تاریخ انتشار: پنجشنبه 1404/04/19 - 11:43
کد خبر: 538991

استفاده مردم ۱۶۰ کشور از "خدمات گردشگری سلامت ایران" در سال ۱۴۰۳

 استفاده مردم ۱۶۰ کشور از "خدمات گردشگری سلامت ایران" در سال ۱۴۰۳

دبیر شورای راهبری گردشگری سلامت وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: «برآوردها نشان می‌دهد که ایران در سال گذشته میزبان حدود یک میلیون گردشگر سلامت از ۱۶۰ کشور مختلف بوده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ بازار گردشگری سلامت در ایران به‌عنوان یکی از ظرفیت‌های اقتصادی مهم کشور، در سال‌های اخیر توجه بسیاری را به خود جلب کرده است. ایران با برخورداری از سیستم پزشکی پیشرفته، جراحان متخصص، تجهیزات به‌روز و هزینه‌های درمانی مناسب، به‌عنوان یکی از مقاصد جذاب گردشگران سلامت شناخته می‌شود، این ظرفیت‌ها موجب شده‌اند ایران هم‌رده با بسیاری از کشورهای پیشرفته، به‌عنوان یک مقصد معتبر برای دریافت خدمات پزشکی و درمانی شناخته شود.

به گفته  دکتر دیاکو عباسی، دبیر شورای راهبری گردشگری سلامت وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی،  «برآوردها نشان می‌دهد که ایران در سال گذشته میزبان حدود یک میلیون گردشگر سلامت از 160 کشور مختلف بوده است و بیشترین خدمات مورد تقاضای بیماران خارجی در ایران، مربوط به حوزه‌هایی نظیر درمان ناباروری، جراحی‌های زیبایی، قلب، چشم‌پزشکی و پیوند اعضا است.»

به طور کلی در سراسر دنیا 195 کشور وجود دارد که متقاضیانی از 160 کشور جهان در سال 1403 به ایران مراجعه کرده‌اند، بنابراین می‌توان گفت که 82 درصد کشورهای جهان از ایران خدمات پزشکی دریافت کرده‌اند.

اگرچه 82درصدکشورهای جهان آمار دلگرم‌کننده‌ای است اما ضعف در بازاریابی، برندینگ، نبود زیرساخت‌های مدرن نظیر هتل‌بیمارستان‌ها و عدم بهره‌گیری از آمبولانس هوایی باعث عقب‌ماندگی از رقبای منطقه‌ای شده است. کشورهایی مانند امارات، مالزی، ترکیه، هند و اردن، علیرغم اینکه از نظر علم پزشکی ضعیف‌تر از کشور ما هستند، توانسته‌اند با سرمایه‌گذاری در خدمات بین‌المللی، بازاریابی جهانی، و ارتباط با شرکت‌های بیمه خارجی، به قطب‌های گردشگری سلامت منطقه تبدیل شوند.

برای مثال، دبی با راه‌اندازی «دبی هلث سیتی» (Dubai Health City) و ترکیب خدمات درمانی لوکس با جاذبه‌های گردشگری، به‌خوبی توانسته گردشگران ثروتمند را جذب کند. عربستان نیز برنامه‌ریزی کرده تا سال 2033 به یکی از مراکز اصلی تندرستی خاورمیانه تبدیل شود. هند و مالزی نیز با ارائه خدمات درمانی با کیفیت بالا و قیمت پایین، در کنار بیمه‌های درمانی بین‌المللی و خدمات پس از درمان، برند خود را در گردشگری سلامت جهانی تثبیت کرده‌اند.

در چنین شرایطی  توجه به بازارهای هدف فراتر از کشورهای همسایه ضروری است. ایران می‌تواند با تبلیغات هدفمند و معرفی تخصص‌های خود در حوزه‌هایی نظیر ناباروری، جراحی‌های زیبایی، ارتوپدی و چشم‌پزشکی، گردشگران سلامت از اروپا، آفریقا و حتی آمریکای شمالی جذب کند.

