تاریخ انتشار: شنبه 1404/05/11 - 16:18
کد خبر: 541209

چت جی پی تی برنامه ریزی برای حمله به حماس را فاش کرد

چت جی پی تی برنامه ریزی برای حمله به حماس را فاش کرد

صدها محاوره کاربران با چت جی پی تی در نتایج جستجوی گوگل فاش شده و گفتگوهایی درباره مباحثی مانند معاملات داخلی محرمانه، کلاهبرداری های احتمالی و سؤالات مطرح‌شده از سوی پزشکان رادربر می گیرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ محققان متوجه شدند بیش از ۵۰۰ گفتگو در این موتور جستجو در دسترس است و علاوه بر آن بیش از هزاران مورد دیگر در وب ذخیره شده اند. اوپن ای آی خالق چت جی پی تی در روزهای گذشته قابلیتی که سبب می‌شد گفتگوهای به اشتراک گذاشته شده در چت جی پی تی در نتایج جستجوی وب نشان داده شوند، مسدود و اعلام کرد احتمال دارد افراد به دلیل این قابلیت اشتباهاً اطلاعات خصوصی را افشا کنند.

در حقیقت «هنک ون اس» یک محقق آنلاین مجموعه‌ای از گفتگو ها را در نتایج جستجوی گوگل کشف کرد. این چت ها شامل گفتگوهایی درباره برنامه‌های معاملات داخلی محرمانه، اعتراف به کلاهبرداری و تلاش برای برنامه ریزی حمله سایبری علیه گروه حماس بودند.

محاورات دیگر نیز شامل پزشکان و وکلایی می‌شدند که خواستار مشاوره درباره شغل شأن شده بودند. در یک گفتگو نیز یک کاربر می‌خواست چت بات را برای تولید عکس‌های نامناسب از کودکان دستکاری کند.

گفتگو با چت بات هایی مانند چت جی پی تی به طور معمول خصوصی هستند اما کاربران می‌توانند سوابق گفتگو ها را با ایجاد هایپر لینک در شبکه‌های اجتماعی یا اپ های پیام رسان به اشتراک بگذارند.

اکنون به نظر می‌رسد اوپن ای آی در برخی موارد چت ها را به اشتراک گذاشته تا توسط موتور جستجوها قابل اکتشاف باشد. این بدان معناست که گفتگوها در نتایج جستجوی گوگل و دیگر سایت‌ها نمایش داده می‌شوند.

البته این شرکت روز پنج شنبه اعلام کرد ویژگی که سبب می‌شد گفتگوهای به اشتراک گذاشته چت جی پی تی در نتایج جستجوی وب نشان داده شوند را غیرفعال کرده است. دین استاکی مدیر ارشد امنیت اطلاعات اوپن ای آی در این باره گفت: ما معتقدیم این ویژگی فرصت‌های زیادی برای کاربران ایجاد کرده تا به‌صورت ناخواسته اطلاعاتی را که قصد افشایشان را نداشتند به اشتراک بگذارند. بنابراین تصمیم گرفته‌ایم این گزینه را حذف کنیم. همچنین در حال همکاری با موتورهای جستجوی مربوطه برای حذف محتوای فهرست‌شده هستیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
چطور یک کلاس آنلاین حرفه‌ای برگزار کنیم؟ ۱۰ نکته کاربردی از برنامه‌ریزی تا اجرای بدون قطعی
بهترین برند ورق پلی کربنات کدام است؟ معرفی برندهای ایرانی و خارجی
۵ عامل پنهان مؤثر بر کاهش لایک اینستاگرام و راهکارهای بازگشت تعامل
آشنایی با لوازم جانبی ضروری دوچرخه در یک نگاه
تفاوت مستر کارت و ویزا کارت در چیست ؟کدام بهتر است؟
۱۰ بهترین کلاس آموزش زبان ایتالیایی در تهران و شهرهای بزرگ
نرخ اتحادیه باربری تهران به شهرستان چه قدر است؟
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: مذاکرات تحت سایه تجاوزات، یک فریب است!
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: اسرائیل طرح الحاق لبنان به سوریه را دنبال می‌کند
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: خلع سلاح تحت هیچ شرایطی پذیرفته نمی‌شود
دانشجویان آمریکایی در سالن امتحانات به رگبار بسته شدند
تقنین، ابزار نهایی است؛ نه نقطه شروع
تخفیف و معافیت شهریه برای دانشجویان دانشگاه آزاد در صورت ازدواج
هاتف صالحی؛ منصوب دولت یا منتقد دولت؟
گروسی: مذاکره برای حل موضوع هسته‌ای ایران ادامه دارد
حیدری: افزایش قیمت بنزین تأثیری بر کرایه تاکسی‌ها ندارد
اقتصاد رها، حاشیه‌ها در اوج
ناگفته‌های وکیل اولیای دم امیرمحمد خالقی؛ حکم قصاص قاتل به کجا رسید؟
الگوی زن تراز در نگاه رهبر انقلاب؛ انسان عرشی و کنشگر اجتماعی
ترامپ، پیروزی جمهوری‌خواهان در انتخابات میان دوره‌ای را سخت عنوان کرد
موفقیت جهانی پژوهشگر دانشگاه تربیت مدرس در تولید سوخت پاک از زیست توده
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top