تاریخ انتشار: شنبه 1404/05/11 - 15:54
کد خبر: 541197

قیمت نفت برنت به ۶۹ دلار و ۶۷ سنت رسید

قیمت نفت برنت به ۶۹ دلار و ۶۷ سنت رسید

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۲ دلار و ۳ سنت معادل ۲.۸۳ درصد کاهش به ۶۹ دلار و ۶۷ سنت رسید.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ قیمت نفت ۲ دلار در هر بشکه به خاطر افزایش احتمالی تولید اوپک و متحدانش کاهش یافته است. گزارش ضعیف‌تر از حد انتظار اشتغال در آمریکا هم نگرانی در مورد تقاضای نفت را بالا برده است.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۲ دلار و ۳ سنت معادل ۲.۸۳ درصد کاهش به ۶۹ دلار و ۶۷ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با ۱ دلار و ۹۳ سنت معادل ۲.۷۹ درصد کاهش ۶۷ دلار و ۳۳ سنت معامله می‌شود.
نفت برنت حدود ۶ درصد و نفت آمریکا ۶.۲۹ درصد طی یک هفته گذشت افزایش قیمت داشته است.

سه منبع آشنا با مذاکرات اوپک و متحدانش اعلام کردند این گروه احتمالاً در اولین ساعات روز یکشنبه در مورد افزایش ۵۴۸ هزار بشکه‌ای تولید در ماه سپتامبر به توافق می‌رسد.وزارت کار آمریکا اعلام کرد ۷۳ هزار شغل در ماه ژوئیه اضافه شده که پایین‌تر از انتظار اقتصاددان‌ها بوده‌است. بدین ترتیب نرخ بیکاری در آمریکا از ۴.۱ تا ۴.۲ درصد افزایش می‌یابد.تحلیلگران عقیده دارند مقصر این شرایط سیاست تعرفه‌های دونالد ترامپ یا عدم کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو آمریکاست.

فدرال رزرو در روز چهارشنبه نرخ بهره را ثابت نگه‌داشت که باعث انتقاد ترامپ و جمعی از نمایندگان جمهوری‌خواه شد.

تاجران نفت بیشتر بر تأثیر احتمالی تعرفه‌های آمریکا تمرکز کرده‌اند. این تعرفه‌ها از جمعه آینده اجرایی خواهد شد.ترامپ در روز پنجشنبه یک دستور اجرایی برای اعمال تعرفه‌های ۱۰ تا ۴۱ درصدی بر واردات از تعدادی از کشورها که تا مهلت اول ماه اوت به قرارداد نرسیده بودند امضا کرد. کانادا، هند و تایوان هم در جمع این کشورها هستند.

تنها اتحادیه اروپا، کره جنوبی، ژاپن و انگلیس قرارداد تجاری جدیدی با آمریکا امضا کرده‌اند.به‌علاوه، تهدید ترامپ برای وضع تعرفه‌های ثانویه ۱۰۰ درصدی بر خریداران نفت خام روسیه هم از قیمت نفت در هفته گذشته حمایت کرد. هدف از این اقدام آمریکا تحت فشار قرار دادن روسیه برای پایان دادن به جنگ در اوکراین است. بدین ترتیب نگرانی در مورد مختل شدن احتمالی جریان تجارت نفت و خارج شدن بخشی از این کالا از بازار شدت گرفته است.

تحلیلگران بانک سرمایه‌گذاری جی‌پی‌مورگان در روز پنجشنبه گفتند تهدید ترامپ در مورد جریمه چین و هند به‌خاطر خرید نفت روسیه ۲.۷۵ میلیون بشکه در روز از صادرات نفت دریایی روسیه را به خطر انداخته است. چین و هند دومین و سومین مصرف‌کنندگان بزرگ نفت در دنیا هستند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
هاتف صالحی؛ منصوب دولت یا منتقد دولت؟
گروسی: مذاکره برای حل موضوع هسته‌ای ایران ادامه دارد
حیدری: افزایش قیمت بنزین تأثیری بر کرایه تاکسی‌ها ندارد
اقتصاد رها، حاشیه‌ها در اوج
ناگفته‌های وکیل اولیای دم امیرمحمد خالقی؛ حکم قصاص قاتل به کجا رسید؟
الگوی زن تراز در نگاه رهبر انقلاب؛ انسان عرشی و کنشگر اجتماعی
ترامپ، پیروزی جمهوری‌خواهان در انتخابات میان دوره‌ای را سخت عنوان کرد
موفقیت جهانی پژوهشگر دانشگاه تربیت مدرس در تولید سوخت پاک از زیست توده
برنامه‌های تشویقی برای کاهش وابستگی مالی دانشگاه‌ها به دولت
تلاش بی‌نتیجه ریاض و ابوظبی برای توقف درگیری میان مزدوران یمنی خود
جنجال جایزه «ترامپ»؛ آیا رئیس فیفا جریمه می‌شود؟
کشته شدن آمریکایی‌ها در سوریه را تلافی می‌کنیم
هیچ‌وقت به آمریکا به‌عنوان یک مذاکره کننده صادق اعتماد نکرده‌ایم
نتایج آزمون ورودی کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۴ کانون وکلا دادگستری اعلام شد
حوزه حکمرانی آب نیازمند ایجاد ساختار صحیح اجرایی است
آمادگی معاونت علمی برای سرمایه‌گذاری یک‌ همتی در شبکه آزمایشگاهی کشور
جنجال جایزه «ترامپ»
کالابرگ سه دهک اول واریز شد
شبکه «شاد» باید منظم، عادلانه و پیشرو باشد
واکنش حماس به ارتکاب جنایت هولناک جدید رژیم صهیونیستی در غزه
دولت تعرفه واردات خودرو از ۴ تا ۱۶۵ درصد را ابلاغ کرد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top