تاریخ انتشار: جمعه 1404/04/20 - 12:53
کد خبر: 539037

جزئیات برگزاری نوبت دوم آزمون سراسری تشریح شد؛ مطالبه ملی سلامت آزمون

جزئیات برگزاری نوبت دوم آزمون سراسری تشریح شد؛ مطالبه ملی سلامت آزمون

در نشست هماهنگی نمایندگان تام‌الاختیار، مسئولان اجرایی و حفاظتی نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ آخرین تمهیدات و هماهنگی‌های انجام شده برای برگزاری آزمون سراسری تشریح شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ محمد حسین حاجیلو معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان سنجش آموزش کشور در نشست هماهنگی نمایندگان تام‌الاختیار، مسئولان اجرایی و حفاظتی نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ آخرین تمهیدات و هماهنگی‌های انجام شده برای برگزاری آزمون سراسری را تشریح کرد.

تفاهم‌نامه‌های برگزاری نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ منقعد شد

وی در این همایش که به صورت وبیناری و با حضور حدود هزار و پانصد نفر از نمایندگان سراسر کشور برگزار شد، گفت: تفاهم‌نامه‌های برگزاری نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ منقعد شده و ابلاغ اعتبار مالی دانشگاه‌های دولتی، پیام نور، دانشگاه ملی مهارت ۱۰۰ درصد انجام شده و برای مراکز آموزش و پرورش در چند روز آینده انجام می‌شود.

حاجیلو با بیان اینکه آزمون سراسری یک آزمون ملی و مردمی است، خاطرنشان کرد: سلامت آزمون سراسری مطالبه ملی است و سرنوشت تعداد زیادی از جوانان آینده‌ساز میهنمان در آن رقم می‌خورد لذا سازمان سنجش آموزش کشور تلاش خود را برای برگزاری مطلوب این آزمون به کار گرفته است.

استفاده دقیق از دستگاه‌های بازرسی بدنی و آشکارساز از جمله عوامل موثر در برگزاری سالم آزمون سراسری است

محمد بشیری رئیس مرکز حراست سازمان سنجش آموزش کشور نیز در ادامه این نشست، گفت: اسناد بالادستی در مورد برگزاری آزمون سراسری باید اجرایی شود لذا دستورالعمل‌های حفاظت آزمون و مصوبات شورای امنیت کشور که به فراخور وظایف هر دستگاهی برای همکاری و پیگیری با شبکه ملی حفاظت و اجرای آزمون ابلاغ شده، لازم است بطور کامل اجرا شود.

وی با اشاره به اصول قانونی و اقدامات انجام شده در استان‌ها، گفت: با توجه اختیارات تفویض شده به استانداران و با پیگیری نمایندگان تام‌الاختیار سازمان سنجش باید برای رفع کمبود‌ها و فراهم کردن امکانات و تجهیزات لازم برای برگزاری مطلوب نوبت دوم آزمون سراسری اقدام شود.

رئیس مرکز حراست سازمان سنجش آموزش کشور ضمن تشکر از همکاری مناسب استانداری‌ها و فرمانداری‌ها گفت: ظرفیت‌های بسیار بالایی در استانداری‌ها و فرمانداری‌ها لحاظ شده است که با هماهنگی دقیق و به موقع نمایندگان تام‌الاختیار و عوامل حفاظت آزمون، حوزه‌های امتحانی برای برگزاری آزمون آماده شوند تا شاهد برگزاری آزمون سراسری در کمال صحت و سلامت باشیم.

بشیری تأکید کرد: استفاده دقیق از دستگاه‌های بازرسی بدنی و آشکارساز، رعایت کامل دستورالعمل‌های حفاظت از مخازن و گزارش دقیق و با جزئیات کامل از تخلفات احتمالی از جمله عوامل موثر در برگزاری سالم نوبت دوم آزمون سراسری است.

بیش از ۸۲۲ هزار متقاضی در نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ شرکت کرده‌اند

محمود عزیزی رئیس مرکز اجرای آزمون‌های سازمان سنجش آموزش کشور نیز در این نشست با بیان اینکه بیش از ۸۲۲ هزار متقاضی در نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ شرکت کرده‌اند، گفت: آزمون گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی صبح روز پنجشنبه و آزمون گروه‌های آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی بعدازظهر روز پنجشنبه ۲۶ تیر ماه و آزمون گروه آزمایشی علوم تجربی صبح روز جمعه ۲۷ تیر ماه برگزار می‌شود.

وی افزود: کارت شرکت در آزمون همه متقاضیان به‌همراه راهنمای شرکت در آزمون از روز یکشنبه ۲۲ تیر ماه تا روز چهارشنبه ۲۵ تیر ماه در سامانه جامع آزمون سراسری برای مشاهده و پرینت فعال خواهد شد و داوطلبانی که در ۲ گروه آزمایشی شامل یک گروه آزمایشی اصلی علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی به همراه یکی از گروه‌های آزمایشی هنر یا زبان‌های خارجی متقاضی شده‌اند دارای ۲ کارت ورودبه جلسه آزمون هستند.

رئیس مرکز اجرای آزمون‌های سازمان سنجش آموزش کشور گفت: فرآیند برگزاری آزمون صبح‌ها راس ساعت ۷:۳۰ و عصر ساعت ۱۵:۰۰ آغاز می‌شود و دربِ حوزه‌های امتحانی رأس ساعت ۷:۰۰ صبح و ۱۴:۳۰ عصر بسته خواهد شد و متقاضیان برای شرکت در جلسه آزمون لازم است کارت شرکت در آزمون، اصل کارت ملی یا اصل شناسنامه بهمراه داشته باشند در غیر این‌صورت از ورود آنان به جلسه آزمون جلوگیری خواهد شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تاکید عراقچی بر اهتمام ایران برای اجرای تفاهمات بین ایران و بلاروس
امضای ۳ سند همکاری بین ایران و بلاروس
ورزشگاه اختصاصی بانوان در قم احداث شود
عراقچی: با بلاروس برای نقشه راه همکاری برای یک سال آینده توافق کردیم
رد ادعا درباره جزایر ایرانی در بیانیه پایان سفر وزیر خارجه چین به امارات
رونمایی از دستاوردهای پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای +عکس
اضطراب امتحان؛ بحران خاموش نظام آموزشی
مفتح: هیچ متفکری مخالف پیوند حوزه و دانشگاه نیست
۶۰ درصد تهرانی‌ها دچار کم‌تحرکی‌اند
دیدار عراقچی با همتای بلاروسی
روایت مدیر تیم آلومینیوم از ماجرای درگیری با سروش رفیعی
دیدار غریب آبادی با سرپرست وزارت خارجه بنگلادش
اسلامی: ۵۶ کشور متقاضی محصولات هسته‌ای ایران هستند
دیدار عراقچی با لوکاشنکو رئیس جمهور بلاروس
وزیر کشور: قیمت ‌کالاهای اساسی را تثبیت می‌کنیم
انتقاد صریح وزیر آموزش‌و‌پرورش؛ کنکور، انحراف راهبردی نظام تربیتی
عارف: دستاوردهای ارزشمندی در انرژی هسته‌ای ‌کسب کرده‌ایم
چگونه دانشگاه‌ها با روش‌های نوین ارتباطی، وفاداری دانشجویان را افزایش می‌دهند؟
تفحص از عملکرد مدیریت دانشگاه فرهنگیان کلید خورد
بزرگداشت جعفر دهقان برگزار می‌شود
سانا ارتباط؛ مرجعی برای تأمین تخصصی تجهیزات شبکه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top