تاریخ انتشار: شنبه 1404/05/11 - 19:53
کد خبر: 541249

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده؛

ایرانیان در جنگ ۱۲ روزه پای کار آمدند

ایرانیان در جنگ ۱۲ روزه پای کار آمدند

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به خانه‌های مردم در شبی که باید محل آرامش و مأمن اعضای خانواده باشد، تلخ و دردناک بود، گفت: سال‌ها می‌گفتیم «ایران برای همه ایرانیان» اما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، همه ایرانیان برای ایران پای کار آمدند و ایستادند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، زهرا بهروزآذر در نشست با مشاوران زنان و خانواده در دستگاه‌های اجرایی که با محوریت ارائه گزارش اقدامات حمایتی دستگاه‌ها در جنگ ۱۲ روزه و بعد از آن برگزار شد، یاد و خاطره شهدای دفاع از میهن، به‌ ویژه زنان، کودکان و فرماندهان فقید را گرامی داشت و گفت: همه ما ایام سختی را پشت سر گذاشتیم.

وی با بیان اینکه همبستگی مردم بار سنگینی بر دوش مسئولان گذاشته است، اظهار داشت: اکنون وقت آن است که درس‌آموخته‌ها و تجربیات این دوران را ثبت و تثبیت کنیم، تلاش شبانه‌روزی شما در دستگاه‌ها برای کاهش آلام مردم، کار بزرگی بود. بسیاری از راهکارها، ایده‌های خلاقانه‌ای بود که در شرح وظایف‌تان نبود، اما با نوآوری و هم‌افزایی به دست آمد، این درس‌آموخته‌ها و تجربیات باید مستند شود تا در شرایط مشابه آینده، قابل استفاده باشند.

معاون رئیس‌جمهور با اشاره به لزوم بازنگری اسناد موجود، تصریح کرد: ما تاکنون در رابطه با جنگ سندی نداشته‌ایم اما سند بحران داریم، با توجه به تحولات و روزهایی که پشت سر گذاشتیم، نیاز است سند جدیدی مبتنی بر تجربه این روزها تدوین شود، باید وظایف، اختیارات و ظرفیت‌های مغفول‌مانده دستگاه‌ها بازخوانی و بازنویسی شود، نباید جنگ را به این ۱۲ روز محدود کنیم؛ بلکه سال‌هاست با چنین تهدیدهایی در منطقه مواجه‌ایم و این جنگ فقط یک جلوه جدید از آن بود.

بهروزآذر با اشاره به مسئولیت مضاعف دولت پس از این بحران خاطرنشان کرد: مردم با هر نگرش و انتقادی که داشتند، برای ایران ایستادند؛ اکنون نوبت ماست که صدای آنان را جدی‌تر بشنویم، از ابتدا دولت چهاردهم نیز رئیس‌جمهور تأکید داشت که باید "صدای بی‌صدایان" شنیده شود و از دو قطبی شدن کشور جلوگیری کنیم، این مأموریت اکنون اهمیت بیشتری یافته، چرا که دشمن به دنبال شناسایی ترک‌ها و شکاف‌های اجتماعی و تبدیل آن‌ها به گسل است. ما باید با فوریت این شکاف‌ها را شناسایی و ترمیم کنیم.

وی با اشاره به نگاه و رویکرد اعضای هیات دولت ابراز داشت: در تمام دستگاه‌ها، گروه‌های خاصی چون کودکان، زنان، اقوام و سالمندان مورد توجه بوده‌اند، اما همچنان غفلت‌هایی وجود دارد. از شما می‌خواهم در ۱۰ روز آینده موضوعات و مسائلی که در ارتباط با زنان و خانواده شناسایی کرده‌اید، با اولویت بالا تدوین و برای معاونت زنان ارسال کنید تا بتوانیم راه‌حل‌های دقیق طراحی کنیم، بخشی از این راه‌حل‌ها ممکن است از طریق اصلاح آیین‌نامه‌ها، بخشی با کمک مجلس و بخشی در سطوح عالی کشور دنبال شود.

معاون رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنان خود، به بحث انتصابات زنان پرداخت و ابراز داشت: متأسفانه اطلاعات دقیقی از وضعیت انتصابات زنان به‌خصوص در شرکت‌های وابسته دولتی و بخش خصوصی نداریم، ما تکلیف داریم از داشبورد مدیران زن کشور رونمایی کنیم، در سطوح وزیر و مدیرکل وضعیت مشخص است، اما در لایه‌های دیگر اطلاعات ناقص است، مثلاً نمی‌دانیم زنان در کدام استان‌ها و در چه سطحی مدیر هستند. این داده‌ها برای پایش، تصمیم‌گیری و پاسخگویی به مطالبه عمومی بسیار حیاتی است.

بهروزآذر ادامه داد: در شرکت‌های دانش‌بنیان، ۱۲ درصد مدیران زن هستند، اما در سایر بخش‌های خصوصی، پلتفرم‌ها، اتاق اصناف و اتاق بازرگانی داده شفافی با برش جنسیتی نداریم، هر دستگاه باید در این زمینه به ما کمک کند. هدف ما این است که تا پایان تابستان، داشبورد مدیران زن جمهوری اسلامی ایران را رونمایی کنیم؛ جایی که زنان مدیر با رزومه، شایستگی‌ها و افتخاراتشان معرفی شوند تا همه زنان کشور به وجود آنان افتخار کنند.

وی با تقدیر از مشارکت و فعالیت مشاوران زن دستگاه‌های اجرایی بیان کرد: امیدوارم با کمک هم، درس‌آموخته‌های این روزها را مرور و تثبیت کنیم، از آن‌ها برای بهبود سیاست‌گذاری در حوزه زنان و خانواده بهره ببریم و گامی بلند برای ارتقای خدمت‌رسانی به همه خانواده‌های ایران برداریم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
قانون مهریه در ترازو/ حبس‌زدایی یا تضعیف حقوق زنان؟
روبات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!
پیام ضعف نفرستید
هشدار قرمز سازمان هواشناسی برای برخی استان‌ها
بازگشت ۱۴ زن زندانی به کانون گرم خانواده
فیلم| ۳ بار هزینه برای ثبت یک معامله ملکی و هزینه اضافه که روی دست مردم است
کاهش قند خون بروز بیماری‌های قلبی را نصف می‌کند
فرار رو به جلوی صالحی امیری
روایت آیت‌الله علم‌الهدی از جایگاه شیشه‌ای بانوان در استادیوم آزادی
پزشکیان: درآمد اصلاح نرخ سوخت خرج معیشت مردم می‌شود
آتش‌سوزی سینما ایران در لاله‌زار نتیجه رهاشدگی بناهای تاریخی
واکنش باشگاه پرسپولیس به درگیری رفیعی با سرپرست آلومینیوم
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
وزیر خارجه مصر: اسرائیل درباره بازگشایی گذرگاه رفح دروغ می‌گوید
عارف: از مردم برای همراهی با طرح اصلاح قیمت بنزین تشکر می‌کنیم
راه‌اندازی کارزارها، گامی مهم برای کمک به حل مسائل است
پیام تسلیت رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در پی رحلت آیت‌الله شاهچراغی
سیاهچاله پیامدهای فردی و اجتماعی
غریب‌ آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد
پیشگیری از آنفلوآنزا در سالمندان
پزشکیان: مدیریت ناترازی انرژی تا تحقق کامل اهداف یک ضرورت است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top