تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/03/07 - 18:45
کد خبر: 536831

روزهای آرام بازار طلا؛ بهترین فرصت خرید یا فروش؟

روزهای آرام بازار طلا؛ بهترین فرصت خرید یا فروش؟

هر گرم طلای ۱۸ عیار امروز ۷ خرداد، با افزایش ۳۷ هزار تومانی به قیمت ۶ میلیون و ۴۹۷ هزار تومان معامله می‌شود و هر قطعه سکه امامی به قیمت ۷۳ میلیون و ۴۱۰ هزار تومان در حال معامله است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ امروز چهارشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۴ در پی ثبات نرخ دلار در بازار غیررسمی و قیمت جهانی اونس طلا، بازار طلای داخلی نیز در وضعیتی نسبتاً باثبات قرار گرفته است و در شرایطی که نوسانات ارزی کنترل شده و اونس جهانی نیز تغییر محسوسی نداشته، قیمت طلا و سکه در بازار طلای ایران در روز جاری با نوسانات محدودی همراه بوده است.

وضعیت قیمت طلای خام

در بازار امروز، طلای ۱۸ عیار با افزایش ۰.۵۷ درصدی به ۶ میلیون و ۴۹۷ هزار تومان در هر گرم رسید. این در حالی‌ست که کمترین قیمت ثبت‌شده در طول روز ۶ میلیون و ۴۵۹ هزار تومان و بیشترین قیمت ۶ میلیون و ۵۱۵ هزار تومان بود.

طلای ۲۴ عیار نیز با همین درصد رشد، اکنون ۸ میلیون و ۶۶۲ هزار تومان معامله می‌شود. این در حالی‌ست که قیمت طلای دست‌دوم به ۶ میلیون و ۴۱۰ هزار تومان رسیده که نشان‌دهنده افزایش ۳۶۴ هزار تومانی نسبت به روز گذشته است.

قیمت مثقال و طلای آب‌شده

طلای مثقالی نیز روند افزایشی داشت و با رشد ۰.۵۴ درصدی به ۲۸ میلیون و ۱۳۱ هزار تومان رسید.

در بازار آب‌شده، قیمت آبشده نقدی با افزایش حدود ۱۴۸ هزار تومانی به ۲۸ میلیون و ۱۳۱ هزار تومان رسید.

نکته قابل توجه اما افزایش قابل توجه حباب آبشده است که با رشد ۵.۶۶ درصدی، به ۵۸۸ هزار تومان رسید.

بازار سکه

در بازار سکه، سکه امامی با افزایش ۰.۳۴ درصدی به ۷۳ میلیون و ۴۱۰ هزار تومان رسید. نوسان روزانه این سکه بین ۷۳ میلیون و ۲۳۰ هزار تومان تا ۷۳ میلیون و ۵۶۰ هزار تومان بود.

سکه بهار آزادی برخلاف سکه امامی، کاهش جزئی ۰.۰۳ درصدی را تجربه کرد و به ۶۷ میلیون و ۸۹۰ هزار تومان رسید.

قیمت نیم‌سکه بدون تغییر نسبت به روز گذشته روی ۴۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان باقی ماند، همچنین ربع‌سکه با همین روند ثابت روی ۲۴ میلیون و ۲۶۰ هزار تومان ایستاد.

سکه گرمی تنها سکه‌ای بود که رشد نه چندان چشمگیر ۰.۷۴ درصدی را ثبت کرد و به ۱۳ میلیون و ۶۳۰ هزار تومان رسید.

وضعیت حباب سکه‌ها

نوسانات در بخش حباب سکه نسبتاً شدیدتر بود. حباب سکه امامی با کاهش ۰.۵۳ درصدی به ۸ میلیون و ۶۵۲ هزار تومان رسید، اما بیشترین کاهش مربوط به حباب سکه بهار آزادی با افت ۳۲۱ هزار تومانی بود که اکنون ۳ میلیون و ۱۹۲ هزار تومان است.

حباب نیم‌سکه نیز با کاهش ۱.۵۴ درصدی به ۹ میلیون و ۸۰۵ هزار تومان رسید.

ربع‌سکه با حباب ۸ میلیون و ۵۰ هزار تومانی، افت نزدیک به یک درصدی را تجربه کرد.

تنها حباب افزایشی امروز، متعلق به سکه گرمی بود که با رشد ۶۳ هزار تومانی به ۵ میلیون و ۶۵۵ هزار تومان رسید.

با توجه به ثبات نرخ دلار و عدم نوسان چشمگیر در قیمت جهانی طلا، بازار داخلی نیز با آرامشی نسبی همراه بوده است. رشد قیمت در طلا و برخی سکه‌ها بیشتر ناشی از افزایش تقاضای خُرد است تا تغییرات بنیادی در بازار.

از سوی دیگر، روند نزولی در برخی حباب‌ها نشان‌دهنده تعدیل قیمت‌ها نسبت به ارزش ذاتی آن‌هاست. پیش‌بینی می‌شود در صورت تداوم ثبات نرخ ارز و قیمت جهانی طلا، بازار با همین روند کم‌نوسان به مسیر خود ادامه دهد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top