تاریخ انتشار: شنبه 1404/03/17 - 15:23
کد خبر: 537310

افزایش ۳۴ درصدی حقوق کارکنان دانشگاه آزاد

افزایش ۳۴ درصدی حقوق کارکنان دانشگاه آزاد

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد، گفت: حقوق کارکنان به‌طور میانگین ۳۴ درصد و هیئت علمی ۳۰ درصد از فروردین ۱۴۰۴ افزایش می‌یابد. این رشد در دو مرحله، همراه با مزایای غیرنقدی و ارزیابی عملکرد، اجرا می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ داریوش جاوید معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد از افزایش قابل توجه بودجه و حقوق کارکنان و اعضای هیأت علمی این دانشگاه خبر داد.

وی با اشاره به روند افزایشی در سه سال گذشته، تاکید کرد: بدون توقف، در سال جاری نیز دو مرحله افزایش حقوق اعمال شده است؛ مرحله اول از ابتدای فروردین ۱۴۰۴ و مرحله دوم از ابتدای شهریور ماه همان سال.

جاوید اعلام کرد: در ۳ سال اخیر، روند بسیار مطلوبی در افزایش معیشت کارکنان و هیئت علمی برقرار بوده است.

وی بیان داشت: برای کارکنان دانشگاه آزاد، بسته به رده سازمانی (راهبر، دستیار، دبیر و کاربر)، میانگین افزایش حقوق در مرحله اول حدود ۳۰ تا ۴۲ درصد بوده است، که به طور متوسط ۳۴ درصد افزایش حقوق برای کارکنان اعمال شده است. در مرحله دوم که از شهریور ماه آغاز می‌شود، علاوه بر ۵ درصد حق جذب و ۵ درصد حق تخصص، ارزیابی عملکرد واحد‌ها نیز ملاک افزایش حقوق قرار خواهد گرفت. همچنین مزایای غیرنقدی کارکنان از ۵۰۰ هزار تومان به ۲ میلیون تومان افزایش خواهد یافت.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اضافه کرد: در خصوص اعضای هیئت علمی نیز، افزایش حقوق بر اساس مرتبه علمی آنها متفاوت است، اما به طور میانگین افزایش ۳۰ درصدی از ابتدای فروردین ۱۴۰۴ اعمال شده است. از شهریور ماه، علاوه بر افزایش پایه حق سنوات، ارزیابی عملکرد و حق سرآمد علمی نیز به مجموعه مزایا اضافه خواهد شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
هشدار آب منطقه‌ای تهران: همچنان در دوران خشکسالی هستیم
فیلم | جان مرشایمر: هر ایرانی که فکر می‌کند اگر خواسته‌هایش متعادل‌تر باشد می‌تواند با آمریکایی‌ها به توافق دست یابد، عقلش را از دست داده است
احترام؛ رکن اصلی صمیمیت در زندگی مشترک
افزایش ۱۰۰ درصدی هزینه‌های درمان ناباروری در کشور
محرومیت ۱۰ ساله ۳ داوطلب متخلف آزمون دستیاری ۱۴۰۵
اشتباهات پاک کردن لکه آب پرتقال از فرش
روش های موثر و آسان برای مراقبت از فرش
۸۰ روز تا کنکور ارشد وزارت بهداشت؛ یا قبول می‌شی یا نه!
فیلم | روایت علی نادری مدیرعامل سابق ایرنا از پشت پرده برخی جابجایی‌ها با حکم رهبر انقلاب
تقویت همکاری شهرداری و پلیس برای ساماندهی معتادان متجاهر
اژه‌ای: اموال و مدارک مردم را پس از رفع ضرورت قضایی فوری برگردانید
کاهش ذخایر نفت شاندونگ چین؛  احتمال افزایش خرید نفت ایران
ذخایر راهبردی نفت آمریکا به زیر ۳۰۰ میلیون بشکه رسید
وضعیت جوی کشور در ۷۲ ساعت آینده؛ هشدار موج بارش‌ شدید در راه ۱۱ استان
ایران جنایات رژیم صهیونیستی علیه لبنان را به شدت محکوم کرد
فیلم | توضیحات بیگدلی نماینده مردم تاکستان در مجلس، درباره یک فساد بزرگ در وزارت کشاورزی دولت پزشکیان
نگاهداری: حکمرانی در شرایط تنش ضرورتی انکارناپذیر است
پیام تبریک آقاجانپور در پی انتصاب فرماندهان جدید نیروهای مسلح
مخالفت ۶۳ نماینده با توسعه اختیارات رئیس‌جمهور در فضای مجازی
پیام تبریک سرپرست وزارت دفاع در پی انتصاب فرماندهان جدید نیروهای مسلح
تصویب منع تردد تجهیزات آمریکایی و صهیونیستی از تنگه هرمز
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top