تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/04/18 - 10:23
کد خبر: 538879

این ۲ شهر بیشترین تنش آبی را دارند؛کاهش ۲۵ درصدی ورودی آب به سدها

این ۲ شهر بیشترین تنش آبی را دارند؛کاهش ۲۵ درصدی ورودی آب به سدها

سخنگوی صنعت آب کشور گفت: در سال جاری در ۵۰ شهر و ۲۴ استان تنش آبی وجود دارد که برای رفع آن ۱۶۹ پروژه در حال اجرا با قدرت در حال پیشروی است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ عیسی بزرگ‌زاده با اشاره به کم‌بارشی در سال جاری افزود : با توجه به کم‌بارشی که در سال جاری در ۵۰ شهر و ۲۴ استان وجود دارد؛ تهران و مشهد در صدر شهرهایی هستند که بیشترین تنش آبی را دارند.

وی ادامه داد: اصلی‌ترین اقدام ما برای مدیریت تنش آبی خواهش از شهروندان برای کاهش مصرف، مدیریت مصرف و مدیریت تقاضای آب است؛ در گام بعد سعی می‌کنیم پروژه‌های بلندمدت که در دستور کار قرار دارند، تسریع شوند و به اهداف برسانیم.

بزرگ زاده خاطرنشان کرد: ایجاد انعطاف پذیری در شبکه‌های درون شهری نظیر ایجاد رینگ، ایجاد مخازن شهری و یا اتصالات بیشتر بین منابع مختلف به گونه‌ای که تبادل آب بین منابع آبی مختلف فراهم شود از جمله اقدامات در حال انجام است؛ اعم از منابع آب سطحی در تهران و اتصال منابع آب سطحی از شرق به غرب و حتی منابع آب زیرزمینی در جنوب تهران؛ آب حاصل از دریا باید امکان انعطاف پذیری بیشتری داشته باشد.

وی ادامه داد: در آخرین گام به سراغ اضافه برداشت از آب زیر زمینی خواهیم رفت که متأسفانه باید تلاش کنیم که با مدیریت مصرف و مدیریت تقاضا این اتفاق نیفتد.

سخنگوی صنعت آب با اشاره به اینکه چند شهر و استان دارای بیشترین چالش تنش آبی هستند از جمله تهران (آبی که شامل بخش‌هایی از استان قزوین، البرز، تهران و شهرهای اطراف می‌شود)، خاطرنشان کرد: پس از تهران، مشهد، اصفهان، اراک، ساوه، بندرعباس، تبریز و بانه شهرهایی هستند که در صدر مشکل قرار دارند که برای بهبود وضعیت این شهرها باید تدابیر عاجل داشته باشیم زیرا در برخی از شهرها به ویژه تهران بسیار سخت است و راهی جز مدیریت مصرف وجود ندارد.

بزرگ زاده یادآور شد: مجموع مخازن آب موجود در سدها ۲۵ میلیارد متر مکعب است که ۲۵ درصد نسبت به سال گذشته کاهش حجم وجود دارد البته باید در نظر داشت که ورودی سدها ۴۲ درصد کاهش داشته که با مدیریت انجام شده مخازن سدها نسبت به سال گذشته ۲۵ درصد کاهش داشته است زیرا رهاسازی‌ها مدیریت شده و درصد پرشدگی سدها ۴۹ درصد است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تاکید عراقچی بر اهتمام ایران برای اجرای تفاهمات بین ایران و بلاروس
امضای ۳ سند همکاری بین ایران و بلاروس
ورزشگاه اختصاصی بانوان در قم احداث شود
عراقچی: با بلاروس برای نقشه راه همکاری برای یک سال آینده توافق کردیم
رد ادعا درباره جزایر ایرانی در بیانیه پایان سفر وزیر خارجه چین به امارات
رونمایی از دستاوردهای پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای +عکس
اضطراب امتحان؛ بحران خاموش نظام آموزشی
مفتح: هیچ متفکری مخالف پیوند حوزه و دانشگاه نیست
۶۰ درصد تهرانی‌ها دچار کم‌تحرکی‌اند
دیدار عراقچی با همتای بلاروسی
روایت مدیر تیم آلومینیوم از ماجرای درگیری با سروش رفیعی
دیدار غریب آبادی با سرپرست وزارت خارجه بنگلادش
اسلامی: ۵۶ کشور متقاضی محصولات هسته‌ای ایران هستند
دیدار عراقچی با لوکاشنکو رئیس جمهور بلاروس
وزیر کشور: قیمت ‌کالاهای اساسی را تثبیت می‌کنیم
انتقاد صریح وزیر آموزش‌و‌پرورش؛ کنکور، انحراف راهبردی نظام تربیتی
عارف: دستاوردهای ارزشمندی در انرژی هسته‌ای ‌کسب کرده‌ایم
چگونه دانشگاه‌ها با روش‌های نوین ارتباطی، وفاداری دانشجویان را افزایش می‌دهند؟
تفحص از عملکرد مدیریت دانشگاه فرهنگیان کلید خورد
بزرگداشت جعفر دهقان برگزار می‌شود
سانا ارتباط؛ مرجعی برای تأمین تخصصی تجهیزات شبکه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top