تاریخ انتشار: جمعه 1404/04/13 - 13:53
کد خبر: 538643

بازگشت فروش سینما به روال قبل؛ تنوع ژانر لازم است

بازگشت فروش سینما به روال قبل؛ تنوع ژانر لازم است

سحر مهرعلی مدیر پردیس سینمایی کوروش با اشاره به اینکه استقبال مخاطبان مانند روزهای پیش از حمله رژیم صهیونیستی شده است، گفت که حتی یک سانس از «پیر پسر» هم لغو نشد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سحر مهرعلی مدیر پردیس سینمایی کوروش گفت: در دوران جنگ دوازده روزه پردیس سینمایی کوروش همچنان به فعالیت‌های خود ادامه داد. ادامه فعالیت سینماها در شرایط اضطرار اهمیت بسیار زیادی دارد و موجب تزریق انرژی و روحیه به مردم جامعه می‌شود. در این مقطع بسیاری از مردم به دلیل تعطیلی مراکز مختلف در خانه‌ها بودند و برخی ترجیح دادند تا با حضور در سالن‌های سینما، نوعی از آرامش روانی را فارغ از وقایع جنگ تجریه کنند. همچنین بسیاری از مجتمع‌های تجاری کشور دارای امنیت بالایی هستند و از این منظر نیز حضور در این مراکز می‌تواند اهمیت داشته باشد. مخاطبان پردیس سینمایی کوروش در زمان جنگ بسیار پرتعداد بودند و از فیلم‌ها استقبال مناسبی صورت گرفت.

وی درباره میزان مخاطبان سینما در دوران پس از آتش‌بس عنوان کرد: با برقراری آتش‌بس تعداد مخاطبان به روال سابق بازگشت و در نتیجه شاهد افزایش فروش فیلم‌ها بودیم. در روزهای سه‌شنبه به دلیل اجرای طرح فروش نیم‌بهای بلیت شاهد افزایش مخاطب هستیم که نمونه آن در روز دهم تیرماه اتفاق افتاد و بنابر اطلاعات منتشر شده توسط موسسه سینماشهر، پردیس سینمایی کوروش عنوان پرتماشاگرترین سینمای کشور را به خود اختصاص داد. فروش بلیت سینما به صورت نیم‌بها باعث می‌شود تا در شرایط اقتصادی فعلی، اقشار مختلف جامعه بتوانند تا به تماشای فیلم‌های روز سینمای ایران بنشینند.

مهرعلی بیان کرد: برخی معتقدند باید روزهای بیشتری برای اجرای طرح فروش نیم‌بهای بلیت در نظر گرفته شود، اما با توجه به هزینه‌های مختلف، این مسئله می‌تواند برای دفاتر پخش و سینماداران مشکلاتی را به وجود بیاورد. این روزها وضعیت سینما به شرایط عادی خود بازگشته است و مخاطبان و علاقه‌مندان به سینما در سایر روزهای هفته نیز از فیلم‌های مختلف سینما استقبال می‌کنند و پس از دوران جنگ، کاهشی در میزان تعداد تماشاگران اتفاق نیفتاده است.

وی یادآور شد: این روزها به دلیل فرارسیدن ایام عزاداری، اکران فیلم‌های کمدی متوقف شده است اما برخی آثار نظیر «پیر پسر» تماشاگران زیادی را به خود جذب می‌کنند. برای مثال از اولین روز اکران این فیلم تاکنون، حتی یک سانس از «پیر پسر» هم کنسل نشده است. تجربه ژانرهای متفاوت در سینمای ایران می‌تواند باعث شود تا مخاطبان بیشتری از فیلم‌های حاضر در سبد اکران استقبال کنند. مخاطبان می‌توانند با خرید بلیت به قیمت معمول شاهد تماشای فیلم خوب «پیر پسر» در مدت زمانی بیش از ۳ ساعت باشند و همین مسئله موجب رضایت تعداد زیادی از آنها شده است.

مهرعلی در پایان گفت: از روز هجدهم تیر مجدداً نمایش فیلم‌های کمدی از سر گرفته خواهد شد و قطعاً با اکران فیلم‌های تازه، تعداد تماشاگران سینما سیر صعودی به خود خواهند گرفت. به نظر من ضروری است تا در این شرایط فیلم‌های تازه‌ای در چرخه اکران سینماها قرار بگیرند.

بر اساس آمار ارائه شده از مجموعه‌های سینمایی و پردیس‌های سینمایی سراسر کشور، در روز سه شنبه دهم تیرماه تعداد مخاطبان سینما به حدود یکصد هزار نفر رسید و پردیس سینمایی کوروش در شهر تهران با ۴۰۸۷ جذب مخاطب به عنوان پرتماشاگرترین سینمای کشور معرفی شد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دیدار و گفتگوی سرپرست وزارت نفت ایران و وزیر انرژی قطر
نخست‌ وزیر چین: آماده تقویت همکاری با ایران هستیم
عراقچی: روابط ایران و روسیه راهبردی است؛مسائل منطقه راه‌حل نظامی ندارد
العربی الجدید ادعا کرد؛ گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا
باشگاه تراکتور: شعار هوادارانمان قومیتی و تحریک‌آمیز نبود
مسکو: گسترش همکاری تجاری و اقتصادی با ایران را در اولویت قرار می‌دهیم
روایت وزارت خارجه روسیه از دیدار لاوروف با پزشکیان
سه مدال طلا و ۵ نقره و برنز برای روز نخست بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۶ ناگویا
پزشکیان: هیچی کشوری نمی‌تواند به زور خواسته‌هایش را بر ما تحمیل کند
رئیس کمیته کنگره ملی چین: از پیشرفت روابط با ایران استقبال می‌کنیم
یحیی سریع: با ۶ موشک بالستیک تجمع مزدوران را هدف قرار دادیم
پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم
والیبال ایران در کنار ۳۲ تیم جام جهانی
لزوم بازآرایی و بازیابی توان دفاعی و تقویت بازدارندگی
یمن: ریاض ناامن است؛ تاسیسات نفتی در تیررس موشک‌های ما هستند
سیدمهدی رحمتی: نمی‌دانم چرا روی فیفادی‌ها اصرار دارند!
دیدار وزیر امور خارجه روسیه با رئیس جمهور
تشویق کنایه‌آمیز خداداد عزیزی زمان ورود بازیکن سابق پرسپولیس به زمین!
یحیی سریع: ۶ عملیات موفق موشکی و پهپادی در عمق عربستان انجام دادیم
اوزجان بیزاتی: می‌توانستیم گل‌های بیشتری بزنیم
معترضان فرانسوی باز هم توسط نخست وزیرشان تهدید شدند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top