تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/04/30 - 11:32
کد خبر: 540111

خبرنگاران پژواک حقیقت هستند؛ افتخار می‌کنیم رسانه مردمی شجاع هستیم

خبرنگاران پژواک حقیقت هستند؛ افتخار می‌کنیم رسانه مردمی شجاع هستیم

رئیس صداوسیما با اشاره به شجاعت، ایستادگی و مقاومت مردم در جنگ ۱۲ روزه بیان کرد که افتخار می کنیم رسانه این مردم شجاع هستیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ پیمان جبلی رئیس صداوسیما در آیین بین‌المللی بزرگداشت شهدای رسانه در نبرد با رژیم صهیونیستی که امشب ۲۸ تیر در مرکز همایش های صداوسیما برگزار شد، گفت: همه خبرنگاران و رسانه ها که سمت درست تاریخ ایستادند و همچون سحر امامی ها شدند پژواک صدای حقیقت هستند.

وی با اشاره به مکان برگزاری این آیین اضافه کرد: این سالنی است که در آن شهدای بزرگی از شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید سلامی و … در آن قدم گذاشتند. در این سالن عطر شهدا بارها پیچیده است و سالن مقدسی است.

جبلی تصریح کرد: ما هم در مسیر این شهدای عزیز سهمی داریم. از برخی همکاران اسم بردند بسیاری از همکارانی که در لحظات سخت و تاریخی که سپری کردند منتظر شهادت بودند. آنها منتظر بودند که در لحظه بمباران استودیوی آنها هم بمباران شود و شجاعانه ایستادند. سحر امامی نماد همکاران غیور و متعصب در رسانه است. افتخار ماست که همکار این غیورمردان و شیرزنان هستیم. نسل جدید انقلاب را در این افراد باید دید؛ نسلی که اگر غیورتر از نسل اول انقلاب نباشد به اندازه آنها مقاومت دارد.

وی با اشاره به برخی اسامی خبرنگاران صداوسیما عنوان کرد: خانم الهام عابدینی و همسرش تا ۲ دقیقه قبل از انفجار در استودیوی خبر بودند و پدرشان با مسئولیت شناسی با علم به اینکه دختر و دامادشان در حال کار هستند خودش در استودیوی دیگری مشغول به کار بود.

وی اضافه کرد: شهید نیما رجب پور تا آخرین لحظه آنتن شبکه خبر دو را رها نکرد و تا لحظه انفجار که ۱۱ بمب و موشک اصابت کرد آنتن را حفظ کرد، بدنش پر از ترکش بود و در مسیر بیمارستان به شهادت رسید.

جبلی در ادامه با نام بردن از دیگر شهدای رسانه گفت: شهید معصومه عظیمی، شهید فرشته باقری که پدر و مادرش با او به شهادت رسیدند، دختری که مثل همه مردم زندگی عادی خود را داشت و شغل روزنامه نگاری را دنبال می کرد. همه شهدای عزیز رسانه آسمان روزنامه نگاری را منورتر کردند.

وی تصریح کرد: امروز در جمع هنرمندان رسانه ملی بودیم. حتماً خبرنگاران عزیزی که مهمان ما هستند آثار جنایت رژیم سفاک صهیون را دیدند. تمام آنچه در ساختمان بود سوخت و به آتش کشیده شد. از این ساختمان و زیبایی هایش چیزی به جا نمانده اما ستون های آن که با صلابت به یادگار مانده نماد ملت ایران است که درد کشیدند، نماد کشور ماست که موشک خورد اما سرپا ایستاده است.

وی اضافه کرد: این ساختمان نماد این مردم غیور و شجاع و مقاوم است که از همه ما جلوتر هستند و مایه برکت و افتخار همه ما هستند. اگر امروز سحر امامی ها رجز می خوانند برای این است که فرزند این ملت هستند. ما افتخار می کنیم رسانه این مردم هستیم.

