تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/05/12 - 01:46
کد خبر: 541266

۱۳ هزار ماموریت اورژانس اجتماعی در زمان جنگ تحمیلی

۱۳ هزار ماموریت اورژانس اجتماعی در زمان جنگ تحمیلی

رئیس سازمان بهزیستی گفت: ۱۳ هزار مأموریت اورژانس اجتماعی در ایام جنگ انجام شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ جواد حسینی، رئیس سازمان بهزیستی در برنامه صفحه اول با اشاره به تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران گفت: در این جنگ علاوه بر پیروزی به دست آمده، ما شاهد دو اتحاد بودیم. یکی اتحاد بین ملت و دیگری اتحاد بین دستگاه‌ها و سازمان‌ها. بسیاری از اموری که بین سازمان‌ها ممکن بود چند ماه زمان ببرد؛ در ایام جنگ به سرعت انجام شد.

وی با اشاره به توسعه اورژانس اجتماعی در ایام جنگ گفت: خط ۱۲۳ اورژانس اجتماعی و خط ۱۴۸۰ شبانه روزی خدمت کردند و فعالیت‌های خود را گسترش دادند؛ به گونه‌ای که در هر منطقه و ناحیه یک مرکز اورژانس اجتماعی قرار گرفت و در هر سانحه‌ای در جنگ در کنار آتش نشانی و اورژانس، یک مرکز اورژانس اجتماعی هم عازم محل حادثه شد و ۱۳ هزار مأموریت اورژانس اجتماعی در ایام جنگ انجام شد.

بسیاری از مراکز بهزیستی، در مجاورت مراکز حساس و نظامی یا امنیتی بود که در خطر حمله رژیم صهیونیستی قرار گرفت. لذا ناچار شدیم ۶۵ مرکزی را که در نقطه حساس واقع شده بودند، از مددجو و مددکار تخلیه کنیم.

رئیس سازمان بهزیستی گفت: ۴۰۰۰ مرکز مشاور در سراسر کشور داریم. این مشاورها به صورت رایگان صورت می‌گیرد. ما هم برای مشاوران خود دوره‌های آنلاین برگزار می‌کنیم که مشاوران بتوانند به صورت شبانه روزی از طریق دو خط ۱۲۳ و ۱۴۸۰ به مردم مشاوره دهند.

وی با بیان اینکه در سال گذشته تنها ۳۲ مرکز اورژانس اجتماعی داشتیم؛ گفت: مراکز اورژانس اجتماعی امسال به ۳۵۰ مرکز رسید و تا پایان سال تلاش می‌کنیم به ۴۲۰ مرکز برسیم.

وی با بیان اینکه هنوز به مسئله سالمندی درست نگاه نکردیم؛ گفت: حدود یک سوم عمر انسان‌ها در زمان سالمندی است و ۱۱ و نیم درصد جمعیت کشور ما نیز در سنین سالمندی قرار دارند.

ایران یکی از پرسرعت‌ترین کشورها در رسیدن به کشورهای شدیداً سالخورده شده است. کشوری که در آن، بالای ۲۸ درصد جمعیت در سن سالخوردگی بالای ۶۰ سال قرار دارند، کشور شدیداً سالخورده محسوب می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت محله محوری فعالیت‌های بهزیستی گفت: محله محوری موجب سرعت در ارائه خدمات به مددجویان بهزیستی می‌شود.

سازمان بهزیستی می‌تواند ظرفیت اورژانس اجتماعی را گسترش دهد و در برنامه هفتم توسعه هم تنها ساختاری که قرار است در دولت بزرگ‌تر شود، سازمان اورژانس اجتماعی است.

خدمات اورژانس اجتماعی، فعالیت‌های بهزیستی پیش از تولد تا پس از مرگ انسان را شامل می‌شود.

وی در خصوص تأسیس قانون تشکیل سازمان بهزیستی گفت: همه سازمان‌ها موظف به انجام وظایف خود در مسئولیت اجتماعی هستند. بخشی از این قانون به همین امر اختصاص یافته است. در حال حاضر کاریابی و تأمین مشاغل مناسب برای مددجویان بهزیستی مورد توجه قرار گرفته است و مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان به صورت قرض الحسنه به مددجویان بهزیستی متقاضی کار اهدا خواهد شد.

حسینی با اشاره به اینکه تعداد پشت نوبتی‌های دریافت مستمری بهزیستی را به صفر رساندیم؛ گفت: ۸۲ هزار نفر به جمع مددجویان بهزیستی اضافه شد.

