تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/03/07 - 18:45
کد خبر: 536831

روزهای آرام بازار طلا؛ بهترین فرصت خرید یا فروش؟

روزهای آرام بازار طلا؛ بهترین فرصت خرید یا فروش؟

هر گرم طلای ۱۸ عیار امروز ۷ خرداد، با افزایش ۳۷ هزار تومانی به قیمت ۶ میلیون و ۴۹۷ هزار تومان معامله می‌شود و هر قطعه سکه امامی به قیمت ۷۳ میلیون و ۴۱۰ هزار تومان در حال معامله است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ امروز چهارشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۴ در پی ثبات نرخ دلار در بازار غیررسمی و قیمت جهانی اونس طلا، بازار طلای داخلی نیز در وضعیتی نسبتاً باثبات قرار گرفته است و در شرایطی که نوسانات ارزی کنترل شده و اونس جهانی نیز تغییر محسوسی نداشته، قیمت طلا و سکه در بازار طلای ایران در روز جاری با نوسانات محدودی همراه بوده است.

وضعیت قیمت طلای خام

در بازار امروز، طلای ۱۸ عیار با افزایش ۰.۵۷ درصدی به ۶ میلیون و ۴۹۷ هزار تومان در هر گرم رسید. این در حالی‌ست که کمترین قیمت ثبت‌شده در طول روز ۶ میلیون و ۴۵۹ هزار تومان و بیشترین قیمت ۶ میلیون و ۵۱۵ هزار تومان بود.

طلای ۲۴ عیار نیز با همین درصد رشد، اکنون ۸ میلیون و ۶۶۲ هزار تومان معامله می‌شود. این در حالی‌ست که قیمت طلای دست‌دوم به ۶ میلیون و ۴۱۰ هزار تومان رسیده که نشان‌دهنده افزایش ۳۶۴ هزار تومانی نسبت به روز گذشته است.

قیمت مثقال و طلای آب‌شده

طلای مثقالی نیز روند افزایشی داشت و با رشد ۰.۵۴ درصدی به ۲۸ میلیون و ۱۳۱ هزار تومان رسید.

در بازار آب‌شده، قیمت آبشده نقدی با افزایش حدود ۱۴۸ هزار تومانی به ۲۸ میلیون و ۱۳۱ هزار تومان رسید.

نکته قابل توجه اما افزایش قابل توجه حباب آبشده است که با رشد ۵.۶۶ درصدی، به ۵۸۸ هزار تومان رسید.

بازار سکه

در بازار سکه، سکه امامی با افزایش ۰.۳۴ درصدی به ۷۳ میلیون و ۴۱۰ هزار تومان رسید. نوسان روزانه این سکه بین ۷۳ میلیون و ۲۳۰ هزار تومان تا ۷۳ میلیون و ۵۶۰ هزار تومان بود.

سکه بهار آزادی برخلاف سکه امامی، کاهش جزئی ۰.۰۳ درصدی را تجربه کرد و به ۶۷ میلیون و ۸۹۰ هزار تومان رسید.

قیمت نیم‌سکه بدون تغییر نسبت به روز گذشته روی ۴۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان باقی ماند، همچنین ربع‌سکه با همین روند ثابت روی ۲۴ میلیون و ۲۶۰ هزار تومان ایستاد.

سکه گرمی تنها سکه‌ای بود که رشد نه چندان چشمگیر ۰.۷۴ درصدی را ثبت کرد و به ۱۳ میلیون و ۶۳۰ هزار تومان رسید.

وضعیت حباب سکه‌ها

نوسانات در بخش حباب سکه نسبتاً شدیدتر بود. حباب سکه امامی با کاهش ۰.۵۳ درصدی به ۸ میلیون و ۶۵۲ هزار تومان رسید، اما بیشترین کاهش مربوط به حباب سکه بهار آزادی با افت ۳۲۱ هزار تومانی بود که اکنون ۳ میلیون و ۱۹۲ هزار تومان است.

حباب نیم‌سکه نیز با کاهش ۱.۵۴ درصدی به ۹ میلیون و ۸۰۵ هزار تومان رسید.

ربع‌سکه با حباب ۸ میلیون و ۵۰ هزار تومانی، افت نزدیک به یک درصدی را تجربه کرد.

تنها حباب افزایشی امروز، متعلق به سکه گرمی بود که با رشد ۶۳ هزار تومانی به ۵ میلیون و ۶۵۵ هزار تومان رسید.

با توجه به ثبات نرخ دلار و عدم نوسان چشمگیر در قیمت جهانی طلا، بازار داخلی نیز با آرامشی نسبی همراه بوده است. رشد قیمت در طلا و برخی سکه‌ها بیشتر ناشی از افزایش تقاضای خُرد است تا تغییرات بنیادی در بازار.

از سوی دیگر، روند نزولی در برخی حباب‌ها نشان‌دهنده تعدیل قیمت‌ها نسبت به ارزش ذاتی آن‌هاست. پیش‌بینی می‌شود در صورت تداوم ثبات نرخ ارز و قیمت جهانی طلا، بازار با همین روند کم‌نوسان به مسیر خود ادامه دهد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اعطای ۵۰۰ میلیون تومان کمک هزینه مسکن به معلمان کیش
آتش‌سوزی در خیابان دولت
رویارویی و اختلاف در شورای امنیت بر سر ایران
افزایش ۳۰ درصدی ترافیک پایتخت در مهر ماه
پرداخت حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از یکشنبه آغاز می شود
اختلافات میان کنگره و هگست بر سر جنگ علیه ایران بالا گرفت
تداوم رشد نرخ ارز در مرکز مبادله؛ دلار به ۱۶۶ هزار تومان رسید
دادستانی علیه عوامل برگزاری «دو مارتن تهران» اعلام جرم کرد
چرا یکدیگر را به آسانی قضاوت می کنیم؟
تحویل سلاح‌های آمریکایی به تعویق افتاد
فشار یوفا و کونکاکاف بر اینفانتینو
جمینای هم هکر شد
تکلیف تصاویر بدون حجاب و تماس با نامحرم چیست؟
افزایش ۶۰ درصدی مشروطی دانشجویان پس از کرونا
بیانیه شورای امنیت درباره تحولات یمن
چرا اوراق سکه در بازار اثر کاهشی نداشت؟
اعدام عامل انتقال اطلاعات سایت‌های موشکی اصفهان به موساد
پاسخ عراقچی به وزیر خارجه فرانسه
نرخ سرویس مدارس استان تهران بالاتر از انتظار
بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس: ایران را با یمن مقایسه نکنید!
ذخایر نفت رو به اتمام است/ هزینه‌های زندگی در انگلیس بالا رفت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top