تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/02/29 - 23:05
کد خبر: 536139

حریق در خوابگاه دخترانه دانشگاه آزاد قزوین+تصاویر

حریق در خوابگاه دخترانه دانشگاه آزاد قزوین+تصاویر

با وقوع آتش‌سوزی در یکی از ساختمان‌های خوابگاه دخترانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین، خوابگاه دچار حریق شد اما با حضور سریع و هماهنگ نیروهای آتش‌نشانی، حادثه مهار شد و آسیبی جدی به دانشجویان وارد نشد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، شامگاه دوشنبه 29 اردیبهشت، با وقوع آتش‌سوزی در یکی از ساختمان‌های خوابگاه دخترانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین، دچار حریق شد اما با حضور سریع و هماهنگ نیروهای آتش‌نشانی، حادثه به‌خوبی مهار شد و آسیبی جدی به ساکنان وارد نشد.

حسام‌الدین حق‌شناس، سرپرست سازمان آتش‌نشانی قزوین، در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار کرد: شامگاه دوشنبه، گزارشی مبنی بر وقوع آتش‌سوزی در طبقه اول یکی از بلوک‌های خوابگاه دخترانه «لاله» واقع در مجتمع دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، به سامانه 125 اعلام شد.

وی ادامه داد: به‌محض دریافت گزارش، تیم‌های عملیاتی از ایستگاه‌های پونک، مینودر، شهید مفتح و همچنین یک خودروی پشتیبانی از ایستگاه شهید بابایی، به محل اعزام شدند.

حق‌شناس خاطرنشان کرد: آتش‌نشانان بلافاصله پس از ورود به محل، حریق را در همان دقایق ابتدایی مهار کردند و با اقدام سریع، مانع سرایت آن به دیگر بخش‌های خوابگاه شدند. با وجود دودگرفتگی شدید در ساختمان، عملیات تخلیه دود و نجات ساکنان در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شد.

سرپرست آتش‌نشانی قزوین با تأکید بر نبود تلفات انسانی در این حادثه گفت: بر اساس گزارش اورژانس، تنها یکی از دانشجویان دچار ناراحتی جزئی شد که در همان محل به‌صورت سرپایی مداوا شد.

وی در پایان تصریح کرد: بررسی علت دقیق آتش‌سوزی در دست انجام است، اما شواهد اولیه از احتمال بروز نقص فنی در سیستم برقی حکایت دارد. این حادثه نشان داد که آموزش‌های ایمنی و آمادگی و نظارت و بازرسی تخصصی مراکز آموزشی در مواجهه با حوادث، موضوعی جدی و ضروری است و عدم رعایت آن به نتایج کنونی منجر می‌شود.

حریق در خوابگاه دخترانه دانشگاه آزاد قزوین+تصاویر

حریق در خوابگاه دخترانه دانشگاه آزاد قزوین+تصاویر

حریق در خوابگاه دخترانه دانشگاه آزاد قزوین+تصاویر

حریق در خوابگاه دخترانه دانشگاه آزاد قزوین+تصاویر

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پرواز در منطقه یا برای همه آزاد است یا برای هیچ کس!
مذاکره با آمریکا از موضع قدرت؛ زیبا اما خیالی
رزمایش جان‌فدایان ایران در میدان آزادی تهران
زمان اعلام نتایج کنکور و آزمون ارشد مشخص شد
گوگل تراشه‌های هوش مصنوعی را به فضا می‌فرستد
تخته‌سیاه هوشمند چین؛ معادله را بنویس، نمودار و مدل سه‌بعدی تحویل بگیر!!
۸ درخواست کمک عربستان در برابر انصارالله بی‌پاسخ ماند / خشاب خالی پدافند‌های رهگیری
روایت شکست آمریکا / از انهدام جنگنده‌ها تا تخریب پایگاه‌ها
مذاکره تحت فشار دشمن، با عزت ملت ایران هم‌خوانی ندارد
فراخوان کتائب حزب‌الله عراق برای شکستن محاصره اقتصادی ایران
قدردانی مجمع نمایندگان ملت مبعوث از مواضع دکتر پزشکیان در سازمان ملل متحد
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top