تاریخ انتشار: پنجشنبه 1404/04/12 - 15:08
کد خبر: 538586

پیشنهادات ایران برای تقویت همکاری‌های منطقه‌ای در توانمندسازی زنان

پیشنهادات ایران برای تقویت همکاری‌های منطقه‌ای در توانمندسازی زنان

نماینده جمهوری اسلامی ایران، در نشست زنان سازمان همکاری اقتصادی اکو، پیشنهاداتی برای تقویت همکاری‌های منطقه‌ای در حوزه توانمندسازی زنان مطرح کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از روابط عمومی معاونت ریاست‌جمهوری در امور زنان و خانواده، بهزاد آذرسا مدیرکل اکو و سازمان‌های اقتصادی چندجانبه وزارت امور خارجه به نمایندگی از معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، در فروم زنان سازمان همکاری اقتصادی (اکو) که در شهر لاچین جمهوری آذربایجان برگزار شد، حضور یافت و به نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران در این رویداد مهم سخنرانی کرد.

در این نشست به آسیب‌های ناشی از تجاوز رژیم صهیونیستی در روزهای اخیر به کشورمان ایران اشاره شد که منجر به کشته و زخمی شدن بیش از ۵۰۰۰ نفر از جمله زنان، کودکان و چهار مادر باردار شده است. همچنین بیش از ۶۷۰ غیرنظامی از جمله ۱۰۲ زن، ۳۸ کودک و چهار مادر باردار به شهادت رسیده‌اند. در کنار این خسارات جانی، بیش از ۷۰ مرکز تولیدی و صنعتی نیز آسیب‌های جدی دیده‌اند. این حملات نه تنها جان افراد را به خطر انداخته بلکه مشاغل خرد، کسب‌وکارهای خانگی زنان، کارگران روزمزد، فعالان کسب‌وکارهای دیجیتال و دیگر فعالیت‌های اقتصادی محلی را دچار آسیب کردند.

در ادامه، ایران به تشریح سیاست‌ها و اقدامات خود در زمینه توانمندسازی زنان پرداخت و دستاوردهای چشمگیری را که در در این حوزه به دست آورده است، ارائه کرد. از جمله افزایش سهم زنان در پست‌های مدیریتی دولت، رشد حضور زنان در حوزه‌های علمی و فناوری، توسعه تعاونی‌ها و کسب‌وکارهای روستایی زنان و ارائه تسهیلات مالی و برنامه‌های آموزشی برای ارتقای مهارت‌های آنان. این اقدامات نمونه‌هایی از رویکرد جامع ایران برای مشارکت فعال زنان در توسعه اقتصادی و اجتماعی بود.

در بخشی از این سخنرانی، پیشنهاداتی برای تقویت همکاری‌های منطقه‌ای در حوزه توانمندسازی زنان از سوی جمهوری اسلامی ایران مطرح شد که ایجاد پلتفرم منطقه‌ای زنان اکو برای توسعه پایدار؛ راه‌اندازی شبکه مجازی همتایابی کسب‌وکارهای زنان؛ برگزاری کارگاه‌های آموزشی مهارت‌های دیجیتال و توسعه سبز؛ تخصیص صندوق اعتبار سبز اکو به زنان برای حمایت از پروژه‌ها؛ حمایت مالی از طرح‌های زنان در حوزه‌های انرژی تجدیدپذیر، کشاورزی هوشمند و گردشگری پایدار؛ و برگزاری نشست‌های سالانه عالی‌رتبه زنان کشورهای عضو اکو از این جمله بود.

در پایان، ایران آمادگی کامل خود را برای میزبانی نخستین نشست عالی‌رتبه سالانه زنان اکو در سال آینده اعلام و بر ضرورت همبستگی و همکاری میان کشورهای عضو برای مقابله با چالش‌های مشترک منطقه‌ای تأکید کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دانشگاه شیراز موفق به کسب مدال برنز مسابقات بین‌المللی IDA آمریکا شد
واکنش نتانیاهو به حنوکای خونین در استرالیا
استقلال منتظر پاسخ استعلام های نهایی درباره ماشاریپوف
دانشگاه، محل پیوند نقد و مطالبه‌گری با ظرفیت‌های قانون اساسی است
حماسه کادر درمان و داروسازی در بحران جنگ تحمیلی۱۲ روزه
اخراج استاد ایرانی از آمریکا، رسوایی نقض حقوق بشر است
برترین‌های پژوهش و فناوری در جشنواره دانشگاه تهران تقدیر شدند
نگرانی برای تامین سوخت زمستانی وجود ندارد
بانوان بهشت؛ آغاز یک مسیر و شبکه سازی مستمر
چطور یک کلاس آنلاین حرفه‌ای برگزار کنیم؟ ۱۰ نکته کاربردی از برنامه‌ریزی تا اجرای بدون قطعی
بهترین برند ورق پلی کربنات کدام است؟ معرفی برندهای ایرانی و خارجی
۵ عامل پنهان مؤثر بر کاهش لایک اینستاگرام و راهکارهای بازگشت تعامل
آشنایی با لوازم جانبی ضروری دوچرخه در یک نگاه
تفاوت مستر کارت و ویزا کارت در چیست ؟کدام بهتر است؟
۱۰ بهترین کلاس آموزش زبان ایتالیایی در تهران و شهرهای بزرگ
نرخ اتحادیه باربری تهران به شهرستان چه قدر است؟
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: مذاکرات تحت سایه تجاوزات، یک فریب است!
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: اسرائیل طرح الحاق لبنان به سوریه را دنبال می‌کند
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: خلع سلاح تحت هیچ شرایطی پذیرفته نمی‌شود
دانشجویان آمریکایی در سالن امتحانات به رگبار بسته شدند
تقنین، ابزار نهایی است؛ نه نقطه شروع
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top