تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/02/29 - 17:03
کد خبر: 536108

شارژ مرحله سوم کالابرگ الکترونیک در حال تأمین اعتبار است

شارژ مرحله سوم کالابرگ الکترونیک در حال تأمین اعتبار است

سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک گفته است در صورت تأمین اعتبار برای شارژ مرحله سوم از طریق وزارت کار اطلاع‌رسانی خواهد شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ خبری در شبکه‌های مجازی در حال بازنشر است مبنی بر اینکه امروز ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ کالابرگ الکترونیک شارژ می‌شود.

این در حالی است که این خبر هنوز از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام رسمی نشده است.

مرحله اول و دوم شارژ کالابرگ اسفند ۱۴۰۳ در دولت چهاردهم برای دهک‌های درآمدی اول تا هفتم (۱ تا ۷) آغاز شد که در ۳ فاز اجرا شد.

فاز اول، حمایتی بود و شامل افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی و سازمان بهزیستی می‌شد.

فاز دوم، دهک‌های اول تا سوم (۱ تا ۳) درآمدی را شامل می‌شد که به ازای هر نفر ۵۰۰ هزار تومان، شارژ شد.

فاز سوم هم به ازای هر نفر ۳۵۰ هزار تومان تعلق گرفت که اشخاص می‌توانستند با مراجعه به فروشگاه‌های خرد، عمده و زنجیره‌ای خرید خودشان را انجام دهند.

امروز خبرهای غیررسمی مبنی بر شارژ مرحله سوم کالابرگ الکترونیک در حال بازنشر است در حالی که مرجان دبیری، سخنگو طرح کالابرگ الکترونیک پیش‌تر در پاسخ به این پرسش خبرنگار مهر که آخرین شارژ کالابرگ ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ انجام شد. نوبت بعدی پرداخت این یارانه غیرنقدی چه تاریخی خواهد بود و قرار است امسال در چند نوبت کالابرگ الکترونیکی شارژ شود؟ عنوان کرده بود، هنوز هیچ تصمیمی در این خصوص گرفته نشده است؛ ضمن اینکه گرفتن اعتبار کالابرگ از سازمان برنامه و بودجه در حال پیگیری است.

وی در ادامه گفته بود، نایب‌رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی عنوان کرده از محل تسعیر نرخ ارز توافقی اعتبار این کالابرگ تأمین خواهد شد ولی تا زمانی که تأمین شود و تا زمانی که دهک‌های درآمدی بالا حذف شوند تا از محل حذف یارانه‌ها این اعتبار پرداخت شود زمان می‌برد و هنوز هیچ تصمیم قطعی گرفته نشده است.

چنانچه این شارژ انجام شود این امر از مبادی رسمی مثل کانال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی یا رسانه‌های ملی حتماً اعلام رسمی خواهد شد.

سخنگو طرح کالابرگ الکترونیک تاکید کرد، توصیه ما به مردم این است که به اخبارهای غیر رسمی اعتماد نکنند اینکه اعلام می‌شود مثلاً تا ۲۰ اردیبهشت یا ۲۰ خرداد شارژ اعتباری کالابرگ انجام خواهد شد. همچنین مراقب لینک‌های که حاوی این پیام‌ها است باشند تا منجر به کلاهبرداری اینترنتی نشود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تامین و فروش مستربچ برای صنایع خودرو، لوازم خانگی و بسته‌بندی
قیمت و خرید نایلون دسته موزی مستقیم از تولیدی
سیم‌کارت سفید یا سیم‌کارت بدون فیلتر چیست؟
بهترین سایت ساز های رایگان
نظر مشتریان، مسیر واقعی رشد در دنیای امروز
دانلود آهنگ جدید، ریمیکس و موزیک ویدئو با کیفیت عالی از ناب صدا
خرید لوازم خانگی با انواع طرح های اقساطی و نقدی در نفیس ۲۴
۵ سرگرمی خانگی ساده برای روزهای بی‌حوصلگی
چطور با سرمایه محدود ارز دیجیتال بخریم و معامله کنیم؟
فرصت شغلی منعطف وپردرآمد برای دانشجوها؛ از تبلیغ تا واقعیت!
پیام تسلیت خبرنامه دانشجویان ایران به مناسبت درگذشت پدر محترم محمد جهاد
هم‌نشینی یلدا و رجب؛ وقتی بلندترین شب سال به آغاز روشن‌ترین راه می‌رسد
مجلس نحوه تعدیل اقساط مهریه را تعیین کرد
جمع آوری ۳۳۴ نفر اتباع بیگانه غیرمجاز در زهک
تحمیل خسارت ۲۰ میلیارد دلاری تصادفات به اقتصاد ایران
سلیمی: چین مراقب اظهاراتش درباره جزایر سه‌گانه باشد
تجمع میلیونی مردم عراق در سالروز شهادت سردار سلیمانی
روایت ترکیه از ضربه سخت ایران به پژاک در طول جنگ تحمیلی ۱۲ روزه
تحریم داخلی داروی بیماران هموفیلی
مسیر واقعی تحقق عدالت آموزشی
گزارش تصویری | مجمع ناشران انقلاب اسلامی میزبان هم‌اندیشی «مسئله کاغذ»
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top