 اگر نگاه حاکمیتی، سرمایه‌گذاری خارجی و هم‌افزایی بین دستگاهی به‌درستی شکل گیرد، ایران می‌تواند نه‌تنها به هدف درآمد 6 میلیارد دلاری از گردشگری سلامت برسد، بلکه قادر است جایگاه خود را در میان 10 کشور برتر این حوزه تثبیت کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وزیر آموزش و پرورش: تلاش بر بازگشایی مدارس به شکل حضوری و با کمترین دغدغه است
رئیس جمهور: تنها با کاهش ۱۰ درصدی مصرف انرژی می‌توان بدون چالش از زمستان عبور کرد
اقدام آمریکا در حمله یا تهدید زیرساخت‌های غیرنظامی ایران، ضربه‌ای بی‌سابقه به حقوق بشر است
واکنش هیأت رئیسه مجلس به اظهارات اخیر باهنر
جزئیات طرح جدید بنزینی از زبان سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس
سخنگوی قرارگاه خاتم: هیچ کشتی بدون مجوز و نظارت ایران امکان تردد امن از تنگه هرمز را ندارد
مخبر: پایدارترین‌ راه نظم جدید منطقه، اجرای سازکار اقتصادی-امنیتی هرمز مستقل از آمریکاست
قوه قضاییه: ادعای معاندین در مورد ارتکاب جنایت علیه یک نیروی حافظ امنیت صحت ندارد
جزییات ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دستیاری فوق‌تخصصی اعلام شد/آغاز آموزش از اول مهر
بررسی هزینه‌های اقتصادی مرگ‌های ناشی از آلودگی هوا در کشور
استاد ضد اسرائیلی دانشگاه بریستول در آستانه بازگشت به کار
آماده‌باش پلیس راهور در مسیر زائران مشهد مقدس
تهران گرم‌تر می‌شود
پیام تبریک فرمانده کل سپاه امیر سرتیپ حیدری
پیام تبریک نماینده ولی فقیه در سپاه بابت انتصابات اخیر
رییس عقیدتی سیاسی ارتش، انتصاب فرماندهان عالی‌رتبه نیروهای مسلح را تبریک گفت
شرور قمه‌کش تهرانی دستگیر شد
تماس تلفنی وزیر امور خارجه کشورمان با رئیس اتحادیه میهنی کردستان عراق
سردار محبی: آمریکا حتی یک شناور جنگی هم در خلیج فارس ندارد
بقائی: آیا جهان در حال بازگشت به دوران «غرب وحشی» است؟
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
ابتکار دانشگاه میشیگان برای کاهش استرس دانشجویان
شرایط پذیرش دانشجوی بدون آزمون در دوره‌های ارشد و دکتری اعلام شد
ممنوعیت تحصیل همزمان و شرکت پذیرفته‌شدگان دوره‌های رایگان در آزمون ارشد علوم پزشکی
اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم ارتباطات و رسانه ایران تشکیل شد
دانش ارتباطات راهبرد اصلی جلوگیری از شکاف‌های اجتماعی
اعلام جزئیات برگزاری و نحوه‌ دریافت کارت‌ شرکت در کنکور و پذیرش دانشجو-معلم
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
برگزاری آزمون سراسری با حضور ۴۸۷ داوطلب در اردستان
دانشگاه‌های بحران‌زده انگلیس در تیررس سرمایه‌گذاران اروپایی
کدام مقالات علمی بیشترین نقش را در ثبت اختراعات داشته‌اند؟
سرپرست صندوق رفاه دانشجویان تغییر کرد
پیوند میان دانشگاه و محیط‌زیست از مسیر انجمن‌های علمی تقویت می‌شود
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
شکست سنگین دانشگاه کمبریج مقابل استاد افشاگر
انتشار فراخوان پیش‌ثبت‌نام طرح ملی «کیمیا»؛ شبکه ملی توانمندسازی فعالان فرهنگی و هنری دانشگاه‌ها
منتظری: مناظره دانشجویی قدرت تحلیل در جنگ شناختی را تقویت می‌کند
تسهیلات دانشجویان علوم پزشکی ۱۵ درصد افزایش یافت
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
مناظره دانشجویی؛ بستری برای رشد و پختگی دانشجویان
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top