جبلی در پایان گفت: روز جمعه ۲۳ خرداد که خبر شهادت فرماندهان و عزیزان ملت یک به یک به رهبر معظم انقلاب داده می شد و ایشان در جریان قرار گرفتند زمان نماز مشغول راز و نیاز شده و بعد مشغول نگارش پیام شدند سپس در خلوتشان رادیو تلاوت صداوسیما را روشن کردند همان لحظه قاری آیه ۷۰ سوره انفال را قرائت می کند؛ آیه ای که بشارتی را وعده می دهد. وعده ای که حضرت آقا در پیام چند روز پیش فرمودند خداوند پیروزی را برای ملت ما تضمین کرده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اعطاء وام تسهیلات اشتغال زایی به سربازان ماهر منقضی خدمت
فرمانده پلیس راه: ترافیک در محورهای مازندران سنگین است
قالیباف: ثمره وحدت چشاندن طعم شکست به دشمن بود
وحدت بین مجلس و دولت، یک ضرورت راهبردی است/ رویای بازگشایی تنگه هرمز دشمن، محقق نخواهد شد
مجلس خبرگان: همه بخش‌های حاکمیت از رهنمودهای رهبری تبعیت محض داشته باشند
سرپرست وزارت دفاع: از ساختن قدرت دفاعی ایران دست نخواهیم کشید
مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای مشاوران کسب و کار سال ۱۴۰۵ تمدید شد
طرح مخفی آمریکا برای لیبی؛ شکستی که در راه است
انتخاب اعضای هیات مدیره استقلال به تعویق افتاد
عرضه دلار در بانک‌ها ۲۵ برابر تقاضا/ بازار با کمبود عرضه مواجه نیست
سازمان بسیج مستضعفین: هم‌افزایی دولت، ملت و نهادها، کلید طلایی گشایش مشکلات کشور است
وزیر کشور: در تاریخ معاصر سندی مثل تفاهم‌ ایران و آمریکا به نفع مردم ما نیست
جدیدترین آمار گیشه ۳ میلیون نفری سینما در روزهای پایانی تابستان
مخبر: ملت استوار ایران، محاصره را به شکست محاصره‌گر بدل می‌کند
واکنش عراقچی به تلاش‌های بیهوده آمریکا برای دستکاری بازار جهانی انرژی
جهش ۱۳۰ هزار واحدی بورس در تعطیلات/ شاخص از ۶.۵ میلیون واحد گذشت
نیکزاد: مسئولیت ما، تقویت همدلی و اعتماد عمومی است
چاپ مقاله علمی پژوهشی؛ راهنمای کامل انتشار مقاله در مجلات معتبر داخلی
مدیریت هزینه‌های ساخت‌وساز با انتخاب هوشمندانه مقاطع فولادی
شاهنامه‌خوانی در خانواده؛ طرحی برای انتقال فرهنگ ایرانی
وال استریت ژورنال: روز دی اقتصادی آمریکا؛ بانک‌های ایران باز، تحریم‌ها بی‌اثر
مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای مشاوران کسب و کار سال ۱۴۰۵ تمدید شد
آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد
آغاز پیش‌ ثبت نام خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) از امروز
زمان‌بندی انتخاب واحد نیم‌سال اول دانشگاه آزاد اسلامی اعلام‌ شد
رشته روابط بین المل و دیپلماسی با ۹۰ درصد تغییر به دانشگاه ها ابلاغ شد
۵ شهریور آخرین مهلت اعلام علاقه‌مندی به آزمون‌های عملی کنکور ۱۴۰۵
تقویم آموزشی ۱۴ دانشگاه برتر کشور/ شروع کلاس‌ها از اواخر شهریور
آغاز انتخاب رشته داوطلبان مجاز آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ از ۵ شهریور
اعلام نتایج تکمیل ظرفیت دوازدهمین امتحان مشترک دستگاه‌های اجرایی
افتتاح دفتر تبادل علم و فناوری جهان اسلام در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
نتایج اولیه آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
دستگیری ۸۴ متخلف و کلاهبردار کنکور سراسری/ شناسایی ۲ نفر پس از تصویربرداری از سؤالات کنکور
آغاز ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری پیام نور از ۷ شهریور
قراردادهای بلندمدت دانشگاه‌ها برای حل مسائل کلان کشور
دفاع وزیر علوم از طرح جدید تغذیه/ دانشجو متوجه هیچ تغییری نمی‌شود
بزرگداشت شهیده سیده بشری خامنه‌ای در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top