تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/04/30 - 14:29
کد خبر: 540160

حسن رحیم‌پور ازغدی در نشست دانشجویی بزرگداشت فرماندهان شهید، مطرح کرد؛

پرچم خونین شهیدان امروز بر دوش دانشجویان است

پرچم خونین شهیدان امروز بر دوش دانشجویان است

حسن رحیم‌پور ازغدی در مراسم بزرگداشت فرماندهان شهید سپاه، با ترسیم چهره‌ای فراتر از روایت‌های رسانه‌ای از سرداران شهید، دانشجویان را به الگو گرفتن از زندگی انقلابی و مجاهدانه آنان فراخواند؛ مردانی که از سنین جوانی، علم، جهاد، تفکر و معنویت را درهم آمیختند و ستون‌های امنیت و اقتدار ایران را بنا نهادند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حسن رحیم‌پور در نشست دانشجویی بزرگداشت فرماندهان شهید سپاه، دانشجویان را به الگوگرفتن از آن شهیدان فراخواند و به شخصیت انقلابی و مجاهد سرداران شهید از همان جوانی اشاره کرده وگفت : خبرهای رسانه ای ،شخصیت زیبای این آدمهای کم نظیر را درست بازتاب نمی دهد. مثلا ما درخبرها شنیدیم برادر عزیز سلامی فرمانده سپاه ، شهیدشد ، اما نمیدانیم که ایشان از جوانی به سن شماها ، شهید زنده بوده. در انقلاب ۵۷  که مهندسی مکانیک در دانشگاه علم و صنعت میخواند ، در مبارزه بوده ، بعد  بمحض تهاجم دشمن و آغاز جنگ ، همه چیزش را رها کرده و چون یک رزمنده به سپاه پیوسته. ۸سال شب و روز از جبهه های جنوب تا کردستان  جنگیده و فرماندهی کرده ،  مسئول عملیات قرارگاه نوح  در نبردهای دریایی و آبی،خاکی  بوده است. ایشان  یک متفکر و از نظریه پردازان رزم بود و بعد از جنگ هم موسس دوره عالی جنگ و فرمانده دانشکده دافوس ، و مدتی فرمانده نیروی هوایی سپاه بود. عضو هیئت علمی دانشگاه بود. به سه زبان ، سخنرانی می کرد ، حافظ کل قرآن و نهج البلاغه بوده و بعد از همه اینها فرمانده کل سپاه شده.  شهید سلامی، اهل قلم بود، انسانی معنوی و متخلق بود، همیشه آماده شهادت ، بعلاوه، سخنرانی های پر محتوی و شنیدنی  که میگفت من حتی مشکلات و تهدیدها را نعمت خدا میدانم و معتقدم خداوند در همه صحنه‌های سخت، ما را با دشمنان سخت مواجه کرده تا قدرتمند شویم و قرآن مواجهه های نابرابر اما صادقانه را زمینه رشد ایمان می‌خواند .تمامی دروازه‌های علم و فناوری را به روی ما بستند و همین تحریم و فشارها و تهدیدها باعث شد امروز به فناوری هایی برسیم که در جهان، منحصر به ماست و نه در آمریکا نه در روسیه و نه هیچ کشور دیگری نیست . ایشان بعد از هنه این تجربیات و مطالعات ،قاطع میگفت هر کشوری وارد جنگ با ایران شود قطعا شکست خواهد خورد. البته کمتر از شهادت ، حق سلامی ها نیست. بنده شنیده بودم ایشان جانباز شیمیایی و درگیر بیماری شدید هم بودند اما بعد مطلع شدم هیچ بیماری نداشتند و تا لحظه ترور آمریکایی، صهیونیستی ، با نشاط و قدرت ، درگیر برنامه های منظم، سنگین و پرکار فرماندهی بود. این تیپ آدمها هرگز خسته ، افسرده و مایوس نمیشوند.

