تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/04/24 - 11:07
کد خبر: 539539

نرخ بلیت اتوبوس‌ اربعین به مرزهای ۶ گانه ابلاغ شد

نرخ بلیت اتوبوس‌ اربعین به مرزهای ۶ گانه ابلاغ شد

معاون حمل‌ و نقل سازمان راهداری از ابلاغ نرخ بلیت حمل‌ونقل بین‌شهری جهت جابه‌جایی زائران اربعین حسینی از استان‌های کشور به مرزهای ۶ گانه هدف طرح در ایام اربعین امسال خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مهدی خضری معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از ابلاغ نرخ بلیت اتوبوس برای جابه‌جایی زائران اربعین حسینی خبر داد و گفت: نرخ جابه‌جایی زائران اربعین حسینی به تفکیک انواع ناوگان اتوبوسی ۲۵ تا ۲۷ نفره، ۳۰ تا ۳۲ نفره و ۴۰ تا ۴۴ نفره و بر اساس نفر - کیلومتر تعیین و به ادارات‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان‌های سراسر کشور ابلاغ شده است.

وی بیان کرد: نرخ بلیت در ایام سفرهای اربعینی حسینی سال جاری متناسب با مسافت طی شده از مبادی سفر تا پایانه‌های اربعینی شهید سلیمانی (مهران)، شلمچه، چذابه، خسروی، باشماق و تمرچین و با توافق تشکل‌های کشوری بخش حمل‌ونقل عمومی مسافر جاده‌ای تعیین شده است.

معاون حمل و نقل با اشاره به آغاز پیش‌فروش بلیت سفرهای اربعینی ناوگان حمل‌ونقل عمومی بین‌شهری از ۲۵ تیر ماه، از اجرای طرح نظارت و کنترل ویژه بر سفرهای ناوگان اتوبوسی با هدف رعایت نرخ‌های مشخص شده خبر داد و گفت: همچنین جابه‌جایی زائران اربعینی با استفاده از ناوگان «میدل باس»، «مینی‌بوس»، «ون» و «سواری‌کرایه» با احتساب تردد یک‌سر خالی این ناوگان محاسبه می‌شود.

وی یادآور شد: نرخ‌های اعلام شده مربوط به جابه‌جایی زائران اربعین حسینی به مرزهای شش‌گانه هدف طرح بوده و در سایر سفرهای بین‌شهری کشور خارج از این چارچوب، بهای بلیت ناوگان حمل‌ونقل عمومی با نرخ جاری و بدون احتساب تردد یک‌سر خالی محاسبه و دریافت می‌شود.

به گفته معاون حمل و نقل، مبالغ کسر شده در صورت وضعیت تردد ناوگان مسافری شامل سهم کمیسیون شرکت‌های حمل‌ونقل، عوارض شهرداری و عوارض سه درصد بر مبنای نرخ خدمات این ناوگان پیش از آغاز ماه صفر و بدون احتساب تردد یک‌سر خالی محاسبه می‌شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پشت پرده اتاق پیام‌رسانی ترامپ
تهران، میدان انقلاب، شب ۲۰۰ ام
برق در المان، بحران هزینه زندگی در انگلیس و کاهش رشد اقتصادی در ژاپن
مسئولیت سهل‌انگاری در امنیت دانشگاه بر دوش شماست
فیلم | بلاگردان ایران، حضرت آقا، خداحافظ...
خیابان محل آفرینش یک ملت متحد
رفتارهای متناقض آمریکا تغییر دکترین هسته‌ای ایران را توجیه‌پذیر می کند
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
دولت آماده همکاری با بخش خصوصی برای جهش تولید مسکن است
روایت آنکارا از رایزنی میان عراقچی و وزیر خارجه ترکیه
وزیر آمریکایی درباره قیمت انرژی: نمی‌توانم رفتار ایران را پیش‌بینی کنم
وزیر کشور در آنکارا خبر داد؛ تصویب ایجاد ۲ مرز جدید بین ایران و ترکیه
جبهه پایداری: استمرار اجتماعات مردمی از جلوه‌های قدرت اجتماعی کشور است
عارف: هزینه تأخیر پروژه‌های مسکن برای متقاضیان جبران شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top