تاریخ انتشار: شنبه 1404/05/11 - 14:44
کد خبر: 541172

نمایندگان وزارت علوم و بهداشت در دانشگاه آزاد کردستان منصوب شدند

نمایندگان وزارت علوم و بهداشت در دانشگاه آزاد کردستان منصوب شدند

در جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد کردستان، احکام اعضای جدید این هیئت که پیش‌تر با امضای رئیس دانشگاه آزاد صادر شده بود به نمایندگان وزرای علوم و بهداشت و رئیس واحد سقز اهدا شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ بیست و چهارمین جلسه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان، با حضور محمد قربانی گلشن آبادی معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین پورذهبی نماینده ولی فقیه در استان کردستان، حاج ماموستا فایق رستمی امام جمعه سنندج و نماینده مجلس خبرگان رهبری، کیوان شافعی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان، سروش حیدری سنگستانی مدیرکل نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات منطقه ۵ دانشگاه، عادل سی و سه مرده رئیس دانشگاه کردستان، شعله شاه غیبی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و دیگر اعضای هیات امنا و مدعوین به صورت حضوری و آنلاین در سالن جلسات شهید ماموستا شیخ الاسلام واحد سنندج برگزار شد.

این‌ جلسه با دستورکارهای تصویب بودجه سال مالی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ و طرح توسعه و بازمهندسی فارم های مجتمع کشاورزی و دامپزشکی واحد سنندج، همراه بود.

محمد قربانی گلشن آبادی طی سخنانی با اشاره به اینکه نماینده ولی فقیه در کردستان، سرمایه بزرگی برای استان می باشد؛ بر لزوم تشکیل شورایی متشکل از روسای دانشگاه‌های استان و تشکیل جلسات مدون و مستمر، جهت استخراج نظام مسایل استان تاکید کرد.

معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: استان کردستان ظرفیت‌های بی‌نظیری دارد، اما متأسفانه سهم آن از توسعه ملی بسیار پایین است و خاطر نشان کرد در این راستا باید جلسات منظمی بین روسای دانشگاه‌ها، استاندار و مسئولان فناوری استان برگزار شود تا برنامه‌های عملیاتی برای توسعه تدوین گردد.

در این جلسه احکام صادره با امضای رئیس فقید دانشگاه آزاد اسلامی؛ دانشمند شهید طهرانچی که پیشتر آماده شده بود؛ به عادل سی و سه مرده رئیس دانشگاه کردستان به عنوان نماینده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، شعله شاه غیبی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان به عنوان نماینده وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همچنین حامد احمدی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز؛ به عنوان اعضای جدید هیئت امنا دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان اهدا شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وقتی سوءمدیریت ذوب‌آهن زیر سایه «خانواده ولنگار» پنهان می‌شود +عکس
وقتی سوءمدیریت ذوب‌آهن زیر سایه «خانواده ولنگار» پنهان می‌شود +عکس
هدیه ۲۰۰ میلیون تا یک میلیاردی معاونت علمی به پژوهشگران برتر ۳ دانشگاه
نقشه جامع علمی به‌روز شد؛ موافقان و مخالفان تاثیر قطعی معدل در کنکور
قانون مهریه در ترازو/ حبس‌زدایی یا تضعیف حقوق زنان؟
روبات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!
پیام ضعف نفرستید
هشدار قرمز سازمان هواشناسی برای برخی استان‌ها
بازگشت ۱۴ زن زندانی به کانون گرم خانواده
فیلم| ۳ بار هزینه برای ثبت یک معامله ملکی و هزینه اضافه که روی دست مردم است
کاهش قند خون بروز بیماری‌های قلبی را نصف می‌کند
فرار رو به جلوی صالحی امیری
روایت آیت‌الله علم‌الهدی از جایگاه شیشه‌ای بانوان در استادیوم آزادی
پزشکیان: درآمد اصلاح نرخ سوخت خرج معیشت مردم می‌شود
آتش‌سوزی سینما ایران در لاله‌زار نتیجه رهاشدگی بناهای تاریخی
واکنش باشگاه پرسپولیس به درگیری رفیعی با سرپرست آلومینیوم
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
وزیر خارجه مصر: اسرائیل درباره بازگشایی گذرگاه رفح دروغ می‌گوید
عارف: از مردم برای همراهی با طرح اصلاح قیمت بنزین تشکر می‌کنیم
راه‌اندازی کارزارها، گامی مهم برای کمک به حل مسائل است
پیام تسلیت رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در پی رحلت آیت‌الله شاهچراغی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top