۲۸۴ هزار زن سرپرست خانوار مورد حمایت سازمان بهزیستی هستند. برای زنان سرپرست خانوار چند اقدام مهم انجام دادیم. ۱۱ هزار زن سرپرست خانوار به کمک سازمان بهزیستی توانستند زندگی خود را اداره کنند

وی با بیان این که برخی از مراکز بهزیستی به صورت آنلاین و برخط وضعیت کودکان کار را رصد می‌کند، گفت: اگرچه این تعداد کودک کار رو به کاهش است اما همچنان این آمارها وجود دارد.

سازمان بهزیستی بی شک مردمی‌ترین سازمان کشور است. بهزیستی در هنگامه اعطای تسهیلات و وسایل جانبی برای اشغال مددجویان، تسهیلات مالی هم در اختیار این مددجویان قرار خواهد داد.

وی با اشاره به کمک‌های مردمی در سازمان بهزیستی گفت: سال گذشته ۵,۰۰۰ میلیارد تومان مشارکت نقدی داشتیم و بنا داریم شبکه داوطلبان را گسترش دهیم تا از حرفه مهارت و علم جوانان استفاده نماییم.‌

حسینی با اشاره به اینکه خدمات مشاوره مجازی و مشاوره‌های از راه دور را آغاز کردیم؛ گفت: نه فقط مشاوره که سایر خدمات اجتماعی بهزیستی هم با فناوری‌های به روز توسعه یافته است، هم ویلچر برقی و هم موضوع طرح همیار فناور نشان دهنده تحول و تاکید سازمان بهزیستی بر مشارکت خانواده‌ها است.

وی با بیان اینکه تلاش کردیم تا بحث انتخاب شغل و انتخاب رشته در بین مددجویان بهزیستی با سرعت بهتری انجام شود؛ گفت: دو معیار لازم برای مناسب بودن یک شغل برای ما این است که به نیازمندی یک شغل و توجه و علاقه مددجو توجه داریم.

حسینی با بیان اینکه شفافیت لازمه همه اقدامات بهزیستی است؛ گفت: بحث پرداخت‌ها به خوبی شفاف شده است و هر خانواده برای پرداخت خدمات به بهزیستی کاملاً شفاف عمل می‌کند. سازمان بهزیستی امروز در یک ساختمان شیشه‌ای فعالیت می‌کند.

رئیس سازمان بهزیستی گفت: با اشاره به اینکه ۲۵۰۰۰ فرزند خوانده امروز در ایران زندگی می‌کنند؛ گفت: خوشبختانه در حال حاضر ۲۰ برابر فرزندان بی‌سرپرست با علاقه‌مندی خانواده‌ها مواجه هستیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
 فیلم | آقای پزشکیان گاهی با اظهاراتش چنان روی کاهش قیمت نفت اثر می‌گذارد که تزریق ۴۰۰ میلیون بشکه ذخایر راهبردی آمریکا این کار را نمی‌کند!
 فیلم | شعرخوانی: چگونه صبر باید کرد بر این غصه سنگین...
حضور سیمایی صراف در ریاض؛ چرا و برای چه؟
نحوه پرداخت یارانه دانشجویی تغذیه
ماجرای حمله آمریکا به اتوبوس‌های تهران
بازگشت ظرفیت ازدست‌رفته پالایشگاه‌های پارس جنوبی شتاب گرفت
هزینه بازسازی پل B۱ ‌حدود ۲.۷ همت برآورد شده است
عدم صدور ویزا برای تیم رسانه‌ای
دروس حوزه علمیه قم در پی ارتحال آیت‌الله شبیری زنجانی تعطیل شد
حل مشکلات کشور در سایه علم‌آموزی و کسب مهارت است
روایت نخستین روز مدرسه کلاس‌اولی‌ها
طعم تلخ شکست‌های بیشتر را به دشمن می‌چشانیم
حزب‌الله لبنان: ایران نیازی به حمایت ما ندارد
گوگل در خدمت اقدامات جاسوسی اسرائیل
گزارش‌ها از حمله موشکی یمنی‌ها به عربستان
دور جدید حملات سعودی به مناطق مسکونی در استان صعده یمن
تداوم تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
ادعای جدید ترامپ: از ایده دیدار با پزشکیان استقبال می‌کنم
مسابقه دو همگانی دانشگاهیان خراسان رضوی در مشهد برگزار می‌شود
جدیدترین ادعای سخنگوی تروریست‌های سنتکام علیه ایران
دوحه مدعی شد: آمریکا به دنبال دستیابی به توافق با ایران است!
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top