تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/03/19 - 14:44
کد خبر: 537554

در همایش «زن، زندگی، آیه‌ها» مطرح شد؛

آیه‌هایی برای زن؛ صدایی علیه خشونت

آیه‌هایی برای زن؛ صدایی علیه خشونت

به گفته دبیر همایش «زن، زندگی، آیه‌ها»، ما به عنوان یک نهاد مردمی از مجلس قانونِ حفظ کرامت زنان پیگیری خواهیم کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ همایش علمی فرهنگی «زن، زندگی، آیه‌ها» از سوی سازمان زنان انقلاب اسلامی در معاونت فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد.

زینب غدیری، دبیر این همایش درباره هدف از برگزاری این رویداد گفت: ما در همایش علمی - فرهنگی «زن، زندگی، آیه‌ها» می‌خواهیم به مسئله خشونت علیه زنان بپردازیم. با توجه به آماری که در سال‌های ۲۰۱۸، ۲۰۱۹ و ۲۰۲۲ از سوی یک موسسه علمی منتشر شده، اصلی‌ترین و مهمترین دغدغه زنان در جامعه آزار و اذیت و خشونت جنسی بوده است. جای سوال است که چرا زنان جهان امنیت لازم را ندارند؟ امنیتی که به عنوان اولین نیاز اساسی انسان است.

غدیری ادامه داد: در حال حاضر، جای قانونی که به کرامت زنان توجه کند، خالی است. ما به عنوان یک نهاد مردمی از مجلس قانونِ حفظ کرامت زنان پیگیری خواهیم کرد. این قانون حدود ۱۳ سال دستخوش رفت‌وبرگشت است. بنابراین، این همایش به بررسی این میزان خشونت علیه زنان در جهان خواهد پرداخت.

دبیر همایش «زن، زندگی، آیه‌ها» افزود: من امیدوارم تلفیقی در نگاه دولت و مجلس حاکم شود. هر دو نهاد در حال بررسی ابعاد مختلف هستند و امیدوارم هر چه زودتر شاهد ابلاغ قانون حفظ کرامت زنان باشیم. باید گفت مجلس نهاد‌های نظارتی را در حوزه حمایت از زنان و خانواده افزایش داده و می‌تواند این نهاد‌ها را به اجرای قوانین مرتبط با عفاف و حجاب متصل بکند. همچنین، در این لایحه مقررات خاصی درباره پوشش، نظارت بر رفتار اجتماعی و تکالیف دستگاه‌های اجرایی به چشم می‌خورد.

وی با بیان اینکه همایش علمی فرهنگی «زن، زندگی، آیه‌ها» با محوریت قرآن و ضرورت اندیشه‌ورزی در مفاهیم الهی بر اساس نهضت ملی حفظ و تدوین آیه‌های قرآن یا زندگی با آیه‌ها در نظر گرفته شده است، گفت: هدف از برگزاری بررسی این رویداد، بررسی ابعاد اجتماعی، فرهنگی و علمی مسئله عفاف و حجاب است. در این همایش فضای گفت‌و‌گو برای اندیشمندان، فعالان حوزه، افراد خاص و فرهیختگان شبکه‌ساز فراهم شده است. فضای امروز ما بیش از هر زمانی به تعمیق معرفت دینی و شناخت صحیح آموزه‌های دینی نیاز دارد.

غدیری معتقد است در حال حاضر، در مساجد کشور ما جای جوانان خالی است. اگر به مساجد سر بزنید می‌بینید بخش اختصاص یافته به زنان از کرامت لازم برخوردار نیست. نماد‌های زیبایی شناختی در بخش آقایان بیشتر از خانم‌هاست. باید این کرامت در سنگر‌های فرهنگی و مساجد اتفاق بیفتد. با توجه به فرمایشات حضرت آقا پیرامون عفاف و حجاب، این سازمان تصمیم دارد تبیین جدید عفاف و حجاب را به دست نخبگان و شبکه‌سازان برساند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
برنامه ریزی دولت، برای تعطیلی خیابان
علت اصلی تورم، سیاست‌های دولت است
صنعت فضایی کشور مبتنی بر دانش بومی است
مهلت پذیرش دانشجویان بین‌المللی در دانشگاه علامه طباطبائی تمدید شد
دوره آموزشی «در مسیر حسین» با محوریت اندیشه‌های رهبر شهید آغاز شد
خطر برای امنیت غذایی دنیا
از خدشه به حاکمیت انحصاری ایران و عمان بر تنگه هرمز تا عدم خروج آمریکا از منطقه
اینترنت دیگر در شرایط بحران قطع نخواهد شد
انگلیس چگونه کرواسی را شکست داد؟
سرمربی کنگو پس از متوقف کردن پرتغال: به بازیکنانم افتخار می‌کنم
پیروزی انگلیس در بازی بزرگ با درخشش ستاره‌ها
مسیر تشییع پیکر امام شهید در تهران
ترامپ یکبار دیگر توهمات و آرزوهای خود را تکرار کرد
قالیباف: ایران به همکاری برد برد با چین متعهد است
عراقچی: مسئولیت حسن اجرای مفاد تفاهم بر عهده آمریکا است
ایتالیا سفارت خود را در تهران دو روز دیگر بازگشایی می‌کند
حملات وحشیانه اسرائیل به جنوب لبنان با استفاده از بمب‌های فسفری
یاران رونالدو در تله کنگو گرفتار شدند
رسانه‌های عبری: سخنرانی دبیرکل حزب‌الله اعلام پیروزی محور مقاومت است
امضای تفاهم‌نامه خرید ۲۰ بالگرد امدادی برای هلال احمر از روسیه
مارتینس: عملکردمان مقابل کنگو را دوست نداشتیم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top