تاریخ انتشار: پنجشنبه 1404/04/05 - 00:25
کد خبر: 538237

ستاد «زنان پای کار ایران» تشکیل شد

ستاد «زنان پای کار ایران» تشکیل شد

رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران در پی اتفاقات اخیر کشور، از تشکیل ستاد «زنان پای کار ایران» خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، به نقل از مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران؛ مریم اردبیلی اظهارکرد: این ستاد در پی اتفاقات اخیر کشور و با هدف فعالیت‌های اجتماعی، مسئولیت محور، همدلانه و تسهیلگری در شرایط خاص توسط مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران تشکیل شده است.

وی در توضیح کارکرد این ستاد بیان کرد: ستاد «زنان پای کار ایران» تلاش دارد که بخش مغفولی از اقدامات در فضای بحران و فضای جنگ که همان مدیریت بحران‌ها ی عاطفی در خانواده هاست را پوشش دهد. در واقع تلاش بر این است که ادامه روند زندگی را برای خانواده‌ها به قوت تسهیل کند؛ مزیت محوری این ستاد در مدیریت محوری، جریان زندگی برای همه خانواده هاست.

اردبیلی در خصوص ضرورت تشکیل چنین ستادی هم تصریح کرد: مشخصاً اتفاقاتی که بعد از گذشت چند روز از آغاز جنگ، پیامدها و بحران‌های آنکه که در مرکز زنان و خانواده رصد شد، به نظر رسید که باید با یک حالت ستادی و مدیریت چابک، برخی از این پیامدهای پیش آمده برای زنان و دختران و خانواده‌ها رفع شود. بنابراین تلاش داریم تا از ظرفیت‌های حوزه زنان و خانواده برای از بین بردن و یا کاهش این بحران‌ها بهره ببریم.

مشاور شهردار تهران در امور زنان و خانواده در خصوص خروجی‌های این ستاد هم خاطرنشان کرد: اول تلاش می‌کنیم که مسائل و نیازهای حوزه زنان خانواده را به صورت روزانه رصد کنیم و به طور حتم این وضعیت سنجی ها، نیاز به تولید محتوا خواهد داشت. همچنین از ظرفیت گروه‌های مردمی در قالب شبکه‌های منسجم و فعال بهره خواهیم برد تا شبکه هم افزایی شکل بگیرد.

وی با اشاره به فعالیت کمیته‌های شش گانه این ستاد ادامه داد: کمیته‌های مناطق؛ پشتیبانی؛ حمایتی؛ مردمی و ارتباطات؛ محتوایی و نشر و همچنین رسانه و اطلاع رسانی ذیل ستاد «زنان پای کار ایران» تعریف شده است.

مشاور شهردار تهران در امور زنان و خانواده با اشاره به شرح وظایف برخی از کمیته‌ها تصریح کرد: در کمیته مناطق، برگزاری نشست و هم اندیشی محله‌ای و منطقه‌ای؛ تولید محتوا در حوزه فعالیت و اقدامات انجام شده در مناطق ۲۲ گانه؛ تشکیل گروه‌های مجازی فعالان و اثرگذاران محله‌ای و منطقه‌ای؛ فعال سازی مراکز مختص بانوان تا سقف ۵۰ درصد؛ آماده سازی مراکز برای پشتیبانی شرایط اضطراری و بحران و… در نظر گرفته شده است.

وی همچنین خاطرنشان کرد: در شرح وظایف کمیته حمایتی، بازدید و گرفتن شرح وضعیت زنان شاغل در مراکز کوثر از طریق کارآفرینان مناطق ۲۲ گانه؛ شبکه سازی و ارتباط بین کنشگران اداره توانمندسازی و آموزش مناطق ۲۲ گانه با کمیته مردمی جهت احصای نیازهای شهروندان و خود سازمانی گروه‌های مردمی؛ تولید محتوا، آموزش و گروه درمانی حضوری و مجازی ویژه خانواده‌های دارای فرزند با نیازهای ویژه و ارتباط با کمیته مردمی؛ اتصال شبکه‌های مشاوره‌ای و درمانی به پرسنل زن و خانواده‌های شهرداری تهران با هماهنگی سازمان نوسازی؛ تشکیل گروه مجازی با حضور زنان سرپرست خانوار و زنان کم برخوردار عضو سامانه توانمندسازی در هر منطقه به منظور ارتباط مستمر و گرفتن شرح وضعیت؛ ارتباط مستمر با زنان سرپرست خانوار و زنان کم برخوردار عضو سامانه توانمندسازی از طریق پیامک و گروه‌های مجازی؛ شناسایی و به کارگیری منابع حمایتی و معیشتی از جمله تخصیص بن، فعال سازی خیریه‌ها و گروه‌های مردمی؛ ارائه خدمات مشاوره یکپارچه به زنان سرپرست خانوار، زنان کم برخوردار، خانواده‌های پرسنل شهرداری تهران

و شهروندان در معرض آسیب با استفاده از ظرفیت‌های طرح خانواده یار ومشاوره های اداره کل سلامت و همچنین تولید محتوای خانواده محور از طریق متخصصان این حوزه و با همراهی و همکاری کمیته محتوا در دستور کار است

اردبیلی با تاکید بر این مهم که برخی از گروه‌های مردمی و کنشگران اجتماعی به صورت خودجوش و جهادی در سطح محلات و مناطق اقدامات حمایتی را اجرایی کرده اند، خاطرنشان کرد: با شناسایی و ارتباط گیری مستمر با این گروه‌های مردمی باید بانک اطلاعاتی کاملی از نوع فعالیت‌های انجام شده از سوی زنان کنشگر احصا شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تاریخ بخوانید و از سرنوشت آتاتورک و رضاخان عبرت بگیرید!
رمز حیات بخش بودن تشکل‌های انقلابی همگامی اصلاح درون و برون است
ارجمندترین نمادهای صلابت و شجاعت / تاریخ نهضت و انقلاب اسلامی مملوّ از صحنه‌های حضور زینبی بانوان و دختران ایران
آزادی زنان یا تحمیل سبک زندگی؟
۴۰۰ میلیارد دلار از بورس آمریکا فرار کرد
لغو مجوز بانک صادرات در لبنان
کارتون جدید کمال شرف در واکنش به محدودیت حجاب در مدارس جمهوری آذربایجان
معامله چراغ خاموش گمرک با لوکس‌سواران
کره‌شمالی به چین وصل شد
شهریه های نجومی علوم پزشکی اهواز؛ سکوت مسئولین در پاسخگویی به دانشجویان
افتتاحیه یازدهمین کنگره ملی اعتکاف +عکس
حدادعادل: پیروزی عزتمندانه در جنگ، بهترین تسلی برای خانواده شهداست
گردهمایی «به رسم عقیله» +عکس
روایتی از مجروح شدن رهبر معظم انقلاب آیت الله سیدمجتبی خامنه ای
زلنسکی: ترامپ به من خیانت کرد؛ زیر فشار آمریکا استعفا نمی‌دهم
چرا بعضی کانال‌های تلگرام سریع رشد می‌کنند و بعضی نه؟
بیماران چطور پزشک‌شان را آنلاین انتخاب می‌کنند؟
بیماران چطور پزشک‌شان را آنلاین انتخاب می‌کنند؟
خرید کمپرسور اسکرو با بهترین قیمت از گروه دانیال
راهنمای انتخاب و تأمین پمپ آب برای ساختمان‌های چندطبقه
آیت‌الله عابدینی: روایت الهی از جنگ، روایت فتح است و در آن ناامیدی جایی ندارد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top