تاریخ انتشار: پنجشنبه 1404/03/08 - 11:55
کد خبر: 536857

پاسخ قاطع جمهوری اسلامی به هر تهدید

پاسخ قاطع جمهوری اسلامی به هر تهدید

فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به وقایع اخیر در منطقه باب‌المندب و خلیج عدن، از آمادگی کامل نیروهای مسلح برای پاسخ قاطع به هر گونه تجاوز خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ امیر شهرام ایرانی، فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران شامگاه گذشته در آیین اختتامیه ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه دفاع مقدس و مقاومت رسام که در گهرپارک سیرجان برگزار شد؛ ضمن تشکر از برگزارکنندگان این برنامه معنوی، بر نقش اساسی هنرمندان در تصویرسازی مقاومت تأکید کرد و گفت: ما همیشه هنرمندان دفاع مقدس را پاس می‌داریم. آنچه در جهاد تبیین انجام می‌شود، ادامه راه شهدا و هنرمندان مقاومت است که حقیقت را به تصویر می‌کشند.

وی با اشاره به تحرکات دشمن در سال 1401 گفت: در همان زمان که دشمنان در حال طراحی توطئه بودند، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با برنامه‌ریزی دقیق در حال آماده‌سازی دستاوردهایی بودند که امروز برای نخستین‌بار در تاریخ، با پشتوانه دانش جوانان کشور به کار گرفته شده است و این اقدامات با اتکا به خون شهدا انجام می‌شود و در پاسخ به هر تهدید، قاطعانه عمل خواهیم کرد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به ناوگروه 86 به عنوان یک افتخار ملی، از توصیه رهبر معظم انقلاب به اهالی فرهنگ و هنر برای به تصویر کشیدن این دستاوردها یاد کرد و گفت: این دستاوردها حاصل دسترنج ما نیست بلکه راهی است که شهدا برای ما ترسیم کردند.

اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب؛ رایگان و با افتخار

در ادامه، وی به نقل خاطره‌ای از جلسه‌ای با یکی از فرماندهان دریایی در یک اجلاس منطقه‌ای پرداخت و گفت: وقتی آن فرمانده از شرایط امنیتی در تنگه باب‌المندب ابراز نگرانی کرد، پاسخ دادم که اگر نگران پرچم کشورت هستی، ایران آن را اسکورت خواهد کرد؛ حتی تا دهانه سوئز و بدون دریافت هیچ هزینه‌ای.

امیر ایرانی ادامه داد: به او گفتم جز دو سه پرچم که از نظر ما مشکل دارد؛ اگر همه کشورها هم از ما درخواست کنند، پرچم آنها را تا آن طرف سوئز هم اسکورت می‌کنیم؛ یادت باشد که پول هم نمی‌گیریم!

یمن، فلسطین، ایران؛ پیوند خون شهدا در محور مقاومت

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به نقش محوری ملت یمن در درک عمیق از ظلم وارد شده به مردم فلسطین، گفت: یمنی‌ها بیش از هر ملت دیگری می‌دانند در فلسطین چه می‌گذرد؛ چراکه خودشان سال‌ها تحت بمباران و تحریم بودند؛ امروز، این ملت‌ها با هم پیوند خورده‌اند و این همان راهی است که شهدا برای ما ترسیم کرده‌اند.

وی در بخش پایانی سخنان خود به توصیه رهبر انقلاب درباره استفاده هنرمندان از دستاوردهای دفاعی برای تولید آثار فرهنگی اشاره کرد و گفت: توصیه حضرت آقا این است که اهالی فرهنگ و هنر وارد میدان شوند و از این دستاوردهای افتخارآمیز در آثار خود بهره‌برداری کنند. این همان مسیر شهداست و باید با قدرت ادامه یابد.

امیر ایرانی در پایان بر ضرورت هوشیاری در برابر فریب دشمن و پایبندی به آرمان‌های انقلاب تأکید کرد و گفت: به‌عنوان سربازان امام زمان(عج)، با هر خیانت و نامردی برخورد قاطع خواهیم کرد؛ حتی اگر از پشت خنجر بزنند. ما گول مذاکره و فریب‌های دشمن را نخواهیم خورد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
رمزگشایی از بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی
بیش از ۶۰ هزار کودک در غزه والدین خود را از دست داده‌اند
حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر
پاسخ حتمی است
نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا دیدار کرد
انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور
آمارهای زیست مجازی کودکان
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
نکاتی برای انبارکردن صحیح فرش
نگهداری روتین فرش ها بین شستشو
دیزاین خانه با موکت؛ بهترین ترکیب میان زیبایی و کارایی
علت روشن نشدن پکیج ایران رادیاتور چیست؟
پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود
معرفی نمایندگی ایران رادیاتور کرج
ذخایر خونی کشور در ایام جنگ کاهش نیافت
بیانیه ریاست جمهوری عراق در محکومیت حمله آمریکایی-سعودی به حشد شعبی
شهادت ۴ پاسدار از کاشان در حمله شب گذشته آمریکا به دیالی عراق
جامعه بین‌المللی به اشغالگری اسرائیل پایان دهد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top