تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/02/29 - 09:47
کد خبر: 536058

ارباب سلیمانی: ستاد ملی ترویج فرهنگ نهج‌البلاغه راه‌اندازی می شود

ارباب سلیمانی: ستاد ملی ترویج فرهنگ نهج‌البلاغه راه‌اندازی می شود

حجت‌الاسلام والمسلمین حمیدرضا ارباب‌سلیمانی، معاون قرآنی وزیر ارشاد اظهار داشت: معاونت قرآن و عترت در هفته‌های اخیر با تشکیل کارگروه‌های تخصصی و استفاده از نظرات کارشناسان و فعالان این حوزه، تلاش دارد تا نقش سازنده ای را برای پیشبرد این مطالبه مقام معظم رهبری در سال جاری داشته باشد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حجت‌الاسلام والمسلمین حمیدرضا ارباب‌سلیمانی، معاون قرآنی وزیر ارشاد در جمع شورای مدیران این معاونت در سخنانی ضمن گرامیداشت سالروز صدور پیام ارزشمند بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، بر لزوم توجه ویژه به نشر و ترویج معارف و فرهنگ عمیق نهج‌البلاغه در میان آحاد جامعه تأکید کرد.

ارباب‌سلیمانی گفت: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۶۰، حضرت امام خمینی (ره) در پیامی گران‌سنگ و تاریخی به کنگره هزاره نهج‌البلاغه، ضمن برشمردن ویژگی‌های منحصربه‌فرد شخصیتی حضرت علی (ع)،نهج‌البلاغه را معجونی برای شفا و مرهمی برای دردهای فردی و اجتماعی امروز جامعه بشری خواند.

ارباب سلیمانی در جلسه شورای مدیران این معاونت ضمن تشکر از معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به واسطه برپایی شایسته سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، بیان داشت: معاونت قرآن و عترت در هفته‌های اخیر با تشکیل کارگروه‌های تخصصی و استفاده از نظرات کارشناسان و فعالان این حوزه، تلاش دارد تا نقش سازنده ای را برای پیشبرد این مطالبه مقام معظم رهبری در سال جاری داشته باشد.

معاون قرآنی وزیر، ایجاد جریان عمومی، فراگیر و مردمی برای ترویج و آموزش معارف و فرهنگ نهج‌البلاغه را، راهبرد اصلی و جدی این معاونت در سال جاری خواند و افزود: توجه و بهره‌گیری از ظرفیت بی‌نظیر شبکه گسترده مؤسسات و تشکل‌های مردمی در سراسر کشور اعم از مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت، کانون‌های فرهنگی هنری مساجد و … می‌تواند مسیر این حرکت بزرگ را هموار سازد.

وی ادامه داد: تشکیل «ستاد ملی توسعه و ترویج فرهنگ نهج‌البلاغه» با هدف فعالسازی، هماهنگی و هم افزایی تمامی ظرفیت‌های دولتی و مردمی از جمله برنامه‌های این معاونت است.

حجت الاسلام ارباب سلیمانی با بیان این که دبیرخانه این ستاد، کار خود را در معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آغاز کرده است و اولین جلسه این ستاد در آستانه دهه ولایت و عید سعید غدیر برگزار خواهد شد، از تمامی صاحب‌نظران، کارشناسان و فعالان مردمی حوزه نهج‌البلاغه برای ارائه نقطه‌نظرات، پیشنهادات و مشارکت در این حرکت ارزشمند دعوت کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سازماندهی اطلاعات نزدیک به ۴۰ هزار پایان‌نامه ایرانیان خارج از کشور در ایرانداک
دریادار سیاری: دشمن مجبور است با ناکامی و آبروریزی منطقه را ترک کند
هشدار قرارگاه خاتم‌ به آمریکا و کشورهای منطقه: خطا کنید هدف حملات دردناک قرار می‌گیرید
پزشکیان به نیویورک می‌رود
ماموریت «تدوین راهبردهای ملی مهاجرت» به دانشگاه علامه طباطبائی واگذار شد
«آیین‌نامه جدید مقطع دکتری عمومی پزشکی» ابلاغ شد
حرکت جهاد دانشگاهی در مسیر تقویت پیوند دانشگاه، دانشجو و جامعه
آغاز زمان حذف و اضافه دانشگاه آزاد از شنبه
پزشکیان: جلسات افزایش مبلغ کالابرگ در حال برگزاری است/انتقاد از دولت در حرف، آسان است
صنعا: بیش از ۳۱۸ کشتی از باب‌المندب عبور کردند
هشدار صنعا درباره تعطیلی فرودگاه‌های عربستان
نفتکش‌ها از محله شهران خارج می‌شوند/ پل اختصاصی انبار نفت شهران در مسیر بهره برداری
جزئیات خرید ارز واردات با اوراق گام/ الزام پرداخت نقدی برداشته شد
حضور دانشگاه‌های ایران در ۳۳ رشته از ۵۷ رشته رتبه‌بندی شانگهای ۲۰۲۶
امکان ثبت نام مجدد در آزمون دکتری وزارت بهداشت
دعوت وزیر بهداشت از مجریان برای کمک به سلامت مردم
پزشکیان: به‌هیچ‌وجه به دشمن حسن ظن نداریم/پیمان ببندیم، مردانه بر آن خواهیم ایستاد
راهنمای جامع خرید اینورتر LS؛ معرفی پرفروش‌ترین سری‌های درایو صنعتی ال اس
استاندارد سازی اقلام سازمانی با تمرکز بر هدایای تبلیغاتی الکترونیکی
دانلود کتاب نماد شناسی هری بی جوزف pdf
کیت فوتبال قسطی؛ انتخاب اجباری هواداران فوتبال
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top