تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/04/25 - 14:56
کد خبر: 539716

میانگین قبولی در رشته‌های با سوابق تحصیلی در زنجان ۳۱ درصد است

میانگین قبولی در رشته‌های با سوابق تحصیلی در زنجان ۳۱ درصد است

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: در پذیرفته شدگان آزمون سراسری صرفا با سوابق تحصیلی رتبه ۲۷ کشور را دارد و میانگین قبولی در رشته‌های با سوابق تحصیلی در زنجان ۳۱ درصد است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ ذبیح‌الله تاراسی، ظهر چهارشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان زنجان اظهار کرد: طرح حامی و توانا در راستای کیفیت‌بخشی آموزشی در دوره‌های ابتدایی و متوسطه تدارک دیده شده است.

وی ابراز کرد: طرح ملی «حامی» برنامه حمایت آموزشی مستمر یادگیرندگان یا دانش آموزان دارای عملکرد تحصیلی نیازمند به تلاش بیشتر و قابل قبول در ارزشیابی نوبت اول و نوبت دوم سال تحصیلی است که به منظور ارتقای نشانگرهای تحصیلی و کاهش نرخ تکرار پایه دانش آموزان با ارتقای سواد پایه در دروس فارسی، ریاضی و علوم در حال پیگیری و اجرا است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان شناسایی دقیق دانش آموزان نیازمند حمایت آموزشی بر اساس نتایج کارنامه نوبت دوم، بررسی وضعیت تحصیلی تصمیم‌گیری درباره نحوه حمایت و انتخاب معلمان و داوطلبان همکار و طراحی آموزش‌های شخصی‌سازی شده متناسب با نیازهای درسی و عاطفی هر دانش‌آموز با همکاری معلمان هم‌پایه را ارکان آموزشی مدارس برشمرد.

وی عنوان کرد: مشارکت در استقرار پایگاه‌های جبرانی تابستانی (درون مدرسه‌ای یا متمرکز منطقه‌ای) برای ارائه آموزش‌های مکمل و تقویتی و جلب مشارکت خیرین جامعه محلی و منطقه‌ای در خصوص تأمین منابع مالی و حمایتگران برابر قوانین و مقررات از دیگر ارکان آموزشی مدارس این طرح است.

تاراسی بیان کرد: دریافت و تحلیل آمار و اطلاعات ارسالی از مدارس و پایش روند اجرای مداخلات، بازدیدهای نظارتی دوره‌ای از مدارس مجری با هدف هدایت کیفی طرح، تعیین و تجهیز پایگاه‌های جبرانی منطقه‌ای به منظور بهره‌مندی از ظرفیت مدارس معین، اشاعه تجربه‌های موفق مدارس فعال و پیشرو در سطح منطقه استان، تقدیر از ارکان فعال مدارس شامل مدیر، معلم، حمایتگر در پایان تابستان به‌منظور تقویت انگیزه و استمرار مشارکت اثربخش از وظایف منطقه‌ای این طرح است.

وی تأکید کرد: دانش‌آموزان تحت حمایت باید داری پرنده اختصاصی مستند از اقدامات آموزش و عاطفی باشند و روند یادگیری، بازخوردها، مشاوره‌ها و نتایج در این پرنده ثبت و در تابستان مورد استفاد قرار گیرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به اینکه تعداد جلسات آموزشی متناسب با نیاز دانش‌آموزان و شرایط مدرسه توسط شورای مدرسه تعیین می‌شود، ادامه داد: لازم است مدارس برخوردار با هماهنگی مناطق نسبت به همکاری همه جانبه اقدامات لازم را به عنوان یک مسئولیت اجتماعی پیگیری کنند.

وی فراهم‌سازی فرصت‌های برابر آموزش و یادگیری مؤثر حمایت از دانش‌آموزان نیازمند توجه بیشتر و تضمین عدالت آموزشی بهسازی و اصلاح مستمر روش‌های تدریس را از اهداف طرح حامی عنوان کرد و گفت: تقویت حس تعلق و ارتباط دانش‌آموزان با محیط مدرسه و ارتقای نرخ پوشش تحصیلی و کاهش نرخ تکرار پایه از دیگر اهداف مهم است.

