تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/02/31 - 19:57
کد خبر: 536306

کاهش دوباره میزان محبوبیت دونالد ترامپ

کاهش دوباره میزان محبوبیت دونالد ترامپ

نتایج یک نظرسنجی نشان می‌دهد میزان محبوبیت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در هفته جاری اندکی کاهش یافت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ نتایج نظرسنجی جدید رویترز/ایپسوس نشان می دهد میزان محبوبیت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در هفته جاری با اندکی کاهش به 42 درصد رسید.

نتایج این نظرسنجی سه روزه نشان دهنده کاهش اندک محبوبیت ترامپ نسبت به هفته گذشته است که در این نظرسنجی میزان تایید عملکرد رئیس جمهور آمریکا 44 درصد بوده است.

همچنین میزان محبوبیت ترامپ همچنان بیشتر از محبوبیت او در دوره اول ریاست جمهوری اش و بسیار بیشتر از میزان محبوبیت جو بایدن در دوره ریاست جمهوریش است و این به لحاظ استانداردهای تاریخی پایین تر است.

این در حالی است که میزان محبوبیت دونالد ترامپ ساعاتی پس از راه یابی به کاخ سفید در ژانویه سال جاری، 47 درصد بوده است. اما میزان محبوبیت او در هفته های اخیر اندکی تغییر کرده است. تنها 39 درصد شرکت کنندگان در این نظرسنجی، اظهار کردند ترامپ در مدیریت امور اقتصادی عملکرد خوبی داشته و این در مقایسه با نظرسنجی هفته گذشته تغییری نکرده است.

اقتصاددانان معتقدند ترامپ از زمان راه یابی به کاخ سفید وعده داده که که عصری طلایی را برای اقتصاد آمریکا آغاز خواهد کرد اما اقدامات تهاجمی وی برای شکل دادن دوباره به اقتصاد جهانی از جمله اعمال تعرفه های گسترده بر محصولات وارداتی از کشورهای دیگر، خطر رکود اقتصادی را افزایش داده است.

براساس این نظرسنجی، نرخ تورم در ایالات متحده در دوره بایدن افزایش یافت اما چندین سال است که روند کاهشی داشته است. حدود 33 درصد شرکت کنندگان در این نظرسنجی عملکرد ترامپ درباره مدیریت هزینه های زندگی را تایید کردند در حالی که این رقم در نظرسنجی هفته گذشته 31 درصد بوده است.

با این حال بسیاری از اقتصاد دانان انتظار دارند با افزایش فشار بر واردکنندگان آمریکایی در پی اعمال تعرفه های گسترده، تورم با دیگر افزایش یابد.

چند روز قبل، ترامپ از بانک مرکزی آمریکا خواست تا نرخ بهره را کاهش دهد اما بانکداران مرکزی نسبت به جنبه های مختلف تورم بالاتر هشدار دادند.

این در حالی است که چند روز قبل نتایج یک نظرسنجی نشان داد نارضایتی ها از عملکرد ترامپ در حوزه اقتصادی و دیدگاه های سختگیرانه اش درباره مهاجرت، در حال افزایش است.

در حالی که تورم همچنان یکی از فاکتورهای در حال افزایش در آمریکاست، در این نظرسنجی مشخص شد که سرعت رشد تورم در دوره ترامپ آشکارا کاهش یافته و 59 درصد شرکت کنندگان در این نظرسنجی، عملکرد او در اداره هزینه های زندگی آمریکایی ها را تایید نمی‌کنند و تنها 32 درصد آن را تایید می‌کنند.

به علاوه 45 درصد افراد سیاست های مهاجرتی ترامپ را تأیید می کنند و 48 درصد افراد این سیاست‌ها را تایید نمی‌کنند که این رقم نسبت به نظرسنجی قبلی 2 درصد افزایش یافته است.

در همین حال نتایج یک نظرسنجی جدید که توسط آسوشیتدپرس و مرکز تحقیقات امور عمومی NORC انجام شده، نشان می دهد 40 صد آمریکایی ها، ترامپ را رئیس جمهور وحشتناکی می‌دانند در حالی که میزان محبوبیت وی در حال کاهش است.

همچنین 20 درصد آمریکایی ها معتقدند ترامپ در دوران ریاست جمهوری خود عملکرد متوسطی داشته و 30 درصد بر این باورند ترامپ کار خود را به خوبی انجام داده است.

