تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/05/05 - 19:00
کد خبر: 540650

وزیر کشور با خانواده شهیدان سلامی و باقری دیدار کرد

وزیر کشور با خانواده شهیدان سلامی و باقری دیدار کرد

وزیر کشور در دیدار با خانواده‌های شهیدان سلامی و باقری از نقش و خدمات ارزنده ایشان در پیشبرد امور نظامی و توان دفاعی کشور قدردانی کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ اسکندر مومنی وزیر کشور با حضور در منزل شهید سپهبد حسین سلامی ضمن تبریک و تسلیت شهادت ایشان گفت: آن شهید در عین حالی که در حوزه‌های نظامی جزو نخبگان بود، از جنبه‌های اخلاقی نیز زبانزد بود.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنگ تحمیلی 12 روزه، گفت: مردم در روز تشییع پیکر شهدا سنگ‌تمام گذاشتند؛ واقعاً فقدان ایشان سخت است.

وزیر کشور با اشاره به اینکه دشمن به هیچ اصل یا ارزش اخلاقی و انسانی و قاعده بین‌المللی‌ای پایبند نیست، گفت: بدون شک تلاش‌ها و اقدامات شهید سلامی و همکارانشان موجب شده دست جمهوری اسلامی ایران در عرصه نظامی پر باشد که همین موضوع نیز دشمن را وادار به درخواست آتش‌بس کرد.

مومنی به تماس‌ها و پیگیری‌های شهید سلامی در زمان حادثه بندرعباس و ابراز آمادگی او برای کمک اشاره و تصریح کرد: به چند فروند هلیکوپتر و هواپیما و همچنین خدمات بیمارستان نیروی دریایی نیاز بود که در اسرع وقت انجام شد.

وی گفت: شهید سلامی به لباس سبز پاسداری افتخار و در هر مراسمی که می‌خواست شرکت کند با همان لباس شرکت می‌کرد.

وزیر کشور همچنین در دیدار با خانواده شهید سپهبد محمد باقری با تجلیل از نقش ارزنده ایشان در پیشبرد امور نظامی کشور گفت: جمیع صفات خوب از جمله ذکاوت، پرتلاشی و اخلاق‌مداری در ایشان متجلی بود.

مومنی با ابراز همدردی و عرض تبریک و تسلیت به خانواده شهید باقری افزود: رژیم جنایتکار صهیونی با حمله به مناطق مسکونی همه پروتکل‌ها و قوانین بین‌المللی را نقض کرد.

وزیر کشور تاکید کرد: رژیم صهیونیستی فقط در حمله به یک ساختمان حدود 60 نفر غیرنظامی از جمله زنان و کودکان را به خاک‌وخون کشید و شهید کرد.

مومنی در ادامه حضور مردم در مراسم تشییع پیکر شهدا را استثنایی بیان کرد و گفت: امیدواریم که بتوانیم راه شهیدان را ادامه دهیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رای انضباطی دربی ۱۰۷ استقلال و پرسپولیس اعلام شد
خداداد چهار ماه محروم شد/ میزان محرومیت عالیشاه مشخص شد
افتتاح دوازدهمین نمایشگاه نوشت افزار ایرانی +عکس
مراسم افتتاح پروژه‌های خانواده ارتباطات و فناوری اطلاعات +عکس
عارف: مصرف روزانه بنزین نباید از ۱۰۰ میلیون لیتر بیشتر شود
اعزام تیم تحقیقاتی کره جنوبی به تنگه هرمز
اهدا یادبود حرم حضرت معصومه (س) به معاون اول رئیس‌جمهور
کنایه عراقچی به «راه‌حل خلاقانه» آمریکا: جدی می‌فرمایید؟!
حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکایی در اردن
ارتش آمریکا مدعی انهدام ۵ نفتکش ایرانی شد
روبیو مدعی حمایت ایران از حملات تلافی‌جویانه یمنی‌ها علیه ریاض شد!
مسکو: گزارش آژانس انرژی اتمی دارای سوگیری سیاسی است
«زمان ما این‌طور نبود» برای نوجوان امروز جواب نمی‌دهد
قمار انتخاباتی نتانیاهو؛ آیا «افعی» بار دیگر جنگ را شعله‌ور می‌کند؟
کجای این دو پیشنهاد شرافتمندانه و عزتمندانه است؟!
بازتاب جهانی غنیمت‌ گرفتن زیرسطحی آمریکایی توسط نیروهای مسلح ایران
کیفیت آموزش پزشکی و اقتصاد سلامت، دو چالش جدی نظام سلامت کشور است
آیت‌الله مکارم شیرازی: دولت برای مهار افزایش قیمت‌ها چاره‌اندیشی کند
لاوروف: تحریم‌های جدید آمریکا با مواضع آن‌ها در مذاکرات تضاد دارد
تملک اراضی پیش از آغاز عملیات اجرایی انجام شود
مهلت انتخاب رشته‌ محل پنجاه و سومین آزمون دستیاری پزشکی تمدید شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top