تاریخ انتشار: پنجشنبه 1404/05/02 - 13:21
کد خبر: 540396

ماجرای عکس و خبر توزیع آب بسته‌بندی در تهران

ماجرای عکس و خبر توزیع آب بسته‌بندی در تهران

شرکت آب و فاضلاب استان تهران اعلام کرد: این شرکت هیچ برنامه‌ای برای توزیع آب بسته‌بندی شده ندارد و آنچه در برخی رسانه‌ها درباره توزیع آب بسته‌بندی شده در روزهای اخیر منتشر شده، کذب محض است و واقعیت ندارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سه‌شنبه گذشته یکی از رسانه‌ها تصویر و خبری از توزیع آب بسته‌بندی شده در شهر تهران منتشر کرد که بلافاصله از سوی شرکت آبفای استان تهران تکذیب شد.

بررسی‌های صورت گرفته نشان می‌دهد که تصویر یادشده، قدیمی و مربوط به توزیع آب بسته‌بندی به صورت محدود در یکی از مراسم‌های شرکت آبفای استان تهران در سال ۱۳۸۶ بوده است و ربطی به روزهای اخیر ندارد.

براساس اعلام شرکت آبفای استان تهران، در شرایطی که کم‌بارشی و خشکسالی‌های بی‌سابقه پنج سال اخیر، محدودیت‌های جدی برای تامین آب شرب پایتخت ایجاد کرده، شایسته است رسانه‌ها به‌ویژه رسانه‌های رسمی کشور در همراهی و همکاری با کارکنان آبفای استان تهران که تمام تلاش خود را به صورت شبانه‌روزی برای ایفای وظیفه سقایت و ارائه بهتر خدمات به شهروندان به‌کار گرفته‌اند، از انتشار مطالب نادرست و غیرواقعی که موجب تشویش اذهان عمومی و برهم زدن آرامش روانی جامعه پس از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه می‌شود، خودداری کنند.

آبفای استان تهران همچنین از تمامی رسانه‌هایی که در سال‌های گذشته و به‌ویژه روزهای اخیر در ترویج فرهنگ مصرف بهینه آب و همراهی با این شرکت در ارائه خدمات پایدار به مردم تلاش کرده‌اند، قدردانی و درخواست کرده است: این همکاری و همراهی به‌ویژه در ماه‌های سخت پیش رو و گذر از شرایط کم‌آبی موجود همچنان ادامه یابد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دعوت به صلح، کمک به جنگ
راهبرد برنده - برنده چین در قبال ایران
اگر مردم صداوسیما را نمی‌بینند! پس برای چه کسی گزارش کار دادید؟
مخالفت قاطع چین با تحریم‌های آمریکایی مرتبط با ایران
حمله رژیم صهیونیستی به اطراف دمشق و جنوب سوریه
مراسم تشییع ۴ شهید شهرستان دیر روز جمعه برگزار می شود
شمارش معکوس برای پایان خاموشی‌ها
سهامداران عدالت بخوانند / سود سهام عدالت واریز نمی شود
تغییر نگرش دانشجویان جوان آمریکا نسبت به اسرائیل
زاکانی: کشور ظرفیت‌های متعددی برای حل مشکلات مردم دارد
سپاه: آمریکا درباره «پرونده سیاه» حمله به عروسی‌ها پاسخگو باشد
طحان‌نظیف: قانون اساسی از مبارزه در برابر مستکبرین حمایت می‌کند
سرلشکر وحیدی: خون پاک شهدای مظلوم کوهستک بی‌حساب نخواهد ماند
حکم ساعدی‌نیا تأیید شد؛ ۱۲ سال حبس و مصادره همه اموال
اژه‌ای: موضوع اصلی اجلاس بریکس مسائل مرتبط با تجارت جهانی است
تسهیل تأمین مالی دانش‌بنیان‌ها در اینوتکس ۲۰۲۶
فاز ۱۱ پارس جنوبی در آستانه ثبت رکورد تولید یک میلیارد فوت مکعب گاز
فاز ۱۱ پارس جنوبی در آستانه ثبت رکورد تولید یک میلیارد فوت مکعب گاز
بانک مرکزی: بانک‌های اخلالگر در بازار ارز و طلا جریمه شدند
زمان امتحانات ترم تابستان ۱۵ دانشگاه سراسری اعلام شد
برگزاری آزمون‌های دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی پزشکی باحضور ۵ هزار نفر
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top