تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/04/11 - 13:42
کد خبر: 538552

تناقض در عدالت جهانی؛ وقتی مهاجم، قاضی می‌شود

تناقض در عدالت جهانی؛ وقتی مهاجم، قاضی می‌شود

در شرایطی که آمریکا و اسرائیل با حملات مستقیم به تأسیسات هسته‌ای و مراکز حساس ایران، به‌طور آشکار قواعد بین‌المللی را زیر پا گذاشته‌اند، نهادهایی مانند شورای امنیت سازمان ملل، در سکوتی عمیق فرو رفته‌اند. رسانه‌های بین‌المللی در روزهای نخست تیر ۱۴۰۴ تأیید کردند که بمب‌افکن‌های پیشرفته B-۲ آمریکا، تأسیسات فردو و نطنز را هدف قرار دادند؛ اقدامی که معادل آغاز جنگی مستقیم علیه جمهوری اسلامی ایران تلقی می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ همزمان، رژیم صهیونیستی با جنگنده‌های F-35 و پهپادهای انتحاری، اقدام به حمله به مراکز نظامی، علمی و حتی مناطق مسکونی ایران کرده است؛ آن هم در حالی که این رژیم خود دارای زرادخانه هسته‌ای است و هیچ‌گاه به معاهدات بین‌المللی پایبند نبوده و هرگز بابت جنایاتش در فلسطین، لبنان و سوریه بازخواست نشده است.

در واکنش به این تجاوزات، ایران با انجام «عملیات بشارت فتح»، پایگاه آمریکایی "العدید" در قطر را با شلیک موشک‌های دوربرد زمین‌به‌زمین هدف قرار داد؛ حمله‌ای قاطع، حساب‌شده و مشروع که نشان داد جمهوری اسلامی نه‌تنها قدرت بازدارندگی را ارتقاء داده، بلکه در صورت عبور دشمن از خطوط قرمز، واکنشی سریع و دقیق خواهد داشت.

در برابر این اقدامات، شورای امنیت حتی جلسه‌ای اضطراری تشکیل نداد؛ گویی حمله به یک کشور مستقل، با سلاح‌های پیشرفته، نیازی به بررسی ندارد. این سکوت، بی‌اعتباری نهادهای بین‌المللی را عیان‌تر کرده است؛ چرا که همان نهادها در قبال دفاع مردم فلسطین یا یمن، قطعنامه‌های تنبیهی صادر می‌کنند.

از کودتای ۲۸ مرداد تا حمایت از صدام، از تجهیز داعش تا ترور فرماندهان ایرانی، کارنامه آمریکا و اسرائیل مملو از بی‌ثبات‌سازی، جنایت و نقض قوانین بین‌المللی است. آنچه مشترک بوده، نه‌تنها نقش این دو کشور در آغاز بحران‌ها، بلکه دعوت جهان به «خویشتنداری» از سوی قربانیان این تجاوزهاست!

اما شرایط در حال تغییر است. افکار عمومی جهان دیگر همانند گذشته نیست. دانشجویان، فعالان اجتماعی، کمپین‌های ضدصهیونیستی و تحریم کالاهای اسرائیلی در کشورهای غربی، نشانه‌ای از تحولی جهانی است که به نفع حقیقت در حال شکل‌گیری است.

ایران، امروز تنها کشوری است که شجاعانه در برابر تجاوز مستقیم آمریکا و اسرائیل ایستاده است. حمایت مردمی، توان بازدارندگی، ایمان ملی و تجربه مقاومت، سرمایه‌هایی هستند که استقلال و عزت ایران را حفظ کرده‌اند. دشمنان می‌دانند؛ حمله به ایران نه از موضع قدرت، بلکه از ترس قدرت ایران صورت می‌گیرد.

 ایران تنها نیست؛ افکار عمومی جهان بیدار شده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | خضریان: ۱۰۷ میلیون دلار از ضمانت‌های صادراتی در چنگ دو بانک خصوصی
وقتی سوءمدیریت ذوب‌آهن زیر سایه «خانواده ولنگار» پنهان می‌شود +عکس
هدیه ۲۰۰ میلیون تا یک میلیاردی معاونت علمی به پژوهشگران برتر ۳ دانشگاه
نقشه جامع علمی به‌روز شد؛ موافقان و مخالفان تاثیر قطعی معدل در کنکور
قانون مهریه در ترازو/ حبس‌زدایی یا تضعیف حقوق زنان؟
روبات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!
پیام ضعف نفرستید
هشدار قرمز سازمان هواشناسی برای برخی استان‌ها
بازگشت ۱۴ زن زندانی به کانون گرم خانواده
فیلم| ۳ بار هزینه برای ثبت یک معامله ملکی و هزینه اضافه که روی دست مردم است
کاهش قند خون بروز بیماری‌های قلبی را نصف می‌کند
فرار رو به جلوی صالحی امیری
روایت آیت‌الله علم‌الهدی از جایگاه شیشه‌ای بانوان در استادیوم آزادی
پزشکیان: درآمد اصلاح نرخ سوخت خرج معیشت مردم می‌شود
آتش‌سوزی سینما ایران در لاله‌زار نتیجه رهاشدگی بناهای تاریخی
واکنش باشگاه پرسپولیس به درگیری رفیعی با سرپرست آلومینیوم
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
وزیر خارجه مصر: اسرائیل درباره بازگشایی گذرگاه رفح دروغ می‌گوید
عارف: از مردم برای همراهی با طرح اصلاح قیمت بنزین تشکر می‌کنیم
راه‌اندازی کارزارها، گامی مهم برای کمک به حل مسائل است
پیام تسلیت رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در پی رحلت آیت‌الله شاهچراغی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top