تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/02/31 - 16:37
کد خبر: 536298

مومنی: باید از امنیتی شدن پدیده‌های اجتماعی جلوگیری کنیم

مومنی: باید از امنیتی شدن پدیده‌های اجتماعی جلوگیری کنیم

وزیر کشور گفت: در حوزه‌های اجتماعی ابتدا باید از امنیتی شدن پدیده‌های اجتماعی جلوگیری کرده و مسائل اجتماعی را با سازوکار مشخص، ساماندهی کنیم یعنی نگذاریم امنیتی شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ اسکندر مومنی وزیر کشور در همایش معاونین و مدیران کل امور اجتماعی استانداری‌ها بیان کرد: بارها بنده گفته‌ام که حوزه‌های اجتماعی و اقتصادی در اولویت است؛ البته مفهوم این سخن آن نیست که حوزه‌های سیاسی امنیتی در اولویت نیستند. وزارت کشور بیشتر به حوزه‌های سیاسی و امنیتی شناخته می‌شده اما شاید نیاز است در حوزه‌های دیگر یعنی اجتماعی و اقتصادی تلاش بیشتر داشته باشیم.

وی افزود: حوزه اجتماعی یکی از اولویت اولویت‌های اساسی است؛ البته باید به اهمیت مسئله ورزش نیز واقف بود. یکی از عرصه‌هایی که می‌تواند در جامعه نشاط و شادمانی ایجاد کرده و اتفاقاً پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی داشته باشد، ورزش است.

وزیر کشور اظهار داشت: به معاونین استانداران تاکید می‌کنیم در جلسه هفته آینده که با استانداران خواهیم داشت، تأکید داریم حمایت‌های لازم از ورزش به‌عمل بیاید. این حمایت نیز حمایت‌های زیرساختی و هم‌چنین فراهم آوردن زمینه فعالیت بهتر فدراسیون‌هاست.

مومنی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در حوزه‌های اجتماعی ابتدا باید از امنیتی شدن پدیده‌های اجتماعی جلوگیری کرده و مسائل اجتماعی را با سازوکار مشخص، ساماندهی کنیم یعنی نگذاریم امنیتی شود. این سیاست قطعی و رویکرد قطعی وزارت کشور و دولت چهاردهم هست.

وی با بیان اینکه لازم است پدیده‌های اجتماعی را با سازوکارهای مشخص حل کنیم، اظهار داشت: در همین دوره کوتاه موضوعات اجتماعی بودند که اگر قرار بود با نگاه امنیتی با آن پدیده‌ها برخورد کنیم نه‌تنها حل نمی‌شد بلکه مشکلات بزرگ‌تری را غیر از آن پدیده برای کشور به بار می‌آورد. در گذشته نمونه‌‌هایی از پدیده‌های اجتماعی را شاهد بودیم که با رویکرد امنیتی به آن نگریسته شد و آثار و تبعات ناگواری بر جای گذاشت.

