تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/04/10 - 14:37
کد خبر: 538475

پاپ به رژیم صهیونیستی هشدار داد

پاپ به رژیم صهیونیستی هشدار داد

رهبر کاتولیک‌های جهان برای چندمین بار از زمان انتخاب به رژیم صهیونیستی درباره استفاده از گرسنگی به عنوان ابزار جنگی در غزه، هشدارداد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ پاپ لئو چهاردهم طی پیامی به چهل و چهارمین نشست کشورهای عضو سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو)، گفت: در حالی که در بخش‌هایی از جهان، تولیدات غذایی فراتر از نیاز است، هنوز هم بسیاری از مردم جهان، از گرسنگی رنج می‌برند و در حسرت تأمین نیازهای اولیه خود هستند.

وی که تاکنون بارها از استفاده رژیم صهیونیستی از گرسنگی به عنوان سلاح جنگی انتقاد کرده است، افزود: ما اکنون با اندوهی عمیق، شاهد استفاده غیرانسانی از گرسنگی به‌عنوان سلاح در جنگ‌ها هستیم. گرسنگی دادن به جمعیت‌های غیرنظامی، راهی بسیار ارزان برای جنگ‌افروزی است.

رهبر کاتولیک های جهان خواستار اقدام جامعه جهانی برای وضع محدودیت‌های روشن شد تا عاملان این فجایع پاسخ‌گو باشند و خاطرنشان کرد که در شرایط جنگ، کشاورزان امکان فروش محصولات خود را از دست می‌دهند، قیمت‌ها به‌سرعت بالا می‌روند و میلیون‌ها نفر دچار قحطی و ناامنی غذایی می‌شوند.

پاپ لئو چهاردهم همچنین از اینکه منابع مالی و فناوری‌های نوین به‌جای آنکه برای حل معضل گرسنگی به کار گرفته شوند، به سمت تولید تسلیحات و تجارت جنگ‌افزار منحرف شده‌اند، ابراز تاسف کرد.

پیشتر، پاپ در سخنرانی هفتگی خود با «نگران کننده و غم‌انگیز» توصیف کردن وضعیت غزه، از رژیم صهیونیستی خواسته بود اجازه ورود کمک‌های بشردوستانه را به این باریکه بدهد.

چهل‌وچهارمین نشست فائو در تاریخ ۲۸ ژوئن(هفت تیر)، در رم پایتخت ایتالیا شروع شد و تا ۴ ژوئیه(۱۳ تیر) ادامه دارد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ویژگی‌های دوربین مداربسته سیم کارت خور؛ ۹ قابلیت کاربردی و مهم
مزایای لباس دوبنده در کارگاه های آموزشی
آسانسور روم‌لس یا MRL چیست؟ ۷ مزیت مهم و قیمت آن
بوشکرفت در ایران؛ معرفی ایندراکمپ، محسن پورمحمد و چاقوی تخصصی طبیعتگردی
راهنمای خرید و قیمت آپارتمان‌های سنددار در محله البرز و انقلاب پرند
از خوابگاه‌های ناآماده تا ابهام در سرنوشت ۸ هکتار زمین دانشگاهی
به شما جوانان غیور و همه جوانان قهرمان میهن تبریک می‌ گویم؛ دل ملت بزرگ ایران را شاد کردید
پرونده تخلفات دانشگاه علوم پزشکی ایران همچنان بلاتکلیف است
فضاسازی و نصب پارچه نوشت در دانشکده‌های دانشگاه گیلان+عکس
اپل نمایشگر هوشمندی می‌سازد که با شنیدن صدای شما ۳۶۰ درجه می‌چرخد!
کشتی آزاد ایران هم مثل فرنگی در آمریکا قهرمان جهان شد
ممنوعیت حجاب در مدارس آذربایجان را تحمل نکنید/از حقوق دینی دختران مسلمان آذربایجان دفاع کنید
دستیابی به عمق فناوری انتقال جنین؛ رقابت با آمریکا در تجهیزات ناباروری
اعتراضات سراسری «نه به پادشاه» علیه منفور آمریکایی/ ۷ میلیون نفر در ۳۳۰۰ تجمع
بیانیه خصمانه شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران و یمن
عراقچی: ایران هم کارهای ناتمامی با شما دارد!
روایت وزارت خارجه پاکستان از رایزنی عراقچی و اسحاق‌دار
زنوزی: برخورد نکنند از لیگ کنار می‌کشیم/ از فدراسیون شکایت می‌کنیم
عراقچی: توانمندی دفاعی و دیپلماسی در خدمت منافع ملی است
اخلاقی با صدور پیامی از نمایندگان مجلس تشکر کرد
تاکید کاظمی بر توسعه فضاهای ورزشی مدارس
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top