تاریخ انتشار: شنبه 1404/04/07 - 10:52
کد خبر: 538261

وداع مردم تهران با قهرمانان مقاومت؛

تشییع پیکر شهدای اقتدار در تهران

تشییع پیکر شهدای اقتدار در تهران

مراسم تشییع پیکر شهدای تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران صبح امروز (شنبه، ۷ تیر) از میدان انقلاب اسلامی به سمت میدان آزادی تهران آغاز شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ آئین تشییع و بدرقه پیکر تعدادی از شهدای حملات رژیم صهیونیستی در قالب کاروانی از پیکر شهدا از اقشار مختلف مردم کشورمان اعم از کودکان، زنان، دانشمندان، فرماندهان و سایر شهدا، امروز شنبه مصادف با دوم محرم و از ساعت هشت صبح، از میدان انقلاب اسلامی تا میدان آزادی برگزار شد.

مراسم تشییع پیکر شهیدان از مقابل درب اصلی دانشگاه تهران آغاز شد؛ مکانی که همواره نقطه عزیمت قیام‌ها و بدرقه شهیدان بوده است. امروز نیز فرزندان این سرزمین از زن و مرد، پیر و جوان، با دل‌هایی سوگوار اما سرافراز، به خیابان‌ها آمده‌اند تا اجساد پاک شهیدان را بر دوش کشند.

از اولین ساعات صبح، میدان انقلاب اسلامی مملو از جمعیتی بود که با شور حسینی و پرچم‌های سرخ «یا لبیک یا حسین (ع)» در صحنه حاضر شده بودند. دست‌نوشته‌های حاوی شعارهای ضد صهیونیستی و ضد آمریکایی، نشان‌دهنده بغضی فروخورده از جنایاتی است که در هفته‌های گذشته، به ویژه در جریان جنگ ۱۲ روزه جبهه مقاومت با رژیم صهیونیستی، بر قلب امت اسلام وارد شده است.

شعارهای کوبنده «مرگ بر اسرائیل» و «مرگ بر آمریکا» در این مراسم طنین‌انداز شد و تجلی‌گر عزم راسخ ملت ایران در استکبارستیزی و حمایت از مقاومت بود. این مراسم به تابلویی بی‌نظیر از وحدت ملی تبدیل شد که در حافظه تاریخی ملت ماندگار خواهد شد.

لازم به ذکر است، پس از مراسم تشییع، پیکرها در برخی از امامزادگان تهران، بهشت‌زهرا (س) و شهرستان‌ها خاکسپاری خواهند شد.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پس از تجاوز ارتش صهیونی در ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ به آسمان کشورمان و شروع جنگ تحمیلی علیه ایران اسلامی سلسله عملیات‌های وعده صادق ۳ را در ۲۲ موج، ممتد و چند لایه طراحی و بانک اهداف نظامی متنوع و متکثر دشمن را در اراضی اشغالی قدس هدف قرار دادند.

وداع مردم تهران با قهرمانان مقاومت؛بدرقه سرداران و دانشمندان شهید

شهید سلامی، شهید شانه‌ای، شهید ربانی و خانواده ،  شهید محمد باقری، شهید محرابی ، شهید شادمانی،شهید محمودباقری، شهید حاجی‌زاده ،شهید رشید، شهید طهرانچی،  شهید فریدون عباسی شهید محمد کاظمی،  شهید محمدرضا نصیر باغبان، شهید حاج رمضان ، شهید نکویی از جمله بیش از ۵۰ شهیدی هستند که امروز در تهران تشیع شدند.

برخی از این شهدا عروج خانوادگی داشتند از جمله؛ سردار محمد باقری به همراه همسر و دخترش و سردار مهدی ربانی به همراه همسر و دخترش.

شروع کننده جنگ تحمیلی، ارتش تروریست صهیونی بود اما پایان آن را نیروهای مسلح به ویژه هوافضای سپاه در موج بیست و دوم عملیات وعده صادق ۳ رقم زدند و درخواست آتش بس را بر دشمن تحمیل کردند.

