تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/04/03 - 17:39
کد خبر: 538134

کاهش دو ماهه محرومیت در انتظار ساپینتو

کاهش دو ماهه محرومیت در انتظار ساپینتو

سرمربی جدید تیم استقلال با محرومیتی ۴ ماهه در فوتبال ایران مواجه است که باید حداقل نیمی از آن را سپری کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  باشگاه استقلال پس از کش و قوس فراوان روز گذشته (دوشنبه) ریکاردو ساپینتو را به صورت رسمی به عنوان سرمربی جدید خود برای فصل آینده انتخاب کرد.

این مربی که دو فصل پیش نیز هدایت آبی پوشان پایتخت را بر عهده داشت، در آن مقطع به دلیل بدرفتاری در دیدار فینال جام حذفی مقابل پرسپولیس از سوی کمیته انضباطی 4 ماه از همراهی تیم خود محروم شده بود اما این محرومیت به دلیل جدایی او از استقلال و لیگ ایران اجرایی نشد.

در این شرایط و با بازگشت ساپینتو به استقلال، این سوال مطرح شده که تکلیف محرومیت 4 ماهه ساپینتو که مربوط به دو فصل پیش است چه خواهد شد؟ طبق آیین‌نامه کمیته انضباطی، محرومیت ساپینتو از شروع مسابقات لیگ محاسبه خواهد شد و این مربی حداقل باید نیمی از محرومیت خود (2 ماه) را سپری کند تا سپس باشگاه استقلال بتواند با ارائه درخواست رسمی به کمیته انضباطی، خواستار تعلیق دو ماه باقی مانده محرومیت این مربی شود. طبق شنیده‌های خبرنگار تسنیم در صورتی که استقلال درخواست دهد احتمال کاهش محرومیت ساپینتو به دو ماه زیاد است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رسانه‌های آمریکایی از دولت ترامپ شکایت کردند
۳ روز عزای عمومی و تعطیلی چهارشنبه قم برای تشییع آیت‌الله شبیری زنجانی
کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
روایت زندگی آیت‌الله شبیری زنجانی
خضریان: کشتی‌های جنگی آمریکا جایی برای پهلوگیری در منطقه ندارند
قیمت تاریخی گازوئیل در آمریکا
گزارش_تصویری |  جلسه‌ی شورای عمومی انتخابات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل 
 فیلم | آقای پزشکیان گاهی با اظهاراتش چنان روی کاهش قیمت نفت اثر می‌گذارد که تزریق ۴۰۰ میلیون بشکه ذخایر راهبردی آمریکا این کار را نمی‌کند!
 فیلم | شعرخوانی: چگونه صبر باید کرد بر این غصه سنگین...
حضور سیمایی صراف در ریاض؛ چرا و برای چه؟
نحوه پرداخت یارانه دانشجویی تغذیه
ماجرای حمله آمریکا به اتوبوس‌های تهران
وقوع انفجارهای جدید سوریه را لرزاند
بازگشت ظرفیت ازدست‌رفته پالایشگاه‌های پارس جنوبی شتاب گرفت
هزینه بازسازی پل B۱ ‌حدود ۲.۷ همت برآورد شده است
عدم صدور ویزا برای تیم رسانه‌ای
دروس حوزه علمیه قم در پی ارتحال آیت‌الله شبیری زنجانی تعطیل شد
حل مشکلات کشور در سایه علم‌آموزی و کسب مهارت است
روایت نخستین روز مدرسه کلاس‌اولی‌ها
طعم تلخ شکست‌های بیشتر را به دشمن می‌چشانیم
حزب‌الله لبنان: ایران نیازی به حمایت ما ندارد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top