تاریخ انتشار: شنبه 1404/03/17 - 18:55
کد خبر: 537346

ارز ترجیحی گوشت قرمز حذف نشد

ارز ترجیحی گوشت قرمز حذف نشد

معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد از عدم حذف ارز ترجیحی واردات گوشت خبر داد و گفت: امروز از سوی دفتر معاون اول رئیس جمهور عدم حذف گوشت قرمز از فهرست کالاهای اساسی برای واردات، اعلام خواهد شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ شهرزاد مشیری، معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی از عدم حذف ارز ترجیحی واردات گوشت قرمز به کشور خبر داد و گفت: امروز از سوی دفتر معاون اول رئیس جمهور عدم حذف گوشت قرمز از فهرست کالاهای اساسی برای واردات اعلام خواهد شد.

وی با اشاره به تغییراتی در ضرایب واردات این کالا، افزود: دولت چهاردهم سعی دارد گوشت قرمز از سفره مردم حذف نشود.

مشیری درباره قیمت این محصول پروتئینی عنوان کرد: تاکنون هر کیلوگرم گوشت تنظیم بازار ۲۸۵ هزار تومان عرضه شده و این قیمت اگر تغییراتی نداشته باشد، ادامه خواهد داشت.

معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه تمام استان‌های کشور تولید گوشت قرمز ندارند، تصریح کرد: اگر واردات قطع شود ناچار خواهیم بود که دام را از شهرهایی که به وفور دارند به استان‌هایی مانند تهران، البرز، یزد، مشهد و… ارسال کنیم. در چنین شرایطی تعادل جامعه شهری و روستایی کشور بهم می‌ریزد.

مشیری گفت: ما توانستیم در سال ۱۴۰۳ با واردات گوشت گرم که ۷ درصد نیاز بازار را تشکیل می‌دهد و گوشت منجمد که مجموع واردات به حدود ۲۰ درصد نیاز کشور می‌رسد تعادلی در سفره مردم ایجاد کنیم.

وی اظهار کرد: امیدواریم تصمیماتی که در این حوزه از سوی دولت گرفته و اعلام می‌شود به گونه‌ای باشد که سفره مردم را کوچک نکند.

مشیری درباره واردات دام زنده به جای گوشت هم گفت: برنامه برای واردات دام پایه پروار هم دیده شده و در برنامه تأمین گوشت قرمز کشور قسمتی از این برنامه مربوط به واردات دام زنده پایه پروار و پایه کشتار است.

معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی در پایان گفت: مجموعه‌ای که برای تأمین نیازمندی بازار گوشت قرمز تدوین شده شامل واردات دام پایه پروار، پایه کشتار، گوشت منجمد و گوشت گرم است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دروغ عجیب سنتکام درباره تنگه هرمز
دستگاه‌ها برای مسکن و اشتغال جوانان برنامه زمان‌بندی‌شده ارائه دهند
دبیرکل حزب الله: مقاومت تنها راه آزادسازی خاک است
ساعت کاری جدید ادارات اعلام شد
واردات خودروهای کارکرده ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ مجاز شد
ورود بیش از ۷۵۰ هزار دانشجوی جدید به دانشگاه‌ها در مقاطع مختلف
آغاز مهلت مجدد ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی ۱۴۰۵ از ۴ مهرماه
زنان سرپرست خانوار روستایی و شهرهای زیر۲۰ هزار نفر رایگان بیمه می‌شوند
آزمون صلاحیت حرفه‌ای مشاوران کسب و کار سال ۱۴۰۵ سوم مهر برگزار می شود
لیلاز: تاب‌آوری اقتصاد ما در گرو فعال‌سازی ظرفیت‌های داخلی است
پرداخت ۲۷۳ همت وام قرض‌الحسنه ازدواج، فرزندآوری و ودیعه مسکن
بقایی: اتهاماتی که به ایران می‌زنند، توصیف کننده اقدامات آمریکاست
تاکید بر بهبود معیشت مردم و تامین کالاهای اساسی در جلسه سران قوا
ترامپ ادعا کرد: در حال ایجاد نیروی هوش مصنوعی هستم!
پرداخت ۲۷۳ همت وام قرض‌الحسنه ازدواج، فرزندآوری و ودیعه مسکن
آموزش هوش مصنوعی به معلمان سراسر کشور در قالب طرح «ایران دیجیتال»
سنگر سازمان ملل نباید رها شود/ شرکت در مجمع عمومی، حق قانونی ایران
سردار شکارچی: ابتکار عمل در تنگه هرمز در دستان نیروهای مسلح ایران است
داده‌های قضایی مسیر سیاستگذاری در حوزه زنان را دقیق‌تر می‌کند
تکواندوکاران اعزامی ایران به ریاض مشخص شدند
اعلام برنامه عزاداری رحلت حضرت معصومه(س) در حرم مطهر
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top