تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/04/10 - 13:22
کد خبر: 538468

کالابرگ الکترونیک به دهک‌های ۴ تا ۷ هم اختصاص می‌یابد / مشمولان منتظر بمانند

کالابرگ الکترونیک به دهک‌های ۴ تا ۷ هم اختصاص می‌یابد / مشمولان منتظر بمانند

مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی در حالی از ابتدای این هفته (۷ تیرماه) با شارژ حساب سرپرستان خانوارِ دهک‌های یک تا سه درآمدی آغاز شده است که این طرح به دهک‌های چهار تا هفت درآمدی نیز به مرور اختصاص می‌یابد، چراکه سیاست دولت همان هفت دهک تعیین شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیک از روز شنبه (٧ تیرماه) با تامین اعتبار به حساب سرپرستان خانوار برای دهک‌های یک تا سه درآمدی - به تعداد بیش از ۲۸ میلیون نفر- اجرا شد.

این مرحله از طرح در شرایطی به اجرا درآمد که پیش از آن احمد میدری - وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از بررسی تأمین منابع برای پرداخت کالابرگ به سه دهک درآمدی خبر داده و گفته بود: از محل منابعی که برای دو مرحله اختصاص یافته، حدود ۱۲ همت باقی مانده و در دولت مطرح شد که این ۱۲ همت را به سه دهک درآمدی پرداخت کنیم.  

از این رو، طبق اعلام سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها، ۳۰۰۰ میلیارد تومان از منابع موردنیاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیک به حساب شرکت مجری طرح کالابرگ الکترونیک واریز شد که در گام نخست این مرحله، طرح کالابرگ الکترونیک برای خانوارهای دهک‌های اول تا سوم درآمدی اجرا شد.

این درحالیست که پس از گذشت چهار روز از اجرای مرحله سوم، ‌ اظهارات فاطمه مهاجرانی - سخنگوی دولت حاکی از آن است که دهک‌های چهار تا هفت هم مشمول طرح کالابرگ می‌شوند؛ به طوری که فاطمه مهاجرانی امروز در نشست خبری خود در پاسخ به دلیل حذف پنج دهک از یارانه کالابرگ گفته است که «سیاست دولت همان هفت دهک تعیین شده است، اما طبق اولویت‌های بودجه‌ای فعلا دهک‌های اول تا سوم که حدود ۲۸ میلیون نفر هستند، می‌توانند ۱۱ قلم کالا را دریافت کنند و کالابرگ به بقیه دهک‌ها نیز به مرور اختصاص می‌یابد.»

 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
قانون مهریه در ترازو/ حبس‌زدایی یا تضعیف حقوق زنان؟
روبات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!
پیام ضعف نفرستید
هشدار قرمز سازمان هواشناسی برای برخی استان‌ها
بازگشت ۱۴ زن زندانی به کانون گرم خانواده
فیلم| ۳ بار هزینه برای ثبت یک معامله ملکی و هزینه اضافه که روی دست مردم است
کاهش قند خون بروز بیماری‌های قلبی را نصف می‌کند
فرار رو به جلوی صالحی امیری
روایت آیت‌الله علم‌الهدی از جایگاه شیشه‌ای بانوان در استادیوم آزادی
پزشکیان: درآمد اصلاح نرخ سوخت خرج معیشت مردم می‌شود
آتش‌سوزی سینما ایران در لاله‌زار نتیجه رهاشدگی بناهای تاریخی
واکنش باشگاه پرسپولیس به درگیری رفیعی با سرپرست آلومینیوم
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
وزیر خارجه مصر: اسرائیل درباره بازگشایی گذرگاه رفح دروغ می‌گوید
عارف: از مردم برای همراهی با طرح اصلاح قیمت بنزین تشکر می‌کنیم
راه‌اندازی کارزارها، گامی مهم برای کمک به حل مسائل است
پیام تسلیت رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در پی رحلت آیت‌الله شاهچراغی
سیاهچاله پیامدهای فردی و اجتماعی
غریب‌ آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد
پیشگیری از آنفلوآنزا در سالمندان
پزشکیان: مدیریت ناترازی انرژی تا تحقق کامل اهداف یک ضرورت است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top