تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/03/20 - 00:53
کد خبر: 537604

گروسی:

از بخش‌های راهبردی برنامه هسته‌ای اسرائیل بازرسی نداریم

از بخش‌های راهبردی برنامه هسته‌ای اسرائیل بازرسی نداریم

مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اذعان کرد: از بخش‌های راهبردی برنامه هسته‌ای اسرائیل بازرسی نداریم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، هم‌زمان با آغاز نشست فصلی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز دوشنبه اذعان کرد: از بخش‌های راهبردی برنامه هسته‌ای اسرائیل بازرسی نداریم.

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در خصوص اسناد و مدارک راهبردی و مهمی که ایران موفق به خروج آنها از اراضی اشغالی شده است، گفت: ما گزارش‌هایی را در مطبوعات دیده‌ایم. هیچ بیانیه رسمی در این مورد (از سوی صهیونیست‌ها) نداشته‌ایم. در هر صورت، به نظر می‌رسد که این موضوع به «سورک» ( Soreq) اشاره دارد، که یک مرکز تحقیقاتی است که اتفاقاً ما آن را بازرسی می‌کنیم. ما سایر بخش‌های راهبردی برنامه هسته‌ای (متعلق به رژیم صهیونیستی) را بازرسی نمی‌کنیم.

این در حالیست که دقایقی پیش دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی (شعام) بیانیه مهمی را در پی عملیات پیچیده اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان صادر کرد.

در بخش‌هایی از این بیانیه آمده است: این غنیمت و دستاورد بزرگ اطلاعاتی بخش مهمی از طراحی هوشمند و اقدامات خاموش و بی های و هوی نظام مقدس اسلامی در برابر جنجال‌های دشمنان است، که بخش مهم دیگر آن را، مجاهدت شبانه‌روزی و بی‌ادعای نیروهای مسلح برای ایجاد توان عملیاتی متناسب با ضعف‌ها و قوت‌های رژیم اشغالگر صهیونیستی و حامیان آن تشکیل می‌دهد. امروز دسترسی به این اطلاعات و تکمیل چرخه‌ی اطلاعاتی - عملیاتی، رزمندگان اسلام را قادر ساخته است که تعرض احتمالی رژیم صهیونی به تأسیسات هسته‌ای کشور را بلافاصله با تهاجم به تأسیسات هسته‌ای پنهان او و هرگونه شرارت در مورد زیرساخت‌های اقتصادی و نظامی را دقیقاً متناسب با نوع تجاوز، مقابله به مثل نمایند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
چطور یک کلاس آنلاین حرفه‌ای برگزار کنیم؟ ۱۰ نکته کاربردی از برنامه‌ریزی تا اجرای بدون قطعی
بهترین برند ورق پلی کربنات کدام است؟ معرفی برندهای ایرانی و خارجی
۵ عامل پنهان مؤثر بر کاهش لایک اینستاگرام و راهکارهای بازگشت تعامل
آشنایی با لوازم جانبی ضروری دوچرخه در یک نگاه
تفاوت مستر کارت و ویزا کارت در چیست ؟کدام بهتر است؟
۱۰ بهترین کلاس آموزش زبان ایتالیایی در تهران و شهرهای بزرگ
نرخ اتحادیه باربری تهران به شهرستان چه قدر است؟
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: مذاکرات تحت سایه تجاوزات، یک فریب است!
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: اسرائیل طرح الحاق لبنان به سوریه را دنبال می‌کند
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: خلع سلاح تحت هیچ شرایطی پذیرفته نمی‌شود
دانشجویان آمریکایی در سالن امتحانات به رگبار بسته شدند
تقنین، ابزار نهایی است؛ نه نقطه شروع
تخفیف و معافیت شهریه برای دانشجویان دانشگاه آزاد در صورت ازدواج
هاتف صالحی؛ منصوب دولت یا منتقد دولت؟
گروسی: مذاکره برای حل موضوع هسته‌ای ایران ادامه دارد
حیدری: افزایش قیمت بنزین تأثیری بر کرایه تاکسی‌ها ندارد
اقتصاد رها، حاشیه‌ها در اوج
ناگفته‌های وکیل اولیای دم امیرمحمد خالقی؛ حکم قصاص قاتل به کجا رسید؟
الگوی زن تراز در نگاه رهبر انقلاب؛ انسان عرشی و کنشگر اجتماعی
ترامپ، پیروزی جمهوری‌خواهان در انتخابات میان دوره‌ای را سخت عنوان کرد
موفقیت جهانی پژوهشگر دانشگاه تربیت مدرس در تولید سوخت پاک از زیست توده
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top