تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/03/20 - 16:01
کد خبر: 537679

آیا می‌خواهید عمر طولانی‌تری داشته باشید؟

آیا می‌خواهید عمر طولانی‌تری داشته باشید؟

یک مطالعه جدید می‌گوید سالمندانی که از نظر اجتماعی فعال می‌مانند، احتمال دارد که عمر طولانی‌تری داشته باشند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از مدیسن نت، بر اساس یافته‌های منتشر شده، روابط اجتماعی در بین سالمندان در مقایسه با سالمندانی که تنها هستند، با خطر کمتر مرگ مرتبط است.

محققان گفتند که چنین مشارکت اجتماعی شامل تعامل با دیگران، شرکت در گروه‌های ورزشی یا سرگرمی یا انجام کارهای خیریه می‌شود.

دکتر «اشرف ابوگرون»، محقق ارشد و استادیار دانشگاه کالیفرنیا - سانفرانسیسکو، در یک بیانیه خبری گفت: «فعال ماندن از نظر اجتماعی چیزی بیش از یک انتخاب سبک زندگی است. این امر ارتباط نزدیکی با پیری سالم‌تر و طول عمر دارد.»

برای این مطالعه، محققان نزدیک به ۲۳۰۰ آمریکایی ۶۰ ساله و بالاتر را که در یک مطالعه مداوم در مورد سلامت و بازنشستگی شرکت داشتند، پیگیری کردند.

به عنوان بخشی از این پروژه، شرکت‌کنندگان پرسشنامه‌هایی را پر کردند که سبک زندگی آنها، از جمله فعالیت‌های اجتماعی‌شان را نشان می‌داد.

محققان سالمندان را بر اساس اینکه آیا مشارکت اجتماعی بالا، متوسط یا پایینی داشتند، به سه گروه تقسیم کردند و سپس تجزیه و تحلیل کردند که آیا اجتماعی بودن آنها تأثیری بر سلامت یا طول عمر آنها دارد یا خیر.

نتایج نشان داد که مشارکت اجتماعی بالا و متوسط، هر دو، خطر مرگ را به میزان ۴۲ درصد و ۴۷ درصد در مقایسه با معاشرت کم، کاهش می‌دهند.

انواع خاصی از مشارکت اجتماعی، کاهش خطر مرگ را پیش‌بینی می‌کردند، از جمله:

۵۱ درصد کاهش خطر مرگ با انجام کارهای داوطلبانه یا خیریه.

۲۸ درصد کاهش خطر مرگ در صورت شرکت در باشگاه‌های اجتماعی یا ورزشی.

۱۸ درصد کاهش خطر مرگ در صورت بازی سالمندان با نوه‌هایشان.

محققان گفتند که به نظر می‌رسد اجتماعی ماندن، پیری بیولوژیکی فرد را کند می‌کند. همچنین باعث افزایش فعالیت بدنی در بین سالمندان می‌شود و به افزایش سلامتی آنها کمک می‌کند.

ابوگرون گفت: «این نتایج تأکید می‌کند که چگونه شرکت در زندگی اجتماعی به سلامت بهتر در افراد مسن‌تر کمک می‌کند.»

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پشت پرده اتاق پیام‌رسانی ترامپ
تهران، میدان انقلاب، شب ۲۰۰ ام
برق در المان، بحران هزینه زندگی در انگلیس و کاهش رشد اقتصادی در ژاپن
مسئولیت سهل‌انگاری در امنیت دانشگاه بر دوش شماست
فیلم | بلاگردان ایران، حضرت آقا، خداحافظ...
خیابان محل آفرینش یک ملت متحد
رفتارهای متناقض آمریکا تغییر دکترین هسته‌ای ایران را توجیه‌پذیر می کند
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
دولت آماده همکاری با بخش خصوصی برای جهش تولید مسکن است
روایت آنکارا از رایزنی میان عراقچی و وزیر خارجه ترکیه
وزیر آمریکایی درباره قیمت انرژی: نمی‌توانم رفتار ایران را پیش‌بینی کنم
وزیر کشور در آنکارا خبر داد؛ تصویب ایجاد ۲ مرز جدید بین ایران و ترکیه
جبهه پایداری: استمرار اجتماعات مردمی از جلوه‌های قدرت اجتماعی کشور است
عارف: هزینه تأخیر پروژه‌های مسکن برای متقاضیان جبران شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top