تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/03/11 - 18:17
کد خبر: 537031

اقدام ساترا در برخورد با «نماوا» و «سووشون» کاملا قانونی بود

اقدام ساترا در برخورد با «نماوا» و «سووشون» کاملا قانونی بود

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: اقدام ساترا در مسدود کردن پلتفرم نماوا و توقیف سریال سووشون کاملاً قانونی بوده است، چرا که در این سریال بسیاری از هنجارهای اخلاقی و اجتماعی رعایت نشده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از مهر، زهره سادات لاجوردی، بر لزوم قاعده‌مند بودن فضای مجازی تأکید کرد و اظهار داشت: کشور ما جزو معدود کشورهایی است که با وجود اهمیت و گستردگی فضای مجازی در سطح جهانی، هنوز قانون جامعی در این زمینه تصویب نکرده است.

وی ادامه داد: علی‌رغم تلاش‌های مجلس یازدهم برای تصویب قانونی جهت ساماندهی فضای مجازی، اما این قانون به تصویب نرسید و ما در حال حاضر از بی‌قانونی در این حوزه رنج می‌بریم.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در واکنش به مسدود شدن پلتفرم نمایش خانگی نماوا پس از پخش قسمت اول سریال «سووشون» و توقیف این سریال، گفت: پلتفرم نماوا علی‌رغم تذکر ساترا مبنی بر عدم مجوز فیلمنامه سووشون، اقدام به پخش این سریال کرد که غیرقانونی بود.

وی افزود: ساترا پیش از نمایش این سریال اعلام کرده بود که مغایرت‌های زیادی با هنجارهای اجتماعی و اخلاقی دارد و متأسفانه نماوا به این اخطار توجه نکرد. لذا معتقدم باید زودتر به تخلفات در فضای مجازی و به ویژه شبکه‌های نمایش خانگی رسیدگی می‌شد.

لاجوردی بیان کرد: ما از سوی مردم شکایت‌های زیادی دریافت کرده‌ایم مبنی بر پخش سریال‌هایی در برخی پلتفرم‌ها که با ارزش‌های دینی و هنجارهای اجتماعی ما مغایرت دارد. این مسائل می‌طلبد که نظارت‌ها دقیق‌تر باشد تا پیش از انتشار، از بروز این مشکلات جلوگیری شود.

وی همچنین تأکید کرد که اقدام ساترا در مسدود کردن پلتفرم نماوا و توقیف سریال سووشون کاملاً قانونی بوده است، چرا که در این سریال بسیاری از هنجارهای اخلاقی و اجتماعی رعایت نشده است و این اقدام ساترا کاملاً صحیح و سنجیده بوده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
از گرندپریکس ارشمیدس تا پژوهشگر برتر خراسان رضوی؛ روایت یک نسل تازه از پژوهشگران ایرانی
مهندسیِ تحول؛ نقشه‌یِ راهِ مدیریتِ استراتژیک در نظامِ آموزشی
سالن‌ مطالعه دو دانشکده مهندسی دانشگاه صنعتی امیرکبیر باز طراحی شد
اولویت‌های استادان برای سال تحصیلی پیش‌رو بررسی شد
فانتزی‌زدگی و فردگرایی خانواده را تهدید می‌کند
عراق تسلیم خواسته ضد ایرانی آمریکا نشود
پست جنجالی خبرنگار صهیونیست و اشاره به عملیات «پیجر» در ایرلند!
حادثه برای پرواز دبی به تل‌آویو با ۱۵۰ مسافر اسرائیلی
اعلام رسمی پایان مأموریت نظامی ائتلاف آمریکا در عراق
تحرکات مخفی کاخ سفید در قبال عربستان و امارات
مهاجمان تیم ملی فوتبال بدون زهر هستند
خانه دوم‌مان را به دشمن نمی‌سپاریم / با تبعیت از رهبری از پیچ تاریخی پیش‌رو عبور می‌کنیم
سهمیه طرح «تورم صفر» بر اساس تعداد اعضای خانوار تعیین می‌شود
مواد اولیه دارو به اندازه کافی وارد کشور شده است
فعالیت سامانه‌های بارشی پاییز آغاز شد
اقتدار دریایی ایران پشتوانه امنیت خطوط کشتیرانی است
پایان کار فینالیست‌های تیراندازی بدون مدال
پایان واردات خودروهای لوکس با دستور رئیس‌جمهور
لیدرهای آشوب‌طلب دانشگاه علامه زیر ذره‌بین / مطالبه برخورد با هنجارشکنان
کلاس درس عمران دانشگاه خوارزمی در پل B۱ کرج
تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران اجرایی شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top