تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/04/11 - 14:07
کد خبر: 538556

دانشگاه ها ملزم به ارائه خوابگاه به دانشجویان خارجی هستند

دانشگاه ها ملزم به ارائه خوابگاه به دانشجویان خارجی هستند

معاون بورس و امور دانشجویان خارج سازمان امور دانشجویان اعلام کرد: دانشگاه‌ها ملزم هستند به دانشجویان خارجی خوابگاه ارائه دهند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ عباس قنبری صبح امروز در هفتاد و هفتمین نشست سراسری معاونان دانشجویی دانشگاه‌ها که به صورت مجازی برگزار شد با اشاره به وضعیت دانشجویان خارجی در شرایط فعلی گفت: نامه‌ای به رؤسای دانشگاه ارسال شده و در این نامه تاکید شده است که دانشگاه‌ها ملزم هستند به دانشجویان خارجی خوابگاه ارائه دهند البته این مورد جدیدی نیست در ایام عید نیز از دانشگاه‌ها درخواست می‌شود که به دانشجویان خارجی خوابگاه ارائه کنند.

وی ادامه داد: البته اکنون شرایط مقداری حساس شده است این الزام بیشتر است که حتماً دانشگاه‌ها مسئله تأمین خوابگاه را برای دانشجویان خارجی رعایت کنند وقتی می‌گوئیم تأمین خوابگاه، به همراه تأمین امکانات رفاهی مثل تغذیه، سالن ورزشی موارد دیگر رفاهی است تا در این ایام که دچار بحران هستیم مشکلی برای این دانشجویان ایجاد نشود.

معاون بورس و امور دانشجویان خارج سازمان امور دانشجویان افزود: ممکن است دانشگاهی بنا به دلایلی امکان تأمین خوابگاه برای دانشگاه خارجی را نداشته باشد در این شرایط، دانشگاه باید حتماً با هماهنگی یک فضایی را برای آنها تأمین کند، در حال حاضر دانشگاه مازندران اعلام آمادگی کرده است خوابگاه‌هایی را در اختیار دانشجویان خارجی قرار دهد، بنابراین در این شرایط حساس دانشگاه‌ها امکان اینکه دانشجویان خارجی را در یک خوابگاه دیگری اسکان دهند وجود دارد و این کار باید با هماهنگی خود دانشگاه‌ها صورت گیرد، باید رؤسای دانشگاه‌ها، حراست دانشگاه‌ها و سازمان امور دانشجویان حتماً در جریان باشند.

وی ادامه داد: اگر قرار است دانشجوی خارجی از یک دانشگاه به یک دانشگاه دیگر اسکان داده شود حتماً باید رئیس دانشگاه، حراست دانشگاه و سازمان دانشجویان کامل مطلع باشند.

قنبری تاکید کرد: در این ایام تمام دانشگاه‌ها فرایند نظارت و حضور و غیاب دانشجویان خارجی را حتماً انجام بدهند گزارش‌هایی را آماده داشته باشند.

وی یادآور شد: اگر خدای نکرده موارد خاص مشکوک از سمت دانشجویان خارجی مشاهده شد، مانند غیبت طولانی دانشجو، یا اگر دانشجویی بازداشت شده یا توسط نهادی دستگیر شده حتماً به ما فوراً گزارش دهند تا آن را پیگیری کنیم.

وی همچنین در پایان از ابتکار دانشگاه مازندران به خاطر پذیرش و اسکان دانشجویان خارجی سایر دانشگاه‌ها تشکر کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
عراقچی: احتمالا پنجشنبه آینده با ویتکاف دیدار کنم
عبور استقلال از قعرنشین لیگ برای رسیدن به صدر
نوری المالکی: برای همکاری منطقه‌ای و بین‌المللی آمادگی داریم
عراقچی: تسلیم نمی شویم، چون ما ایرانی هستیم
تأیید زمان و مکان دور سوم مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا از سوی عمان
مادر حاج احمد متوسلیان آسمانی شد
پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم
گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه ایران با همتایان عمانی و عراقی
ارائه گزارش رئیس شورای رهبری حماس از اجرای توافق آتش‌بس غزه به عراقچی
رهبر انصارالله: آمریکا شریک دشمن صهیونیستی در تمامی جنایاتش است
سرگیجه در کاخ سفید؛ وقتی تهدید علیه ایران جواب نمی‌دهد
تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و «ویتکاف»
مسکو: روسیه با وجود تهمت‌های غرب از کوبا و ایران حمایت می‌کند
پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم
تجمع دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد
بخشی از نارضایتی مردم ناشی از عملکرد دستگاه‌ها است
تداوم آموزش حضوری در دانشگاه شریف
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top