تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/04/01 - 13:48
کد خبر: 538041

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس مطرح کرد؛

خضریان: پاسخ ایران هیمنه و اقتدار آمریکا را خواهد شکست

خضریان: پاسخ ایران هیمنه و اقتدار آمریکا را خواهد شکست

خضریان با تأکید بر اینکه پاسخ ایران هوشمند، نامعلوم و پشیمان‌کننده خواهد بود، ادامه داد: به فضل الهی پاسخ فرزندان غیور ایران در نیروهای مسلح ضمن اینکه ویرانگر و پشیمان‌کننده خواهد بود، هیمنه و اقتدار آمریکا را خواهد شکست و حامل این پیام به آمریکا خواهد بود که هر تجاوزی به این سرزمین هزینه‌ای گزاف خواهد داشت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ علی خضریان عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به حمله نظامی آمریکا به خاک ایران، گفت: این تجاوز آشکار دولت آمریکا تنها یک اقدام نظامی نیست، بلکه یک عملیات روانی و سیاسی گسترده برای فشار بر مردم ایران و تضعیف اراده ملی است. دشمن با اتکای به ابزارهای رسانه‌ای و سایبری تلاش می‌کند تا با کوچک‌نمایی تجاوز نظامی یا القای مفهوم ضعف در واکنش ایران، معادلات خود را بر کشور تحمیل کند.

خضریان افزود: از نظر حقوقی کیفیت تجاوز مهم نیست، ادامه داد: دشمن در این مرحله و پس از تجاوز آشکار به تأسیسات هسته‌ای ایران تلاش نی‌کند تا در فضای رسانه‌ای اینگونه القا نماید که خسارت جدی وارد نشده و قصد دارد ایران را به مسیری سوق دهد که فقط یک پاسخ حداقلی و سبک داشته باشد. در حالی که کیفیت پاسخ را ما تعیین می‌کنیم. چرا که اگر چنین پاسخی رخ دهد، به معنای پذیرش معادله تحمیل شده توسط آمریکا خواهد بود. و از این پس آمریکا به خودش اجازه خواهد داد تجاوز کند و ایران نیز واکنشی بی‌اثر داشته باشد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه کیفیت حمله یا میزان خسارت وارده فرع موضوع است، گفت: آنچه اهمیت دارد این است که این نقشه دشمن برای ایجاد پاسخ محدود و پیش‌بینی شده از سوی ایران است. لذا معتقدم پاسخ سبک به معنای تسلیم در برابر اراده دشمن و در نتیجه تهدید امنیت ملی در بلند مدت خواهد بود.

خضریان با بیان اینکه این تجاوز، حمله به اراده ملت است، نه صرفاً تاسیسات فنی، ادامه داد: دشمن آمریکایی به دنبال شکستن اراده ملی و القای این پیام است که مقاومت ملت ایران بی‌فایده خواهد بود. لذا واکنش‌های ضعیف یا محدود علاوه بر تهدید امنیت ملی آینده کشور، به دشمن چراغ سبزی برای تجاوزهای بعدی می‌دهد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به تجربه دو کشور یمن و لیبی در نحوه مواجه با تجاوز آمریکا، افزود: ملت یمن، با پایداری و اراده قوی توانست از اراده خود در برابر تجاوزها دفاع کند، اما در لیبی، با شکسته شدن اراده ملی، مسیر سقوط کامل کشور فراهم شد و نهایتاً لیبی نابود شد. لذا جمهوری اسلامی ایران با درک دقیق از این دو تجربه، با پاسخی قاطع و تاریخی این اصل مهم را به اثبات خواهد رساند که هرگونه تجاوز با پاسخی پشیمان‌کننده همراه خواهد بود.

خضریان با اشاره به اینکه پیش از این تجاوز مستقیم آمریکا نیز این کشور با رژیم صهیونیستی به عنوان یک جبهه واحد عمل کرده‌اند، ادامه داد: در حقیقت هدایت تمامی تهاجمات، از جمله این تجاوز، با آمریکا بوده است. و واقعیت این است که ایران مدت‌هاست در جنگ مستقیم و غیرمستقیم با آمریکا قرار دارد، و تجاوز اخیر تنها بخشی از عملیات روانی و نظامی آمریکا برای تغییر موازنه قدرت منطقه‌ای پس از زیر ضرب رفتن طاقت‌فرسای سرزمین‌های اشغالی است.

نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: این حمله بخشی از یک مسیر طولانی درگیری است و مختص به امروز نیست. این عملیات نه‌تنها یک حمله نظامی بلکه یک جنگ روانی گسترده برای ایجاد تردید داخلی و تضعیف اعتماد عمومی است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه دستگاه سیاست خارجی آمریکا، مخصوصاً توسط ترامپ، دوگانه‌ای کاذب تحت عنوان جنگ یا مذاکره ترسیم کرده بود، افزود: همه ما باید این پیام را یادآوری کنیم که آمریکا با تجاوز اخیر، گزینه جنگ را انتخاب کرده است و مذاکره دیگر هیچ توجیهی ندارد. لذا هرگونه سخنی از مذاکره یا دیپلماسی در شرایط فعلی تنها به معنای تضعیف موضع ایران، پذیرفتن تحقیر و عمل به خواسته دشمن است. لذا افرادی که در این شرایط سخن از مذاکره بزنند نه تنها کمکی به وضعیت امنیتی کشور نمی‌کنند، بلکه تهدیدآفرین هستند.

خضریان در پایان با تأکید بر اینکه پاسخ ایران هوشمند، نامعلوم و پشیمان‌کننده خواهد بود، ادامه داد: به فضل الهی پاسخ فرزندان غیور ایران در نیروهای مسلح ضمن اینکه ویرانگر و پشیمان‌کننده خواهد بود، هیمنه و اقتدار آمریکا را خواهد شکست و حامل این پیام به آمریکا خواهد بود که هر تجاوزی به این سرزمین هزینه‌ای گزاف خواهد داشت.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
«کارت امید مادر» شارژ شد
تعداد مصدومان حادثه شهرک شمس آباد به ۲۱نفر رسید
توافق نزدیک است!
واکنش تند رضاییان به استقلالی‌ها
مذاکره با تل‌آویو، چیزی جز شرم و تحقیر برای لبنان ندارد
از تخریب حرم و مجازات اعدام برای زیارت تا راهپیمایی میلیونی اربعین
شرط تداوم یارانه نقدی و کالابرگ اقامت در ایران است
مطالب خارج از مراجع رسمی فاقد سندیت است
سنگر خیابان را باشکوه‌تر از قبل حفظ می‌کنیم
رئیس‌جمهور به دنبال توافقی مرده است
ادامه ادعاهای سنتکام درباره محاصره دریایی ایران
مذاکرات با ایران هم‌اکنون در حال انجام است!
روابط ایران و عراق در بهترین وضع خود قرار دارد
چیزی به ایران نمی‌رسد
جنبش حماس از پایبندی به توافقات مرحله دوم آتش‌بس خبر داد
ادعای استعفای رئیس‌جمهور واهی و کذب محض است
سردار کرمی: در کمین تروریست‌ها و آماده پاسخ قاطعیم
۱۹۰ واحد مسکن استیجاری آماده واگذاری به زوج‌های جوان است
کیف پول ایران؛ انجام تراکنش‌های مالی بدون نیاز به اینترنت
حسام؛ سامانه جدید بانک مرکزی برای ساماندهی حساب‌های بانکی
توصیه مهم برای بازگشت زائران اربعین؛ مرز خروجی را تغییر ندهید
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
اعلام نتایج اولیه پذیرش دکتری تخصصی بدون آزمون دانشگاه تهران
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
دستاورد پژوهشگران دانشگاه تهران درتوسعه نسل جدید سامانه‌های هوشمند
توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه ایران و بلاروس
توسعه همکاری‌های علمی، آموزشی و فناورانه با قزاقستان
نتایج آزمون‌های سمپاد و نمونه دولتی هفته آینده منتشر می‌شود
پیشنهاد راه‌اندازی دوره‌های «هم‌افزایی فناورانه»
ظرفیت پژوهشی هر عضو هیئت‌علمی از حمایت های بنیاد ملی علم اعلام شد
کلید نهایی پنجاه و سومین دوره آزمون دستیاری پزشکی منتشر شد
مهلت ثبت نام آزمون های دانشنامه و گواهینامه تخصصی و فوق تخصصی تمدید شد
تحمیل ۸۰۰ دانشجوی پزشکی به دانشگاه
طرح جدید تغذیه دانشجویان هنوز نهایی نشده
برخی دانشجویان بین الملل علاوه بر فارسی حتی به انگلیسی هم مسلط نیستند
توانمندسازی دانشجویان برای ورود به بازار کار دانش‌بنیان
باید از ظرفیت ایرانیان خارج کشور حداکثر استفاده را برد
اسامی منتخبان دور دوم انتخابات شورای صنفی دانشگاه تربیت مدرس اعلام شد
واکنش معاون وزیر بهداشت به رای دیوان عدالت اداری درباره انفصال از خدمت
شروط جدید وزارت بهداشت برای ایجاد رشته و دوره جدید علوم پزشکی
نخستین سامانه جامع شهدای دانشجو رونمایی می‌شود
پژوهشگران دانشگاه تهران عملکرد ترانزیستورهای نسل آینده را بهبود دادند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top