تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/03/19 - 14:44
کد خبر: 537554

در همایش «زن، زندگی، آیه‌ها» مطرح شد؛

آیه‌هایی برای زن؛ صدایی علیه خشونت

آیه‌هایی برای زن؛ صدایی علیه خشونت

به گفته دبیر همایش «زن، زندگی، آیه‌ها»، ما به عنوان یک نهاد مردمی از مجلس قانونِ حفظ کرامت زنان پیگیری خواهیم کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ همایش علمی فرهنگی «زن، زندگی، آیه‌ها» از سوی سازمان زنان انقلاب اسلامی در معاونت فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد.

زینب غدیری، دبیر این همایش درباره هدف از برگزاری این رویداد گفت: ما در همایش علمی - فرهنگی «زن، زندگی، آیه‌ها» می‌خواهیم به مسئله خشونت علیه زنان بپردازیم. با توجه به آماری که در سال‌های ۲۰۱۸، ۲۰۱۹ و ۲۰۲۲ از سوی یک موسسه علمی منتشر شده، اصلی‌ترین و مهمترین دغدغه زنان در جامعه آزار و اذیت و خشونت جنسی بوده است. جای سوال است که چرا زنان جهان امنیت لازم را ندارند؟ امنیتی که به عنوان اولین نیاز اساسی انسان است.

غدیری ادامه داد: در حال حاضر، جای قانونی که به کرامت زنان توجه کند، خالی است. ما به عنوان یک نهاد مردمی از مجلس قانونِ حفظ کرامت زنان پیگیری خواهیم کرد. این قانون حدود ۱۳ سال دستخوش رفت‌وبرگشت است. بنابراین، این همایش به بررسی این میزان خشونت علیه زنان در جهان خواهد پرداخت.

دبیر همایش «زن، زندگی، آیه‌ها» افزود: من امیدوارم تلفیقی در نگاه دولت و مجلس حاکم شود. هر دو نهاد در حال بررسی ابعاد مختلف هستند و امیدوارم هر چه زودتر شاهد ابلاغ قانون حفظ کرامت زنان باشیم. باید گفت مجلس نهاد‌های نظارتی را در حوزه حمایت از زنان و خانواده افزایش داده و می‌تواند این نهاد‌ها را به اجرای قوانین مرتبط با عفاف و حجاب متصل بکند. همچنین، در این لایحه مقررات خاصی درباره پوشش، نظارت بر رفتار اجتماعی و تکالیف دستگاه‌های اجرایی به چشم می‌خورد.

وی با بیان اینکه همایش علمی فرهنگی «زن، زندگی، آیه‌ها» با محوریت قرآن و ضرورت اندیشه‌ورزی در مفاهیم الهی بر اساس نهضت ملی حفظ و تدوین آیه‌های قرآن یا زندگی با آیه‌ها در نظر گرفته شده است، گفت: هدف از برگزاری بررسی این رویداد، بررسی ابعاد اجتماعی، فرهنگی و علمی مسئله عفاف و حجاب است. در این همایش فضای گفت‌و‌گو برای اندیشمندان، فعالان حوزه، افراد خاص و فرهیختگان شبکه‌ساز فراهم شده است. فضای امروز ما بیش از هر زمانی به تعمیق معرفت دینی و شناخت صحیح آموزه‌های دینی نیاز دارد.

غدیری معتقد است در حال حاضر، در مساجد کشور ما جای جوانان خالی است. اگر به مساجد سر بزنید می‌بینید بخش اختصاص یافته به زنان از کرامت لازم برخوردار نیست. نماد‌های زیبایی شناختی در بخش آقایان بیشتر از خانم‌هاست. باید این کرامت در سنگر‌های فرهنگی و مساجد اتفاق بیفتد. با توجه به فرمایشات حضرت آقا پیرامون عفاف و حجاب، این سازمان تصمیم دارد تبیین جدید عفاف و حجاب را به دست نخبگان و شبکه‌سازان برساند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پایان همکاری دانشگاه تهران با دو استاد مدعو به‌دلیل سوابق و توهین به رهبر شهید انقلاب
حمل سریع خودرو در تهران با خودروبر
روش های جلوگیری از سوانح و حوادث ترافیکی
راهنمای خرید اینترنتی دارو و مکمل در کرج
راهنمای انتخاب و خرید الکترود ۶۰۱۳، ۷۰۱۸، استیل و برنز در ایلیا صنعت ارفع
سرپرست موقت هلدینگ غدیر فاقد صلاحیت حرفه‌ای/ انتصاب غیرقانونی در بزرگ‌ترین هلدینگ مالی کشور
لاجوردی: دشمن برای به حاشیه راندن بانوان ایرانی میلیاردها دلار هزینه می‌کند
تنگه هرمز سهام بانک‌های آمریکا را به سقوط کشاند
جلسه رأی اعتماد نمایندگان به وزیر پیشنهادی دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح+عکس
نیروهای مسلح ایران؛ آماده طرحی ویرانگرتر از جنگ‌های ۱۲ و ۴۰ روزه
«مهرداد اخلاقی کتابچی» با رای نمایندگان مجلس وزیر دفاع شد
جایگاه تمدن ایرانی با دروغگویی سیاست‌مداران ایران‌ستیز پنهان نخواهد شد
حضور دروازه‌بان استقلال در ترکیب هفته لیگ نخبگان آسیا
پیکرهای ۸۰۰۰ شهید در غزه همچنان زیر آوار است
سه اقدام فوری عدلیه برای بازسازی سرمایه اجتماعی در شرایط بحران
بازگشت رونالدو به تیم ملی پرتغال در هاله‌ای از ابهام
امیدواریم بسته «چشم‌روشنی» در البرز فعال شود
فیلم |تصاویری از افتتاحیه کاروان‌های راهیان نور شمال غرب
۲۹ دانشگاه میزان وثیقه تعهدات دستیاران پزشکی را اعلام کردند
رژیم آل سعود ۵ شهروند سعودی را اعدام کرد
چهل و دومین اطلاعیه پرداخت غرامت به جان‌باختگان پرواز ۷۵۲ اوکراین
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top