تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/04/24 - 11:04
کد خبر: 539538

تعادل در بازار نفت برقرار است

تعادل در بازار نفت برقرار است

دبیرکل اوپک پیش‌بینی کرد که تقاضای جهانی نفت در سه‌ ماه سوم ۲۰۲۵ مطلوب باشد و تعادل بین عرضه و تقاضا افزایش یابد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ هیثم الغیص در حاشیه سمینار بین‌المللی سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) در وین گفت: هشت کشور ائتلاف این سازمان و متحدانش (اوپک‌پلاس) در حال لغو کاهش عرضه داوطلبانه اضافه خود هستند و این انتظار وجود دارد که تقاضای جهانی نفت در سه ماه سوم امسال بسیار قوی باشد.

وی افزود: بر اساس ارزیابی‌های اوپک، رشد تقاضای جهانی نفت در سال ۲۰۲۵ نسبت به سال گذشته میلادی، به‌طور میانگین یک میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه در روز خواهد بود؛ موضوعی که ناشی از اقتصاد جهانی قوی و بهبود مصرف در کشورهای در حال توسعه است.

بر اساس این گزارش، اوپک انتظار دارد در سه ماه چهارم نیز رشد تقاضای مطلوبی ثبت شود، اما تعادل بازار در آن بازه زمانی در بالاترین حد خواهد بود؛ موضوعی که از نظر این سازمان، یکی از عوامل اصلی لغو کاهش عرضه داوطلبانه اضافه هشت عضو اوپک‌پلاس به‌شمار می‌آید.

در همین حال پنج منبع مطلع اعلام کردند که هشت عضو ائتلاف اوپک‌پلاس قرار است در نشست آینده تصمیم بگیرند برای ماه سپتامبر بخش دیگری از کاهش عرضه داوطلبانه اضافه خود را به بازار بازگردانند؛ اقدامی که در ادامه روند لغو کاهش عرضه داوطلبانه اضافه آنها انجام خواهد شد.

سخنان دبیرکل اوپک در حالی مطرح می‌شود که اوپک هفته گذشته در بولتن آماری سالانه خود در سال ۲۰۲۵، پیش‌بینی‌هایش از تقاضای جهانی نفت برای چهار سال آینده را به‌دلیل کُندی رشد اقتصادی چین کاهش داد، اما چشم‌انداز بلندمدت خود را بر اساس افزایش مصرف در کشورهای در حال توسعه بهبود بخشید.

بر اساس این گزارش، تقاضای جهانی نفت در سال ۲۰۲۵ به‌طور میانگین ۱۰۵ میلیون بشکه در روز خواهد بود و در سال ۲۰۲۶ به ۱۰۶ میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه در روز می‌رسد، همچنین پیش‌بینی شده است که تقاضا در سال ۲۰۲۹ به ۱۱۱ میلیون و ۶۰۰ هزار بشکه در روز برسد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جلسه بررسی راهکارهای تحقق انسجام ملی و چگونگی عبور از چالش‌ها به ریاست رئیس‌جمهور پزشکیان +عکس
دانشگاه خواجه نصیرالدین دانشجوی کارشناسی ارشد بدون آزمون پذیرش می‌کند
یارانه نقدی این خانواده‌ها قطع می‌شود
بازدید روسای دانشگاه‌های کشور از موزه مجلس شورای اسلامی +عکس
مراسم تجلیل از نخبگان علمى به پیشنهاد مقام معظم رهبرى برگزار شد
سهمیه بنزین به کارت بانکی منتقل می‌شود
حدود نیمی از احکام قانون جوانی جمعیت ناقص یا اصلاً اجرا نشده است
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت اقدامات غیرقانونی آمریکا علیه ونزوئلا
تاکید پزشکیان بر تسریع در اجرای قرارداد توسعه میدان نفتی آزادگان
هشدار رؤسای دانشگاه‌های اسرائیل: زنگ خطر مهاجرت مغزها به صدار درآمده است
عرضه ۲۵۲ هزار تن هندوانه تازه برای تنظیم بازار شب یلدا
تجلیل از سردار شهید سلامی؛ نماد علم، ایمان و ایثار در جمع نخبگان
مجلس فرایند تشکیل کمیسیون تلفیق بودجه را آغاز کرد
پزشکیان: امام خمینی(ره) پیام‌آور وحدت و انسجام بود
دختر شهید سلامی: دانشمندان و فرماندهان دو بال پرواز ایران هستند
مسیر پیشرفت کشور از علم و دانشگاه می‌گذرد
ایجاد بیش از ۲۰۰ هکتار زیرساخت علمی و فناورانه در تهران با محوریت نخبگان
پزشکیان: دعوت دولت به مشارکت به معنای فقدان برنامه نیست
یک سوم زنان شاغل اسرائیلی مورد تعرض قرار می‌گیرند
پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام بین‌قاره‌ای شد
شناسایی پیکر زن ایرانی در بوسنی و هرزگوین با همکاری قضایی بین‌المللی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top