وی افزود: نمونه دیگر ، شهید رشید است. سردار غلامعلی رشید ، نظریه پرداز در تدوین راهبردهای ملی دفاعی کشور بود.ایشان از قبل انقلاب ، صاحب  سلاح و قلم بود. قبل انقلاب، جوان بیست و چندساله ای بوده که بدلیل عضویت گروه چریکی ضدپهلوی  ، یکبار سال ۵۰ توسط ساواک دستگیر وزندانی شد.  دوباره سال ۵۵ در تعقیب و گریز ساواک زندانی شده، ولی باز دست از مقاومت برنداشته و تا پیروزی انقلاب ، زندگی مخفی داشته و تحت تعقیب  بوده. بعد از انقلاب باشروع جنگ وارد سپاه شده و در عملیاتهای بسیار ، مسئول طراحی عملیات  در قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء بود. دکترای دانشگاه تربیت مدرس داشت و استاد دانشگاه تهران و ... بود.

او ادامه داد: حاجی زاده عزیز  ۱۸ ساله ،عازم جبهه شده و تا شهادت ، در جبهه ماند.
امروز ملت ما امنیت و عزت خود را مدیون تهرانی مقدم و حاجی زاده و یارانش است، این قهرمانان ملی بلکه بین المللی، معادله قوا را در جهان پس از جنگ جهانی دوم بنفع مستضعفین جهان تغییر دادند و  ستون‌های امنیت ملی و اقتدار ایران شدند. رهبران یک انقلاب بزرگ در صنعت جنگ و تولید پیشرفته ترین موشکها که اسراییل و حامیانش را بلرزه درآورد و پهبادهایی بی نظیر که سگ زرد ، ترامپ گفت پهبادهای ایرانی ، بهترینند و  علنا به پنتاگون دستور داد آنها را مهندسی معکوس و تقلید کنند و ناتو قبلا ادعا کرده بود  روسیه بکمک این پهبادها ناتو را در اوکراین زمینگیرکرده.

رحیم‌پور گفت: شهید باقری که بود؟ دانشجویی مثل شما ، ایشان دانشحوی مهندسی مکانیک دانشگاه پلی‌تکنیک ( امیرکبیر ) بود که با شروع ناامنی های تجزیه طلبانه کردستان و سپس جنگ تحمیلی ، همه چیز را رها کرد و به سپاه پیوست ، از کردستان تا جبهه های جنوب ،  فرمانده اطلاعات و عملیات لشکرها و قرارگاه‌های گوناگون ، و از طراحان دکترین امنیتی کشوربود و دکترای ژئوپلیتیک از دانشگاه تربیت مدرس و...

وی در انتها گفت: مقصود این است که شما بچه ها بدانید این شهیدان و سرداران در سنین شما که بودند و چه کردند و امروز پرچم خونین آنها بر دوش شماهاست.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
حمایت از جایگاه زنان از تأکیدات رهبر شهید بود
مشهد برای تدفین رهبر شهید آماده است
اصابت موفق ۷۰ درصد اهداف عملیات بامداد چهارشنبه
رشد ۵۷ درصدی پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع دکتری
جنگ علیه ایران میلیون‌ها نفر را تهدید می‌کند
قدردانی فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا از یکصد شب حضور ملت ایران
جزئیاتی از متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۵
زمان بازگشایی دانشگاه‌ها برای نودانشجویان
حملات صبحگاهی رژیم صهیونیستی به لبنان
تایید حکم اخراج دانشجوی هتاک دانشگاه شریف / اقدام قابل تقدیر شورای انضباطی تجدیدنظر دانشگاه صنعتی شریف
وضعیت نامطلوب شاخص‌های سلامت مردان ایرانی
رد ویزای برخی اعضای تیم ملی ایران دلایل موجهی داشت
استحاله نظام را به گور خواهید برد
رد پای بانک‌های متخلف در صف یک میلیون نفری وام ازدواج
سهمیه جنگ در کنکور ۱۴۰۵ قطعی شد
واردات سوخت برای اولین‌بار بعد از کرونا نزولی شد
وزارت امنیت آمریکا شرایط و زمان حضور تیم ملی فوتبال ایران را اعلام کرد
ایران در اعمال حق ذاتی دفاع از خود درنگ نخواهد کرد
عملیات نصر را ادامه دهید
بن‌بست قانون‌گریزی دولت / ستاد ویژه راهبری فضای مجازی به یک نهاد مشورتی تبدیل شد
 درآمدهای هرمز به نفع مردم
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top