تاریخ انتشار: پنجشنبه 1404/03/08 - 11:55
کد خبر: 536857

پاسخ قاطع جمهوری اسلامی به هر تهدید

پاسخ قاطع جمهوری اسلامی به هر تهدید

فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به وقایع اخیر در منطقه باب‌المندب و خلیج عدن، از آمادگی کامل نیروهای مسلح برای پاسخ قاطع به هر گونه تجاوز خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ امیر شهرام ایرانی، فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران شامگاه گذشته در آیین اختتامیه ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه دفاع مقدس و مقاومت رسام که در گهرپارک سیرجان برگزار شد؛ ضمن تشکر از برگزارکنندگان این برنامه معنوی، بر نقش اساسی هنرمندان در تصویرسازی مقاومت تأکید کرد و گفت: ما همیشه هنرمندان دفاع مقدس را پاس می‌داریم. آنچه در جهاد تبیین انجام می‌شود، ادامه راه شهدا و هنرمندان مقاومت است که حقیقت را به تصویر می‌کشند.

وی با اشاره به تحرکات دشمن در سال 1401 گفت: در همان زمان که دشمنان در حال طراحی توطئه بودند، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با برنامه‌ریزی دقیق در حال آماده‌سازی دستاوردهایی بودند که امروز برای نخستین‌بار در تاریخ، با پشتوانه دانش جوانان کشور به کار گرفته شده است و این اقدامات با اتکا به خون شهدا انجام می‌شود و در پاسخ به هر تهدید، قاطعانه عمل خواهیم کرد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به ناوگروه 86 به عنوان یک افتخار ملی، از توصیه رهبر معظم انقلاب به اهالی فرهنگ و هنر برای به تصویر کشیدن این دستاوردها یاد کرد و گفت: این دستاوردها حاصل دسترنج ما نیست بلکه راهی است که شهدا برای ما ترسیم کردند.

اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب؛ رایگان و با افتخار

در ادامه، وی به نقل خاطره‌ای از جلسه‌ای با یکی از فرماندهان دریایی در یک اجلاس منطقه‌ای پرداخت و گفت: وقتی آن فرمانده از شرایط امنیتی در تنگه باب‌المندب ابراز نگرانی کرد، پاسخ دادم که اگر نگران پرچم کشورت هستی، ایران آن را اسکورت خواهد کرد؛ حتی تا دهانه سوئز و بدون دریافت هیچ هزینه‌ای.

امیر ایرانی ادامه داد: به او گفتم جز دو سه پرچم که از نظر ما مشکل دارد؛ اگر همه کشورها هم از ما درخواست کنند، پرچم آنها را تا آن طرف سوئز هم اسکورت می‌کنیم؛ یادت باشد که پول هم نمی‌گیریم!

یمن، فلسطین، ایران؛ پیوند خون شهدا در محور مقاومت

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به نقش محوری ملت یمن در درک عمیق از ظلم وارد شده به مردم فلسطین، گفت: یمنی‌ها بیش از هر ملت دیگری می‌دانند در فلسطین چه می‌گذرد؛ چراکه خودشان سال‌ها تحت بمباران و تحریم بودند؛ امروز، این ملت‌ها با هم پیوند خورده‌اند و این همان راهی است که شهدا برای ما ترسیم کرده‌اند.

وی در بخش پایانی سخنان خود به توصیه رهبر انقلاب درباره استفاده هنرمندان از دستاوردهای دفاعی برای تولید آثار فرهنگی اشاره کرد و گفت: توصیه حضرت آقا این است که اهالی فرهنگ و هنر وارد میدان شوند و از این دستاوردهای افتخارآمیز در آثار خود بهره‌برداری کنند. این همان مسیر شهداست و باید با قدرت ادامه یابد.

امیر ایرانی در پایان بر ضرورت هوشیاری در برابر فریب دشمن و پایبندی به آرمان‌های انقلاب تأکید کرد و گفت: به‌عنوان سربازان امام زمان(عج)، با هر خیانت و نامردی برخورد قاطع خواهیم کرد؛ حتی اگر از پشت خنجر بزنند. ما گول مذاکره و فریب‌های دشمن را نخواهیم خورد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
روایت زنی از پشت دیوارهای سفارت آمریکا
کنار گذاشتن حجاب تا عادی‌شدن بدن‌نمایی
بهترین کولر گازی ۲۴۰۰۰ خارجی
یک وب‌سایت زیبا کافی نیست؛ اهمیت سرعت در طراحی سایت‌های حرفه‌ای
بهترین ایده های پک هدیه برای روز کارمند و مناسبت های درون سازمانی
تورم چیست و چه اثری روی ارزش پول و نرخ ارز دارد؟
جعبه دمنوش کادویی و تبلیغاتی ؛ بهترین ایده برای هدیه های سازمانی
از تماشای ماه تا کشف منظومه شمسی؛ آموزش نجوم چگونه کودکان را به دنیای علم علاقه‌مند می‌کند؟
خودکار تبلیغاتی پرشیا؛ هدیه‌ای ساده که در کلاس، همایش و انجمن علمی دیده می‌شود
چرا بعضی دانشجویان برای مقاله‌هایشان از متخصص کمک می‌گیرند؟
سرویس دوره‌ای خودرو شامل چه مواردی است و چه زمانی باید انجام شود؟
پیام بسیج دانشگاه تهران مقابل چشم سفارت آلمان نصب شد
شبنم نعمت‌زاده به زندان بازگشت
انتخابات آمریکا ساعت ۱۳:۳۰ سه‌شنبه آغاز و تا چهارشنبه صبح ادامه دارد
دانشگاه باید به‌عنوان دیدبان اساسی کشور، تحولات را از دور و با نگاه جامع رصد کند
تشییع پیکر زنده‌یاد «حمید علیدوستی»
بسته شدن ورودی دانشگاه سوربن و مراکز آموزشی در فرانسه
الشیبانی از احتمال پیوستن سوریه به توافق مکه خبر داد
استقلال در اندیشه شکار سومین تیم قطری
عوامل مسلح اصلی درجنایت منجربه شهادت مأموران پلیس در اصفهان اعدام شدند
سازندگان مسکن بدون سپرده وام می‌گیرند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top