وداع مردم تهران با قهرمانان مقاومت؛بدرقه سرداران و دانشمندان شهید

دیوارنگار میدان انقلاب اسلامی امروز با عکس شهدای اقتدار ایران مزین شده بود.

مردم ساعتی پیش از آغاز رسمی مراسم در میدان انقلاب تجمع کرده بودند.

وداع مردم تهران با قهرمانان مقاومت؛بدرقه سرداران و دانشمندان شهید

تابوت‌های کودکان شهید جلودار کاروان شهدا بود و عده‌ای به صورت خانوادگی در مراسم تشییع شهدا شرکت کردند.

بدرقه کنندگان شهدا در این مراسم در میدان انقلاب یکصدا شعار مرگ بر اسرائیل و مرگ بر آمریکا سر دادند و همچنین فریاد «حیدر حیدر» اقشار مختلف مردم در پایتخت طنین انداز شد.

وداع مردم تهران با قهرمانان مقاومت؛بدرقه سرداران و دانشمندان شهید

مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از اولین لحظات آغاز  مراسم تشییع پیکر فرماندهان نظامی و دانشمندان کشورمان، که در پی تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به کشورمان به شهادت رسیدند همراه با اقشار مختلف مردم برای ادای دین به این شهدا حضور یافت.

وداع مردم تهران با قهرمانان مقاومت؛بدرقه سرداران و دانشمندان شهید

عزاداران حسینی بدرقه کننده شهدای اقتدار ایران عکس‌هایی از شهدای تجاوز رژیم صهیونی و هم‌چنین بیلبوردهایی که بر آن‌ها جملاتی در انزجار از رژیم کودک کش آمده در دست داشتند.

وداع مردم تهران با قهرمانان مقاومت؛بدرقه سرداران و دانشمندان شهید

پیکر سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی، فرمانده شهید سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مورد استقبال مردم قرار گرفت.

هیات های مذهبی هم در مراسم تشییع شهدا جنگ تحمیلی دوازده روزه شرکت کردند.

تصویری از خانواده دانشمند هسته‌ای شهید سید مصطفی ساداتی به نمایش در آمد و تعدادی از بانوان شهید شده در حمله رژیم صهیونسیتی به ایران نیز تشییع شدند.

الیاس حضرتی، رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت، محمدگلزاری دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت و جمعی از مدیران و اعضای شورای اطلاع‌رسانی دولت در مراسم تشییع شهدای اقتدار حضور یافتند.

جمعی از شرکت کنندگان در مراسم تشییع شهدای اقتدار، پرچم ایران و فلسطین را بهم گره زده بودند.

حضور سردار اسماعیل قاآنی،‌ فرمانده سپاه قدس در مراسم تشییع شهدای اقتدار

حضور حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه در مراسم تشییع شهدای اقتدار

حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در مراسم تشییع شهدای اقتدار 

حضور علی منتظری، رئیس جهاد دانشگاهی در آیین بدرقه باشکوه ملی تشییع شهدای جنگ ۱۲ روزه ایران در مقابل تجاوز رژیم صهیونیستی

حضور پرویز فتاح و رئیس ستاد اجرای فرمان امام (ره) به همراه خانواده در مراسم تشییع شهدای اقتدار

حضور علی شمخانی، دبیر پیشین شورای عالی امنیت ملی در مراسم وداع با شهدای اقتدار

حضور محمدجواد ظریف وزیر پیشین امور خارجه در مراسم تشییع  با شهدای اقتدار

سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه، حجت‌الاسلام محمدی، نماینده سابق ولی‌فقیه در سازمان اوقاف و امور خیری، سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، حسین سیمایی صراف وزیر علوم، تحقیقات و فناوری،‌ علی نیکزاد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی،‌ حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مجلس شورای اسلامی،‌امیر سرتیپ محمد محمودی معاون اجرایی ارتش،‌ حجت الاسلام و المسلمین حسین طائب رئیس سابق سازمان اطلاعات سپاه و ... هم در مراسم تشییع شهدای اقتدار شرکت کردند.

در حال تکمیل...