24 درصد شرکت کنندگان در نظرسنجی نیز معتقدند ترامپ بر اولویت های درست تمرکز کرده اما 44 درصد اذعان داشتند که او بر اولویت های نادرست تمرکز کرده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دهمین همایش ملی نقد و نظریه ادبی در دانشگاه تربیت‌مدرس برگزار می‌شود
متکی: جنگ زمینی علیه ایران بلوف است
پزشکیان: علم بدون مهارت و ایمان، راهگشای حل مشکلات کشور نیست
سرلشکر جعفری: رهبر شهید طی ۳۷ سال، امت آماده برای بعثت را شکل داد
تیم‌ ملی فانکشنال فیتنس ایران نایب قهرمان آسیا شد
وزارت بهداشت: ۱.۶ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا نیاز داریم
دیدار و گفتگوی معاونین وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن
ادعای مقام پاکستانی درباره ادامه مذاکرات پیرامون بازگشایی تنگه هرمز!
ذخایر راهبردی نفت آمریکا به پایین‌ترین حد از دسامبر ۱۹۸۲ رسید
آیین بزرگداشت امام مجاهد شهید +عکس
مهران مدیری تحت درمان است
مومنی: آموزش و پرورش باید در کنار سه قوه، «قوه چهارم» کشور باشد
«ایران دیجیتال» مسیر توانمندسازی نسل آینده را آغاز کرد
ادعای سنتکام درباره تداوم محاصره دریایی ایران
 قانون مقابله با نفوذ؛ ضرورتی راهبردی برای حفظ استقلال ملی از مسیر شفافیت
عارف: دشمن پس از شکست نظامی به‌دنبال فروپاشی اجتماعی است
ترامپ: در آستانه توافق با ایران نیستیم
دادستانی تهران علیه برنامه «آزاد» به اتهام نشر اکاذیب اعلام جرم کرد
۳ مدال برنز برای فرنگی‌کاران جوان ایران
علی‌آبادی: مصرف برق کشور برای نخستین‌بار در دو سال اخیر کاهشی شد
عراقچی: آزادگان سرافراز روایتگر حماسه بزرگ ملت ایران شدند
یک میلیون و ۷۵۰ هزار دانش آموز در آزمون نهایی شرکت کرده‌اند
سرپرست اداره کل بورس و اعزام دانشجویان خارج وزارت علوم منصوب شد
درخشش مجدد دانشگاه صنعتی امیرکبیر در رتبه‌بندی جهانی شانگهای ۲۰۲۶
«تیمار گرما-بخار» روش جدید محققان دانشگاه تهران برای بهبود صدای سنتور
دانشگاه علوم پزشکی تهران میزبان مرحله نهایی بخش معارفی جشنواره قرآن
اعلام نحوه پذیرش در آزمون انفرادی المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
زمان و تعداد سوالات گروه‌های پنجگانه کنکور سراسری ۱۴۰۵ مشخص شد
دهمین همایش ملی نقد و نظریه ادبی در دانشگاه تربیت‌مدرس برگزار می‌شود
پنجمین مدرسه تابستانه نانوفناوری ایران برگزار می‌شود
تضمین امنیت آزمون رکن اصلی تحقق عدالت آموزشی است
آزمون تربیت معلم همزمان با کنکور سراسری ۱۴۰۵ برگزار می‌شود
آغاز توزیع کارت کنکور ۱۴۰۵ از امروز
تمدید مهلت رفع نقص پرونده تحصیلی دانشجویان
خط ویژه جذب هیئت علمی در رشته هوش مصنوعی ایجاد شد
تقویم آموزشی دانشگاه صنعتی شریف برای سال تحصیلی ۱۴۰۶-۱۴۰۵ اعلام شد
پذیرش دکتری استادمحور در دانشگاه علامه‌
۵۰ هزار داوطلب دانشجومعلم در فرایند ارزیابی شایستگی قرار می‌گیرند
امکان ثبت‌نام افراد جدید و متاهلان در مرحله دوم نقل و انتقالات فرهنگیان
مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی ۱۴۰۵ تمدید شد
امتحانات ترم تابستان دانشگاه‌ها حضوری شد
حمایت از نخبگان دانشگاهی با اولویت هوش مصنوعی و ارتباطات کوانتومی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top