تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/04/08 - 02:57
کد خبر: 538299

علی خضریان؛

مثلث صدای اجتماعی در تشییع شهدا

مثلث صدای اجتماعی در تشییع شهدا

تهران در روز هفتم تیر سال ۱۴۰۴ و به نمایندگی از ۹۰ میلیون ایرانی، مثلثی از صدای اجتماعی را در تشییع شهدای اقتدار ملی به گوش جهانیان رساند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» علی خضریان/// هفتمین روز از تیرماه سال ۱۴۰۴، شهر تهران شاهد تشییع میلیونی شهدایی بود که عزت و اقتدار امروز ایران، مدیون مجاهدت‌های ایشان در عرصه‌های علمی و نظامی بوده است. و همچنین دوشادوش فرماندهان و دانشمندان شهید، تشییع شهدای مظلوم و حتی معصوم و خردسالی که افشاگر ماهیت جنایتکار رژیم صهیونسیتی بودند و با تابوت‌های کوچک خود روزی خیره کننده و ماندگار را در تاریخ انقلاب پرشکوه اسلامی مردم ایران رقم زدند.

تهران در روز هفتم تیر سال ۱۴۰۴ و به نمایندگی از ۹۰ میلیون ایرانی، مثلثی از صدای اجتماعی را در تشییع شهدای اقتدار ملی به گوش جهانیان رساند.

صدای اول، صدای شهیدانی بود که با خونشان در راه دین و میهن، مسئولیت همه ما را در دفاع از ایرانِ امام حسین(ع) و محافظت از مرزهای علمی، معنوی و مادی ایران اسلامی خواستار شدند.

صدای دوم، صدای مردم نجیب و قدردان حاضر در بدرقه حسینی شهدا بود، مردمی که با همه تفاوت‌های ظاهری و با همه سلیقه‌های سیاسی و اجتماعی، به تشییع شهدا آمدند تا در عمل اعلام کنند تبلیغات و عملیات روانی دشمن صهیونیستی و فارسی‌زبانان وطن فروش همسو با دشمنان این مرز و بوم نتوانسته است تکریم اجتماعی ایشان نسبت به مجاهدت‌های دانشمندان، سرداران و امیران نظامی که جانشان را فدای اقتدار میهن اسلامی کردند، مخدوش کند. این صدای مهم اجتماعی یعنی دشمنان ملت ایران نتوانستند با هزینه میلیاردها دلار در جنگ نرم علیه ایران اسلامی، قدرت نرم نظام اسلامی را دچار خدشه کنند و احساس عمیق اجتماعی نسبت به قهرمانان ملی خود، پررنگ‌تر از روزهای ابتدایی پیروزی انقلاب می‌جوشد.

صدای سوم، صدای پاسداری خدمتگزاران ملت ایران در نیروهای مسلح، دستگاه‌های اجرایی، قضایی و همچنین مجلس شورای اسلامی است که در کنار ملت رشید و شهید پرور ایران ایستادند تا با تلاش شبانه‌روزی برای حفظ انسجام ملی جامعه ایران و کاهش آلام اقتصادی مردمی که لایق بهترین‌ها هستند، به دشمنان ملت ایران اعلام کنند که همچون شهدای اخیر، جان ناقابلشان را فدای امنیت و سربلندی ایران اسلامی خواهند کرد و در مقابل زیاده‌خواهی دشمنان سر فرود نخواهند آورد.

سه صدای مهمی که از در هفتم تیرماه از تهران مخابره شد، بی‌تردید در حافظه تاریخی این ملت ماندگار خواهد شد و یادآور صدای استقلال‌طلبانه جامعه ایران در دوران دفاع مقدس و ملی شدن صنعت نفت بود که در ناخودآگاه اجتماعی ملت ایران ریشه دوانیده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
خلاصه بازی اسپانیا ۰ - کیپ ورد ۰
نبیه بری: توافق ایران و آمریکا به سود همه طرف‌هاست
رایزنی وزیر خارجه قطر و گوترش درباره توافق ایران و آمریکا
پزشکیان: جزئیات تفاهم‌نامه در زمان مناسب ارائه خواهد شد
پیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری تیرماه از ۲۷ خرداد آغاز می‌شود
جزییات مذاکرات روز جمعه در ژنو از زبان عراقچی
کمبود فضای ذخیره‌سازی در شمال تهران؛ چالشی پنهان در دل خانه‌های مدرن
رژیم سالم خوری، لیست خوراکی ها و نحوه اجرا
سینا صنعت؛ مرجع تخصصی تجهیزات برق صنعتی
برای ساخت کارخانه آسفالت از کجا باید شروع کنیم ؟
چگونه با یک کمد دیواری مناسب، فضای خانه را دو برابر کنیم؟
چگونه شامپوفرش بکشیم؟
کالاس: از پاکستان و قطر برای کمک به توافق ایران-آمریکا تشکر می‌کنیم
راهنمای انتخاب بهترین دستگاه‌های پرکن برای خطوط تولید
آیا ملک قولنامه‌ای قابل توقیف است
مومنی: رهبری داهیانه و حضور مردم از عوامل پیروزی بودند
پزشکیان: تیم مذاکره‌کننده از چارچوب‌های تعیین‌شده رهبری عدول نمی‌کند
مقام آمریکایی: آماده کاهش تحریم‌ها علیه ایران هستیم
وزیر خارجه عمان: توافق آمریکا و ایران پیروزی دیپلماسی است
نخستین تمرین پرسپولیس زیر نظر اوسمار برگزار شد
خوش‌خدمتی دوباره فیفا به ترامپ/ رئیس‌جمهور آمریکا جام قهرمانی را اهدا می‌کند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top