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
واکنش چین به ادعای ترامپ درباره تشدید تحریم‌ها علیه ایران
۵ آزمون علوم پزشکی با حضور ۲ هزار و ۲۰۰ نفر برگزار شد
تازه‌ترین واکنش عمان به تحولات تنگه هرمز
دفتر نتانیاهو: نوار غزه قبل از خلع سلاح حماس بازسازی نخواهد شد
مرشایمر: محاصره دریایی ایران باعث تضعیف آمریکا در شرق آسیا شده است
افزایش شمار شهدای غزه به ۷۳ هزار و ۴۱۷ نفر/ شهادت ۲۱ هزار کودک فلسطینی
واکنش چین به ادعای ترامپ درباره تشدید تحریم‌ها علیه ایران
کره جنوبی: کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد
وقوع حادثه دریایی در سواحل یمن
نگرانی امارات نسبت به تبعات اقدام علیه ایران
نیویورک تایمز: جنگ ترامپ علیه ایران یک اشتباه راهبردی و نمایش مضحک است
واکنش‌ها به «تحریم‌های اقتصادی خفه‌کننده» ترامپ
موردی از لو رفتن سوالات کنکور نداشتیم/ رصد کلاهبرداران توسط پلیس فتا
دفترچه سوالات علوم تجربی کنکور ۱۴۰۵ منتشر شد/ زمان انتشار کلید اولیه
حدود ۵۹ هزار داوطلب اصفهانی آماده رقابت در کنکور / افزایش ۹ درصدی داوطلبان
کارنامه داوطلبان آزمون دکتری دانشگاه آزاد منتشر شد
پرونده اصلاح سهمیه‌های کنکور روی میز شورای عالی انقلاب فرهنگی
میزان تاثیر معدل و سهم آزمون در کنکور ۱۴۰۵
زمان اعلام نتایج نهایی آزمون ارشد اعلام شد/آغاز آموزش دانشجویان از اوایل آبان
 طرح مقابله با نفوذ؛ بسترساز امنیت ارتباطات خارجی + نسخه نهایی
نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود
۵ آزمون علوم پزشکی با حضور ۲ هزار و ۲۰۰ نفر برگزار شد
موردی از لو رفتن سوالات کنکور نداشتیم/ رصد کلاهبرداران توسط پلیس فتا
دفترچه سوالات علوم تجربی کنکور ۱۴۰۵ منتشر شد/ زمان انتشار کلید اولیه
حدود ۵۹ هزار داوطلب اصفهانی آماده رقابت در کنکور / افزایش ۹ درصدی داوطلبان
کارنامه داوطلبان آزمون دکتری دانشگاه آزاد منتشر شد
پرونده اصلاح سهمیه‌های کنکور روی میز شورای عالی انقلاب فرهنگی
میزان تاثیر معدل و سهم آزمون در کنکور ۱۴۰۵
زمان اعلام نتایج نهایی آزمون ارشد اعلام شد/آغاز آموزش دانشجویان از اوایل آبان
نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود
آزمون گروه‌های هنر و زبان‌های خارجی کنکور سراسری ۱۴۰۵ برگزار شد
فعال‌سازی طرح بورسیه‌های متقابل میان دو کشور ایران و مالزی
دانشجویان از مهر ماه با ۳ کارنامه وارد بازار کار می‌شوند
رقابت یک میلیون نفر در کنکور ۱۴۰۵/ تلاش برای اعلام نتایج در آبان ماه
راهکار پژوهشگران دانشگاه تهران برای اندازه‌گیری آلاینده‌های خطرناک
مشکلات تأمین مالی حقوق اعضای هیئت علمی به‌زودی رفع می‌شود
کارنامه نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ منتشر شد
فرآیند انصراف، محرومیت از تحصیل و تسویه‌ دانشجویان علوم پزشکی اعلام شد
ساعت ۲۴ امروز آخرین فرصت دریافت کارت ورود به جلسه کنکور سال ۱۴۰۵
علی پیر: آیا مدرک دانشگاهی در عصر هوش مصنوعی کافی است؟
کارنامه علمی آزمون دستیاری منتشر شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top