تاریخ انتشار: شنبه 1404/04/21 - 22:14
کد خبر: 539181

اجرای کمپین «دست مریزاد» و «مام میهن» در پایتخت

اجرای کمپین «دست مریزاد» و «مام میهن» در پایتخت

رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران از اجرای برنامه‌های «مام میهن» و کمپین «دست‌مریزاد» در سطح مناطق ۲۲گانه پایتخت خبر داد و گفت: این برنامه‌ها در راستای اهداف ستاد «زنان پای‌کار ایران» طراحی شده‌اند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  مریم اردبیلی در خصوص برگزاری رویداد «مام میهن» و کمپین «دست‌مریزاد» اظهارکرد: این برنامه‌ها در راستای اهداف ستاد زنان «پای‌کار ایران» طراحی شده‌اند؛ اهدافی که محور آن‌ها شبکه‌سازی میان زنان فعال اجتماعی، ایجاد هماهنگی منطقه‌ای و محلی و افزایش اثرگذاری در شرایط بحرانی است.

وی تصریح کرد: مدل اجرای این رویدادها به این صورت است که مدیران بانوان مناطق ۲۲ گانه با شناسایی گروه‌های مختلف از فعالان اجتماعی و دعوت از آن‌ها، مقدمات برگزاری دورهمی‌های سه‌ساعته را فراهم می‌کنند. در این نشست‌ها، دو محور اصلی دنبال می‌شود؛ نخست به اشتراک‌گذاری تجربه‌های زیست در دوران جنگ و بحران و دوم؛ آموزش الزامات زندگی در شرایط بحرانی و چگونگی عبور از آن‌ها توسط اساتید حوزه‌های مختلف.

مشاور شهردار و رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران اضافه کرد: پس از برگزاری گفتگوهای محتوایی، کمپین «دست‌مریزاد» نیز به شرکت‌کنندگان معرفی می‌شود. این کمپین با هدف قدردانی از نیروهای مسلح و افرادی که در خط مقدم جنگ و دفاع از کشور حضور داشته‌اند، راه‌اندازی شده و تلاش می‌کند با مشارکت مردم، هدایایی برای این عزیزان جمع‌آوری و ارسال کند. مقدمات تبلیغاتی این کمپین نیز در حال اجراست و معرفی آن در قالب تیزرهای تلویزیونی، بیلبوردها و فضاهای شهری در دستور کار قرار گرفته تا به شکل ملی اکران شود.

اردبیلی ادامه داد: مدیران امور زنان و خانواده مناطق ۲۲ گانه موظف شده‌اند از طریق روش‌های معرفی‌شده، فرآیند جمع‌آوری هدایا را به‌درستی پیش ببرند. در پایان نیز یک گردهمایی بزرگ شهری برگزار خواهد شد که طی آن، این هدایا از طریق مرکز زنان و خانواده به نیروهای مسلح و مدافعان خط مقدم تقدیم خواهد شد.

وی تصریح کرد: دو برنامه «مام میهن» و «دست‌مریزاد» به‌صورت موازی در حال اجرا هستند و طبق زمان‌بندی پیش‌بینی‌شده، دورهمی‌های محلی تا پایان تیرماه در مناطق ۲۲گانه به پایان می‌رسد و گردهمایی بزرگ نهایی نیز در اوایل مردادماه برگزار خواهد شد.

اردبیلی با اشاره به چگونگی اجرای این برنامه‌ها گفت: مرکز زنان و خانواده مسئول فضاسازی، طراحی محتوا و تهیه هدایا است؛ مناطق نیز در هماهنگی مکان برگزاری، دعوت از افراد و تأمین امکانات مورد نیاز همراهی می‌کنند. شرکت‌کنندگان شامل ۴۰ تا ۵۰ نفر از فعالان اجتماعی هر منطقه هستند؛ از کسانی که سابقه همکاری با شهرداری دارند تا افرادی که در سطح محله فعال‌اند و پیش‌تر در برنامه‌های رسمی مشارکت نداشته‌اند.

وی خاطرنشان کرد: این رویداد فرصتی است برای تجدید پیوند با ارزش‌هایی همچون فداکاری، ایثار و همبستگی ملی و همچنین گامی برای تقویت سرمایه اجتماعی در دل بحران‌های پیش‌رو است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عکس | تجمع دانشجویان مقابل دانشکده فنی دانشگاه تهران
فیلم | خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست
فیلم | دانشجویان خواجه نصیر: یا مرگ، یا خامنه‌ای
فیلم | آتش زدن پرچم اسرائیل و آمریکا توسط دانشجویان شریف
فیلم | بازگشت شاه قاتل؛ زهی خیال باطل
عزادارنماها دیروز در دانشگاه تهران چه کردند؟/ از پرتاب سنگ تا استقبال از حمله نظامی دشمن!
آدم‌ربایی با هدف اخاذی یک میلیون دلاری در تهران خنثی شد
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
سامانه بارشی از امروز وارد تهران می‌شود
گمانه‌زنی‌ها درباره توافق موقت را تایید نمی‌کنیم
واکنش دانشگاه علم و صنعت در پی درگذشت یک دانشجو
تعویق یک‌هفته‌ای هجدهمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی
اوسمار نزدیک به پایان همکاری با پرسپولیس
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top