وزیر کشور در ادامه‌ی مباحث خود به مسئله‌ی جمعیت اشاره و با تأکید بر اهمیت این موضوع، عنوان کرد: اگر با همین  آهنگ رشد جلو برویم، شاید در سال 1480 جمعیت کشور ما طبق اساس گزارش رسمی وزارت بهداشت به حدود نصف جمعیت فعلی برسد؛ این یعنی هویت تمدنی و تاریخی ایران دچار مشکل خواهد شد. گفته می‌شود مشکل اصلیِ رشد کُند جمعیت، علت اقتصادی است و اگر وضعیت اقتصادی خوب شود فرزندآوری بیشتر می‌شود. قطعاً این هست ولی وجود دارند کسانی که مشکل اقتصادی هم ندارند ولی فرزندآوری بالایی را در آنان شاهد نیستیم. چرا؟ چون این عدم فرزندآوری تبدیل به یک سبک زندگی شده و با اینکه مشکل اقتصادی وجود ندارد، فرزندآوری‌شان پایین است. نباید به سادگی به این مسئله نگاه کرد؛ ما در حال تلاش در این زمینه هستیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
توضیح سازمان سنجش درباره قطعی برق در یکی از حوزه‌های کنکور
مشکل بازار کمبود کالا نیست، بلکه گرانی است
مردم بنزین نمیخورند! اما شما سفره مردم را بلعیده‌اید!
حملات توپخانه‌ای اسرائیل به جنوب لبنان
وقتی دانشگاه قربانی هیاهوی جنگ روانی دشمن شد
پاسخ ایران به تهدیدات نوین دشمن ویرانگر خواهد بود
پرونده کنکور ۱۴۰۵ بسته شد
انفجار در یکی از بزرگ‌ترین پالایشگاه‌های روسیه
واکنش چین به ادعای ترامپ درباره تشدید تحریم‌ها علیه ایران
در صورت وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری را به کار می‌گیریم
۵ آزمون علوم پزشکی با حضور ۲ هزار و ۲۰۰ نفر برگزار شد
تازه‌ترین واکنش عمان به تحولات تنگه هرمز
دفتر نتانیاهو: نوار غزه قبل از خلع سلاح حماس بازسازی نخواهد شد
مرشایمر: محاصره دریایی ایران باعث تضعیف آمریکا در شرق آسیا شده است
افزایش شمار شهدای غزه به ۷۳ هزار و ۴۱۷ نفر/ شهادت ۲۱ هزار کودک فلسطینی
واکنش چین به ادعای ترامپ درباره تشدید تحریم‌ها علیه ایران
کره جنوبی: کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد
وقوع حادثه دریایی در سواحل یمن
نگرانی امارات نسبت به تبعات اقدام علیه ایران
نیویورک تایمز: جنگ ترامپ علیه ایران یک اشتباه راهبردی و نمایش مضحک است
واکنش‌ها به «تحریم‌های اقتصادی خفه‌کننده» ترامپ
۵ آزمون علوم پزشکی با حضور ۲ هزار و ۲۰۰ نفر برگزار شد
موردی از لو رفتن سوالات کنکور نداشتیم/ رصد کلاهبرداران توسط پلیس فتا
دفترچه سوالات علوم تجربی کنکور ۱۴۰۵ منتشر شد/ زمان انتشار کلید اولیه
حدود ۵۹ هزار داوطلب اصفهانی آماده رقابت در کنکور / افزایش ۹ درصدی داوطلبان
کارنامه داوطلبان آزمون دکتری دانشگاه آزاد منتشر شد
پرونده اصلاح سهمیه‌های کنکور روی میز شورای عالی انقلاب فرهنگی
میزان تاثیر معدل و سهم آزمون در کنکور ۱۴۰۵
زمان اعلام نتایج نهایی آزمون ارشد اعلام شد/آغاز آموزش دانشجویان از اوایل آبان
نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود
آزمون گروه‌های هنر و زبان‌های خارجی کنکور سراسری ۱۴۰۵ برگزار شد
فعال‌سازی طرح بورسیه‌های متقابل میان دو کشور ایران و مالزی
دانشجویان از مهر ماه با ۳ کارنامه وارد بازار کار می‌شوند
رقابت یک میلیون نفر در کنکور ۱۴۰۵/ تلاش برای اعلام نتایج در آبان ماه
راهکار پژوهشگران دانشگاه تهران برای اندازه‌گیری آلاینده‌های خطرناک
مشکلات تأمین مالی حقوق اعضای هیئت علمی به‌زودی رفع می‌شود
کارنامه نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ منتشر شد
فرآیند انصراف، محرومیت از تحصیل و تسویه‌ دانشجویان علوم پزشکی اعلام شد
ساعت ۲۴ امروز آخرین فرصت دریافت کارت ورود به جلسه کنکور سال ۱۴۰۵
علی پیر: آیا مدرک دانشگاهی در عصر هوش مصنوعی کافی است؟
کارنامه علمی آزمون دستیاری منتشر شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top