به گزارش خبرنگار تشکل های دانشجویی «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دانشجویان امروز در مقابل سایت هستهای فردو جایی که قلب تپنده صنعت هستهای کشور است، تجمع کردند.
دانشجویان در این تجمع با پیروی از کلام ولی فقیه به این موضوع تاکید کردند که غنی سازی نه تنها یک فناوری بلکه نماد عزت جمهوری اسلامی ایران است.
دانشجویان در این تجمع با شعار انرژی هسته ای حق مسلم ماست نشان دادند که ما برای غنی سازی به اجازه این و آن نیاز نداریم.
نبویان: غنیسازی اورانیوم حق قانونی ملت ایران است
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس شورای اسلامی در این تجمع گفت: آمریکا ادعا کرده که ایران نیازی به غنیسازی اورانیوم ندارد، چون نفت دارد؛ ایران، به عنوان دهمین کشور بزرگ تولیدکننده نفت در دنیا، بیشترین مخازن کشف نشده و دستنخورده را دارد، اما سوال اینجاست که چرا آمریکا با عربستان و امارات قرارداد نفتی میبندد؟
وی افزود: آنها میگویند ایران ممکن است به دنبال ساخت بمب باشد، اما اولین کشوری که بمب هستهای را ساخت و استفاده کرد، آمریکا بود. ایران هیچگاه به دنبال بمب نبوده است. صنعت هستهای ممکن است سلاحی برای برخی باشد، اما منافع صلحآمیز بسیاری دارد.
نبویان بیان کرد: طبق ماده ۴، بند ۱ قرارداد انپیتی، هر کشوری که عضو این معاهده است، حق تحقیق و توسعه، تولید و بهرهبرداری از انرژی هستهای را دارد این حق ملت ایران است و هیچکس نمیتواند آن را نقض کند.
دانشجویان در ادامه با در دست داشتن پرچم های جمهوری اسلامی ایران و شعارهای دست نویسی مقابل تأسیسات هستهای فردو زنجیره انسانی تشکیل دادند.
در ادامه برخی از تصاویر تجمع دانشجویان در حمایت از حق غنی سازی هسته ای ایران را مشاهده می کنید:




