تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/04/23 - 19:23
کد خبر: 539465

آخرین وضعیت تیم ملی والیبال ایران پیش از دیدار با لهستان/ روز و ساعت بازی اعلام شد

آخرین وضعیت تیم ملی والیبال ایران پیش از دیدار با لهستان/ روز و ساعت بازی اعلام شد

مربی تیم ملی والیبال ایران گفت: هفته سوم هفته‌ای سخت برای همه تیم‌ها است چون خیلی از تیم‌ها می‌خواهند به مرحله پایانی صعود کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ هفته سوم لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ در شهر گدانسک از چهارشنبه ۲۵ تیرماه با حضور تیم‌های بلغارستان، چین، کوبا، فرانسه، ایران و لهستان آغاز می‌شود و شاگردان روبرتو پیاتزا در نخستین دیدار خود در چارچوب این هفته به مصاف لهستان میزبان می‌روند.

مربی تیم ملی والیبال ایران پس از نخستین تمرین وزنه تیم ملی در شهر گدانسک، درباره هفته پیش رو اظهار داشت: هفته سوم هفته‌ای سخت برای همه تیم‌ها است. خیلی از تیم‌ها می‌خواهند به مرحله پایانی صعود کنند. تیم ملی ایران نیز با تمام توان تمرین کرده است، چهار تمرین خوب با تیم ملی کوبا در صربستان داشتیم. یک بازی تدارکاتی خوب هم با لهستان انجام دادیم که بازی خوبی بود می‌توانستیم نتیجه را سه بر دو کنیم، چون در ست‌های اول و دوم رقابت خیلی نزدیک بود.

عبدالرضا علیزاده تصریح کرد: تیم ملی والیبال ایران آماده است، خوب تمرین کردیم و دو روز دیگر به شروع مسابقات مانده و با آنالیزهایی که از تیم‌های لهستان، چین، فرانسه و بلغارستان داریم، انشاالله همانند هفته دوم با دست پر از هفته سوم خارج می‌شویم.

وی درباره همکاری با روبرتو پیاتزا نیز گفت: خیلی لذت بخش است، زیرا انسانی است که خیلی علاقمند به والیبال است و هر لحظه از روز را با والیبال سپری می‌کند، فیلم والیبال نگاه می‌کند، آنالیز می‌کند و سیستم جدید دنیا را که اکثر تیم‌ها از آن استفاده می‌کنند را در والیبال ایران پیاده کرده است. یک سری نکات چه در دریافت اول یا حمله به بازیکنان گوشزد کرده و به نظرم سیستم دفاعی خوبی دارد.

مربی تیم ملی والیبال با بیان اینکه فقط زمان نیاز داریم، ادامه داد: تیم ایران روز به روز بهتر خواهد شد و بهتر والیبال بازی خواهد کرد.

علیزاده درباره جلسات متعدد پیاتزا با بازیکنان، گفت: خسته کننده که نیست به هرحال همه در حال یاد گرفتن هستیم، امروز مثلاً حدود دو ساعت با یوسف کاظمی درباره دفاع و حمله جلسه داشتیم که موقع دریافت کجا بایستد که سرویس را کنترل کند. با همه بازیکنان اینگونه جلسات را داریم و عصر امروز هم با پاسورها جلسه خواهیم داشت تا نقاط ضعف و قوت را بررسی کنیم و پیاتزا راهکار برای آنها پیشنهاد می‌دهد. در مجموع زمان می‌برد که بهتر بشویم و بهتر اجرا کنیم.

وی در پایان درباره هفته سوم لیگ ملت‌ها و دیدارهای پیش رو گفت: همانگونه که قبلاً گفتم، هفته سوم هفته سختی است اما انشاالله با دو یا سه برد این هفته را تمام خواهیم کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
لاریجانی: کلیه موانع اجرایی کریدور شمال جنوب برطرف خواهد شد
صدور هشدار نارنجی هواشناسی در شمال
عراقچی وارد مسکو شد
خضریان: تصاحب ایران‌خودرو توسط کروز در حال تکمیل است
۲۶ درصد مرگ‌‌های تصادفات قابل پیشگیری است
افزایش مصدومان واژگونی اتوبوس در محور اصفهان-نطنز
طرح شیر مدارس بلاتکلیف در سال تحصیلی جدید
ایران خواستار فرآیند شفاف و فراگیر در انتخاب دبیرکل سازمان ملل شد
تیراندازی سیدنی؛ از رد پای داعش تا سناریوی «پرچم دروغین» صهیونیست‌ها
قالیباف: کنکور بحثی علمی است، نه جریانی
دیدار لاریجانی با مشاور رهبر انقلاب
آغاز بلیت‌فروشی دیدار تراکتور و پرسپولیس
۶ هزار حساب مشکوک در بازار ارز مسدود شد
آنفلوانزا در برخی استان‌ها کاهشی شد
تاکید عراقچی بر اهتمام ایران برای اجرای تفاهمات بین ایران و بلاروس
امضای ۳ سند همکاری بین ایران و بلاروس
ورزشگاه اختصاصی بانوان در قم احداث شود
عراقچی: با بلاروس برای نقشه راه همکاری برای یک سال آینده توافق کردیم
رد ادعا درباره جزایر ایرانی در بیانیه پایان سفر وزیر خارجه چین به امارات
رونمایی از دستاوردهای پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای +عکس
اضطراب امتحان؛ بحران خاموش نظام آموزشی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top