تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/03/05 - 14:19
کد خبر: 536666

میهمانان ویژه در تمرین روز دوشنبه تیم ملی؛ تذکر قلعه‌نویی به بازیکنان

میهمانان ویژه در تمرین روز دوشنبه تیم ملی؛ تذکر قلعه‌نویی به بازیکنان

تمرین صبح امروز تیم ملی فوتبال ایران طبق روال روزهای گذشته در کمپ تیم‌های ملی برگزار شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ پیش از آغاز تمرین «عمو موسی» یکی از جانبازان سرافراز دوران هشت سال دفاع مقدس با حضور در محل تمرین مورد استقبال گرم امیر قلعه‌نویی و ملی‌پوشان قرار گرفت.

سرمربی تیم ملی در سخنانی کوتاه، با اشاره به رشادت‌های رزمندگان دفاع مقدس، آنها را «قهرمان» خواند و از بازیکنان خواست قدردان موقعیت امروز خود باشند و برای خوشحال کردن مردم، تمام توان خود را به‌کار گیرند.

در حاشیه تمرین، یکی از هواداران فوتبال با حضور در محل تمرین، قاب عکسی از شجاع خلیل‌زاده تهیه و به این مدافع تیم ملی اهدا کرد. همچنین، ابراهیم صادقی و عباس دارابی از مربیان و مسئولان سابق باشگاه سایپا نیز با حضور در کمپ، از نزدیک نظاره‌گر تمرین تیم ملی بودند.

در بخش فنی تمرین، بازیکنان پس از گرم‌کردن و اجرای حرکات سرعتی، به دو گروه سفید و آبی تقسیم شدند. این دو گروه در دو نیمه زمین و زیر نظر مربیان تیم، تمرینات ویژه‌ای شامل پاس‌های کوتاه، یارگیری، و حمله به دروازه با استفاده از موانع آدمکی و دروازه‌های کوچک را انجام دادند.

تیم سفید زیر نظر مانیکونه و رحمان رضایی و تیم آبی با هدایت الهویی و تیموریان تمرین کردند. امیر قلعه‌نویی نیز با دقت به عملکرد هر دو گروه نظارت داشت.

در ادامه تمرین، دو گروه در زمین با ابعاد بزرگ‌تر به مرور تمرینات تاکتیکی گروهی پرداختند. در بخش بعدی، بازیکنان تیم سفید در دو دسته مدافعان و مهاجمان تقسیم شدند؛ مهاجمان مسئولیت حمله و گلزنی داشتند و مدافعان موظف به خنثی کردن این حملات بودند.

نکته ویژه تمرین امروز، ورود امیر قلعه‌نویی در دقایق پایانی تمرین بود. سرمربی تیم ملی که بیشتر زمان تمرین را با نظارت عملکرد شاگردانش سپری کرده بود، در پایان همه بازیکنان را فراخواند و با تاکید بر اهمیت تصمیم‌گیری سریع در حملات، نکات فنی مهمی را به ملی‌پوشان گوشزد کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
حمایت از نقش مادری در کنار مشارکت اقتصادی زنان باید در دستورکار باشد
۱۴ میلیون جوان در سن ازدواج، مجرد هستند
توافق مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی برای بررسی سهمیه‌های کنکور
ضریب جینی خانوارها کاهش یافت
حمایت سازمان بهزیستی از ۴۶ هزار خانواده دارای فرزندان چندقلو
تفاهم‌نامه چهارجانبه طرح رداکارت دانشجویان فردا ۱۴ مهر امضاء می‌شود
وزیر پیشنهادی دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح معرفی شد
پذیرش دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله از طریق کنکور ۱۴۰۵
گردشگری خانواده‌محور باید به سیاست‌گذاری شهری راه پیدا کند
ورود AFC به پرونده بازیکن استقلال
پهپاد «وینگ لونگ ۲» ارتش سعودی سرنگون شد
۲ نفر از عوامل شهادت ۴ مأمور پلیس در اصفهان اعدام شدند
در صورت اشتباه مجدد دشمن، پاسخ کوبنده می‌دهیم
برندگان نوبل پزشکی ۲۰۲۶ معرفی شدند
کاهش قیمت طلا و سکه در ۱۳ مهر
آمریکا آرزوی خاموش شدن چراغ صنعت هوایی ایران را به گور می‌برد
ایران قاطعانه از منافع و امنیت ملی خود دفاع می‌کند
ضرورت پاسخگویی مسئولان در بزنگاه‌های اقتصادی
چرا بعضی سقف‌های تیرچه‌بلوک ترک می‌خورند؟ بررسی علت‌ها از خرید تا اجرا
معمای ایرانی که بازار نفت هنوز نتوانسته آن را حل کند
«در آغوش نیل»؛ وقتی تاریخ را باید فراتر از محاسبات مادی خواند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top