تاریخ انتشار: پنجشنبه 1404/04/26 - 19:01
کد خبر: 539834

سجاد فدک؛

ابطال کید سحره فرعون مقدمه غرق شدن فرعون و سپاهیانش

ابطال کید سحره فرعون مقدمه غرق شدن فرعون و سپاهیانش

سال‌ها بود که دستگاه جادویی دشمن اذهان را مسحور کرده بود و روایت‌های کاذب را برای ذهن‌ها، با فریب آراسته بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سجاد فدک/// با یک سرعت عجیب و غریبی وقایع به سمت اثبات درستی و حقانیت نگاه انقلاب اسلامی پیش می‌رود. گویا طوفان الاقصی سیر عالم به سمت بروز حقایق را چند برابر سرعت داده است.

اتفاقات غزه و سوریه و لبنان و ایران برای مردم داخل ایران، منطقه و جهان پرده ها را کنار زده است. تهاجم اسرائیل و آمریکا به ایران، بالخصوص «چشم ایرانی» را بازتر کرد تهاجم اسرائیل به سوریه بالخصوص «چشم عرب اهل سنت منطقه» را بازتر کرد تهاجم اسرائیل به غزه «چشم جهانیان» را بازتر کرد.

حالا که جمهوری اسلامی از سوریه عقب نشسته و دیگر روایت کاذب «دشمن سازی ایران» با برچسبهایی چون «هلال شیعی» و «امپراتوری ایرانی» کار نمی کند به جای آن روایت صادق «غده سرطانی» بودن اسرائیل و «شیطان بزرگ» بودن آمریکا در حال اثبات و پذیرفته شدن است.

سال‌ها بود که دستگاه جادویی دشمن اذهان را مسحور کرده بود و روایتهای کاذب را برای ذهنها، با فریب آراسته بود. «حِبالُهُمْ وَ عِصِیُّهُمْ یُخَیَّلُ إِلَیْهِ مِنْ سِحْرِهِمْ» (نه غزه نه لبنان در ذهن ایرانی هلال شیعی و امپراتوری ایرانی در ذهن عرب سنی لیبرال دموکراسی و حقوق بشر غرب در ذهن انسان دوران مدرنیته)

اما امروز عصای تدبیر موسای زمان سحر آنها را دارد می بلعد «تَلْقَفْ مَا صَنَعُوا إِنَّمَا صَنَعُوا کَیْدُ سَاحِرٍ وَلَا یُفْلِحُ السَّاحِرُ حَیْثُ أَتَى»

این سنت خداست که ابطال سحر فرعونیان مقدم است بر غرق شدن آنان. اول باید در ذهنها و قلبها غرق شوند و بعد در واقع بیرونی. در ظهور و برزخ و قیامت هم اول اهل باطل رسوا میشوند و بعد نوبت مجازات آنان فرا می رسد.

درست است که فرعون زمان(که ادعای «انا ربکم الاعلی» دارد) از ایمان آوردن انسانها به «تفکر و روایت» انقلاب اسلامی و محور مقاومت بسیار عصبانی است و فریاد میزند «قَالَ آمَنْتُمْ لَهُ قَبْلَ أَنْ آذَنَ لَکُمْ» و وحشیانه بیدار شدگان را با جنایت و قساوت تنبیه می کند: «فَلَأُقَطِّعَنَّ أَیْدِیَکُمْ وَأَرْجُلَکُمْ مِنْ خِلَافٍ وَلَأُصَلِّبَنَّکُمْ فِی جُذُوعِ النَّخْلِ».
 
ولی جنایات اثر «بینات» را نه تنها خنثی نمی کند بلکه بیداری را تشدید میکند: «لَنْ نُؤْثِرَکَ عَلَى مَا جَاءَنَا مِنَ الْبَیِّنَاتِ». تک تک آیات قران در خصوص فرعون و موسی ع برایمان در حال تأویل است. یکبار دیگر آنها را با این نگاه بخوانیم و تدبر کنیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تاکید عراقچی بر اهتمام ایران برای اجرای تفاهمات بین ایران و بلاروس
امضای ۳ سند همکاری بین ایران و بلاروس
ورزشگاه اختصاصی بانوان در قم احداث شود
عراقچی: با بلاروس برای نقشه راه همکاری برای یک سال آینده توافق کردیم
رد ادعا درباره جزایر ایرانی در بیانیه پایان سفر وزیر خارجه چین به امارات
رونمایی از دستاوردهای پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای +عکس
اضطراب امتحان؛ بحران خاموش نظام آموزشی
مفتح: هیچ متفکری مخالف پیوند حوزه و دانشگاه نیست
۶۰ درصد تهرانی‌ها دچار کم‌تحرکی‌اند
دیدار عراقچی با همتای بلاروسی
روایت مدیر تیم آلومینیوم از ماجرای درگیری با سروش رفیعی
دیدار غریب آبادی با سرپرست وزارت خارجه بنگلادش
اسلامی: ۵۶ کشور متقاضی محصولات هسته‌ای ایران هستند
دیدار عراقچی با لوکاشنکو رئیس جمهور بلاروس
وزیر کشور: قیمت ‌کالاهای اساسی را تثبیت می‌کنیم
انتقاد صریح وزیر آموزش‌و‌پرورش؛ کنکور، انحراف راهبردی نظام تربیتی
عارف: دستاوردهای ارزشمندی در انرژی هسته‌ای ‌کسب کرده‌ایم
چگونه دانشگاه‌ها با روش‌های نوین ارتباطی، وفاداری دانشجویان را افزایش می‌دهند؟
تفحص از عملکرد مدیریت دانشگاه فرهنگیان کلید خورد
بزرگداشت جعفر دهقان برگزار می‌شود
سانا ارتباط؛ مرجعی برای تأمین تخصصی تجهیزات شبکه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top