تاریخ انتشار: پنجشنبه 1404/04/19 - 03:33
کد خبر: 538961

جمعی از دانشجویان دانشگاه تهران به ساختمان شیشه‌ای رفتند

جمعی از دانشجویان دانشگاه تهران به ساختمان شیشه‌ای رفتند

رئیس صداوسیما در بازدید جمعی از دانشجویان دانشگاه تهران از ساختمان شیشه‌ای صداوسیما که ۲۶ خرداد ماه مورد تهاجم رژیم صهیونیستی قرار گرفت، گفت: هدف قرار گرفتن رسانه ملی آغاز فروپاشی رویای رژیم صهیونیستی بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ پیمان جبلی ضمن همراهی با دانشجویان، حضور آنان را شاهدی بر مقاومت و ایستادگی مردم ایران و وحدت دانشجویان با رسانه‌ها دانست.

وی افزود: این ساختمان گواهی است بر حماسه‌ای که در 26 خرداد ماه در رسانه ملی خلق شد و نقطه‌عطفی در جنگ 12 روزه بود.

جبلی تأکید کرد: یکی از مهم‌ترین دلایل حمله رژیم صهیونیستی به ایران تصور نادرست و تحلیل احمقانه‌اش از رفتار مردم ایران در قبال حاکمیت و نظام و خوش باوری‌اش به شکاف میان مردم و حاکمیت بود.

رئیس سازمان صداوسیما یادآور شد: رژیم صهیونیستی با این تصور که اگر فرماندهان ارشد نیز هدف قرار بگیرند با حمایت مردمی می‌تواند به هدفش برسد به ایران حمله کرد، اما در کمال ناباوری دریافت که نه‌تنها خودش بلکه کسانی که چنین مشورت و تحلیلی ارائه داده بودند، احمق‌اند.

وی خاطرنشان کرد: حمله به این ساختمان نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی و جنگ 12 روزه و نشان از استواری ملت ایران و شکست رژیم صهیونیستی خواهد بود.

جبلی هدف قرار گرفتن این ساختمان و رسانه ملی را شروع فروپاشی رویای رژیم صهیونیستی دانست و گفت: حمله به رسانه ملی برای خاموش کردن رسانه و عدم انعکاس ناکامی مفتضحانه توهم رژیم صهیونی در سرمایه گذاری روی جامعه ایران بود. رویا و توهمی‌که هیچگاه محقق نشد و نخواهد شد.

رئیس صداوسیما با اشاره به جنگ شش‌روزه در سال‌ 1967 و جنگ یوم کیپور در 1973 گفت: رژیم صهیونیستی با تصوری که از قدرت خود در جنگ با اعراب داشت به ایران حمله کرد، اما وقتی با معجزه حضور مردم و اتحادشان در حفظ کشور مواجه شد، چاره‌ای جز فشار بر آمریکا برای درخواست توقف جنگ نداشت.

وی هدف قرار گرفتن ساختمان شیشه‌ای را مصداق حمله به مردم و حقیقت دانست و با اشاره به حرکت سحر امامی در زمان حمله رژیم صهیونیستی متذکر شد: این رفتار استوار و شجاعانه که به مردم روحیه بخشید، اکنون به نمادی از مقاومت رسانه‌ها و همچنین مردم ایران تبدیل شده‌ است.

جبلی افزود: پس از تخلیه کامل ساختمان شیشه‌ای، همکاران ما در حوزه خبر شجاعانه ایستادند تا آنتن زنده رها نشود و در لحظه آخر آن را تحویل استودیوی دیگر دادند.

وی خاطرنشان کرد: روحیه قوی همکاران ما در رسانه ملی ناشی از ایمان و حس مقاومت برخاسته از غیرت و تعصب ملی و حرفه‌ای و اعتقادی آنها است و این حمله عزم و اراده‌شان را برای گفتن حقیقت استوارتر کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
چطور یک کلاس آنلاین حرفه‌ای برگزار کنیم؟ ۱۰ نکته کاربردی از برنامه‌ریزی تا اجرای بدون قطعی
بهترین برند ورق پلی کربنات کدام است؟ معرفی برندهای ایرانی و خارجی
۵ عامل پنهان مؤثر بر کاهش لایک اینستاگرام و راهکارهای بازگشت تعامل
آشنایی با لوازم جانبی ضروری دوچرخه در یک نگاه
تفاوت مستر کارت و ویزا کارت در چیست ؟کدام بهتر است؟
۱۰ بهترین کلاس آموزش زبان ایتالیایی در تهران و شهرهای بزرگ
نرخ اتحادیه باربری تهران به شهرستان چه قدر است؟
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: مذاکرات تحت سایه تجاوزات، یک فریب است!
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: اسرائیل طرح الحاق لبنان به سوریه را دنبال می‌کند
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: خلع سلاح تحت هیچ شرایطی پذیرفته نمی‌شود
دانشجویان آمریکایی در سالن امتحانات به رگبار بسته شدند
تقنین، ابزار نهایی است؛ نه نقطه شروع
تخفیف و معافیت شهریه برای دانشجویان دانشگاه آزاد در صورت ازدواج
هاتف صالحی؛ منصوب دولت یا منتقد دولت؟
گروسی: مذاکره برای حل موضوع هسته‌ای ایران ادامه دارد
حیدری: افزایش قیمت بنزین تأثیری بر کرایه تاکسی‌ها ندارد
اقتصاد رها، حاشیه‌ها در اوج
ناگفته‌های وکیل اولیای دم امیرمحمد خالقی؛ حکم قصاص قاتل به کجا رسید؟
الگوی زن تراز در نگاه رهبر انقلاب؛ انسان عرشی و کنشگر اجتماعی
ترامپ، پیروزی جمهوری‌خواهان در انتخابات میان دوره‌ای را سخت عنوان کرد
موفقیت جهانی پژوهشگر دانشگاه تربیت مدرس در تولید سوخت پاک از زیست توده
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top