تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/04/31 - 21:38
کد خبر: 540274

تعداد مصدومان آتش‌سوزی مجتمع ونوس انزلی به ۴۶ نفر رسید

تعداد مصدومان آتش‌سوزی مجتمع ونوس انزلی به ۴۶ نفر رسید

رشت- رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از افزایش تعداد مصدومان حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری ونوس منطقه آزاد انزلی به ۴۶ نفر خبر داد و گفت: ۵ نفر در بیمارستان تحت مراقبت هستند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، محمدتقی آشوبی اظهار کرد: بلافاصله پس از اطلاع از وقوع این حادثه، تیم‌های تخصصی اورژانس و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گیلان به محل اعزام شدند و خدمات امدادی و درمانی در سریع‌ترین زمان ممکن آغاز گردید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از افزایش تعداد مصدومان حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری ونوس به ۴۶ نفر خبر داد و گفت: ۵ نفر همچنان در بیمارستان تحت مراقبت هستند.

وی افزود: خوشبختانه بخش اعظم مصدومان این حادثه به صورت سرپایی و در محل تحت درمان قرار گرفتند و تنها پنج نفر نیازمند بستری در بیمارستان‌های بندرانزلی و خمام هستند که تحت مراقبت‌های ویژه قرار دارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به استقرار تجهیزات و امکانات امدادی در محل حادثه گفت: یک دستگاه اتوبوس آمبولانس اورژانس در منطقه آزاد کاسپین مستقر شده و تیم‌های امدادی ما تا پایان عملیات اطفا و ایمن‌سازی محل به طور کامل در صحنه حضور دارند.

آشوبی ادامه داد: تمام ظرفیت‌های اورژانس و بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی گیلان بسیج شده‌اند تا در صورت افزایش تعداد مصدومان، خدمات درمانی به بهترین شکل ارائه شود.

وی در خصوص شرایط حادثه خاطرنشان کرد: با توجه به وضعیت نامطمئن و احتمال گسترش آتش، تیم‌های ارزیاب و امدادی همچنان فعال هستند و آماده‌باش کامل دارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان ضمن تقدیر از همکاری همه دستگاه‌های ذیربط گفت: این حادثه نشان داد که آمادگی و هماهنگی بین بخشی ما در استان تا چه حد می‌تواند به کاهش آسیب‌ها و نجات جان افراد کمک کند.

آشوبی در پایان با تأکید بر اهمیت اطلاع‌رسانی و حفظ آرامش خاطر مردم بیان کرد: از همه شهروندان درخواست می‌کنیم تا با رعایت نکات ایمنی و همکاری با نیروهای امدادی، در کنترل و مدیریت این بحران ما را یاری کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
دولت آماده همکاری با بخش خصوصی برای جهش تولید مسکن است
روایت آنکارا از رایزنی میان عراقچی و وزیر خارجه ترکیه
وزیر آمریکایی درباره قیمت انرژی: نمی‌توانم رفتار ایران را پیش‌بینی کنم
وزیر کشور در آنکارا خبر داد؛ تصویب ایجاد ۲ مرز جدید بین ایران و ترکیه
جبهه پایداری: استمرار اجتماعات مردمی از جلوه‌های قدرت اجتماعی کشور است
عارف: هزینه تأخیر پروژه‌های مسکن برای متقاضیان جبران شود
عراقچی: از راه‌حل‌های دیپلماتیک که حقوق ملت ایران را تأمین کند، استقبال می‌کنیم
هشدار حمله هسته‌ای کره‌شمالی به آمریکا و کره‌جنوبی
شایسته‌سالاری و شفافیت، حلقه مفقوده مبارزه با فساد در شرکت‌ها، صندوق‌های بازنشستگی و سازمان‌های دولتی است
اقدام خصمانه سوئد علیه ایران
جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال یک‌طرفه شد
تشدید حملات رژیم صهیونیستی به غزه
منابع بودجه ۱۴۰۶ باید متناسب با تکالیف برنامه هفتم امنیت غذایی باشد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top