تاراسی همچنین به وضعیت استان زنجان در قبولی آزمون سراسری اشاره کرد و افزود: در بخش پذیرفته‌شدگان رشته‌های پذیرش با آزمون، صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی، استان زنجان رتبه ۲۷ کشوری را کسب کرده و در رشته‌های با آزمون نیز رتبه ۱۶ را داریم.

وی با اشاره به اینکه میانگین قبولی در رشته‌های با سوابق تحصیلی در کشور ۱۵ درصد و در استان زنجان فقط ۳۱ درصد است، تصریح کرد: تحلیل دقیق میانگین نمرات نهایی و قبولی کنکور در تفکیک رشته‌های مختلف نشان‌دهنده نیاز به مداخلات هدفمند است و برای ارتقای رتبه کنکور استان برنامه‌های راهبردی و کیفیت‌بخشی طراحی شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان خاطرنشان کرد: درصد قبولی در آزمون‌های سراسری دری شهرستان‌های مثل ماه‌نشان پایین است و این موضوع با بازماندگی از تحصیل رابطه مستقیم دارد، بنابراین هرچقدر وضعیت تحصیلی دانش‌آموزان را ارتقا و کیفیت قبولی در کنکور را بهبود بخشیم، می‌توانیم بازماندگی از تحصیل و آسیب‌های اجتماعی ناشی از ترک تحصیل را کاهش دهیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فتح مبین انصارالله، اثبات کرد، امنیت کالایی خریدنی نیست
خبر خوب برای افزایش قیمت نفت / تولید نفت عربستان و روسیه ۵.۵ میلیون بشکه کاهش پیدا کرد!
حملات هوایی سعودی‌ها به شهر تازه آزاد‌ شده المخا 
صعود والیبال ایران به نیمه نهایی آسیا با عبور از چین‌تایپه
تسلط کامل ارتش یمن بر باب‌المندب پس از کنترل جزیره میون
تقاضای عجیب رئیس‌جمهور لبنان از صهیونیست‌ها
 ۴شهید تجمعات مشهد با دستور رهبر انقلاب، شهید محسوب شدند
کارزار محاکمه حسن روحانی به عدد بی‌سابقه ۷۰۰ هزار امضا رسید
بحران بیخ گوش آمریکاست!
بسیج دانشجویی دانشگاه نوشیروانی بابل: مقاومت هزینه دارد اما نتیجه‌اش تاریخ را عوض می‌کند
عربستان در عملیات ساحل غربی یمن دخالت کند، راس التنوره هدف قرار خواهد گرفت
قیمت نفت ۵ دلار ریخت/ باز هم پای عراقچی در میان است
اقدامات تخریب‌گرانه آژانس، کشورها را به سمت خروج از (NPT) سوق خواهد داد
قیمت گازوئیل در آمریکا برای اولین بار ۶ دلاری شد
فیلم | تصاویری از مورد اصابت قرار گرفتن شناور بدون سرنشین آمریکایی
انجمن اسلامی دانشگاه علامه طباطبایی از برگزاری جلسه غیررسمی معاونت وزیر علوم با هنجارشکنان حجاب انتقاد کرد
نماینده روسیه: مسکو هرگونه سوءاستفاده از شورای امنیت برای تسویه‌حساب سیاسی با تهران را رد می‌کند
تضعیف رسانه خودی، خالی کردن میدان برای روایت دشمن / امروز میدان اصلی، میدان خدمت است نه میدان امتیازگیری جناحی
 نماینده چین: از شورای امنیت برای تسویه‌حساب سیاسی علیه ایران سوءاستفاده نکنید
فیلم | ۳ مخزن بزرگ نفتی در جازان عربستان سوخت
رویترز: ۸ جنگنده و یک هواپیما در حملات شب گذشته ایران به پایگاه آمریکا در اردن آسیب دیدند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top