تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/05/13 - 10:14
کد خبر: 541402

خوابگاه‌های دانشگاه امیرکبیر تجمیع می‌شوند؛ آمادگی برای شرایط بحران

خوابگاه‌های دانشگاه امیرکبیر تجمیع می‌شوند؛ آمادگی برای شرایط بحران

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر از برنامه این دانشگاه برای تجمیع خوابگاه‌های دانشجویی خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دکتر سید ابوالفضل میردهقان در مورد برنامه‌های دانشگاه امیرکبیر در دوره جدید گفت: ما در حوزه دانشجویی در بخش‌های مختلف برنامه‌ها و فعالیت‌های مشخصی را برای یک دوره حداقل ۲ ساله در نظر گرفتیم.

وی ادامه داد: در زمینه خوابگاه‌ها بحث تجمیع خوابگاه دانشجویی را در دستور کار قرار دادیم و قرار است خوابگاه‌های دانشگاه را از حالت پراکنده‌ای که در حال حاضر داریم به سمت فرآیند متمرکز کردن خوابگاه‌ها تا جای ممکن پیش ببریم.

تقویت سلف‌های مکمل

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه امیرکبیر در مورد برنامه‌های دانشگاه در حوزه تغذیه گفت: در زمینه تغذیه دانشجویی تلاش ما این است که سلف‌های مکمل را تقویت و از بخش خصوصی دعوت کنیم تا مسئولیت تغذیه را بر عهده بگیرند.

وی در مورد برنامه‌های ورزشی این دانشگاه توضیح داد: توسعه فعالیت‌های ورزشی هم به صورت کمی هم به صورت کیفی در دستور کار ما قرار دارد.

میردهقان اظهار کرد: در حوزه انجمن‌های علمی توسعه فعالیت‌های انجمن‌ها به ویژه بازدیدهای دانشجویان از صنعت در اولویت برنامه‌های ما است. ما در حوزه انجمن علمی به موضوع برگزاری رویدادها که می‌تواند برای دانشجویان فضای جذاب و مفرحی ایجاد کند، توجه ویژه خواهیم کرد.

وی ادامه داد: در بحث مراکز مشاوره به دنبال جذب نیروهای مشاور کیفی هستیم که بتوانیم دانشجویانی که نیاز به حضور در مراکز مشاوره دارند، آن‌ها را پوشش دهیم. همچنین در بخش مراکز بهداشتی هم توسعه تخصص‌های لازم و حضور آن‌ها در مراکز بهداشت دانشگاه در دستور کار است تا قشر دانشگاهی ما بتوانند از این پزشکان متخصص استفاده کنند.

معاون دانشگاه امیرکبیر خاطر نشان کرد: اعتقاد داریم اگر در حوزه دانشجویی سرمایه‌گذاری انجام دهیم، حتماً بازخورد خوبی در حوزه فعالیت‌های فرهنگی هم خواهیم داشت.

در صورت وقوع بحران جدید، آمادگی تصمیم‌گیری‌های جدید داریم

میردهقان در مورد اقدامات لازم برای شرایط بحران با توجه به آغاز سال تحصیلی جدید گفت: ستاد مدیریت بحران در داخل دانشگاه امیرکبیر وجود دارد که با تصویب هیئت‌رئیسه، خود هیئت رئیسه مرکز اصلی تصمیم‌گیری در شرایط خاص است.

وی اظهار کرد: در وقایع و اتفاقات اخیر نیز سیاست‌ها را متناسب با شرایط تغییر دادیم و متناسب با فضای دانشگاه و فضای کشور سیاست جدیدی اتخاذ کردیم که کمترین آسیب روحی و جسمی به دانشجویان وارد شود.

معاون دانشجویی دانشگاه امیرکبیر با بیان این‌که انشالله رژیم صهیونیستی جسارت حمله به کشور را نخواهد داشت، ادامه داد: با این وجود ما این آمادگی داریم تا اگر هر اتفاقی بیفتد، مجدداً بر مبنای آن تصمیم‌گیری‌های جدید اتخاذ کنیم که هم آموزش عالی و هم مسائل دانشجویی و فرهنگی کم‌ترین تغییرات و آسیب‌ها را داشته باشند.

وی در مورد اقدامات انجام شده در دوران پس از جنگ گفت: همیشه روال دانشگاه بر این بود که در فصل تابستان خوابگاه دانشجویی به صورت کامل تعطیل شود و در این فصل به آماده‌سازی خوابگاه برای ترم بعد می‌پرداختیم. اما در تابستان سال جاری ما حداکثر همکاری با دانشجویان را انجام دادیم تا بتوانند وسایلشان را در داخل اتاق‌های خود بگذارند و اتاق‌ها به همان شکل بماند. تا شهریور ماه که قرار است دانشجویان باقی مانده امتحانات را بدهند، نگرانی برای تخلیه اتاق نداشته باشند.

وی افزود: همچنین تصمیم داریم بعد از این‌که دانشجویان در شهریور ماه امتحانات را می‌دهند، بتوانند تا زمان شروع ترم جدید در داخل اتاق و خوابگاه دانشگاه بمانند. ما همراهی با دانشجویان به ویژه دانشجویانی که از مسافت‌های دور به تهران می‌آیند را خواهیم داشت.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
از فریاد زنان تا خشم دانشجویان در ماجرای نان
به وجود زنان ایرانی خارج از کشور افتخار می‌کنیم
جباری سرمربی مس رفسنجان شد
ملت ایران از عزت خود قاطعانه دفاع می‌کند
افزایش شمار شهدای اسیر غزه در زندان‌های رژیم صهیونیستی به ۵۰ نفر
انتخابات تناسبی گامی بزرگ و تحولی است
نگاه جنسیتی در سیاست‌گذاری‌ها باید دخیل شود
پرسش و پاسخ دانشجویان کرمانی با سخنگوی دولت
خسارت فیلترینگ بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است
آیین‌نامه اجرایی مقابله و پیشگیری از جرائم پولشویی ابلاغ شد
۱۰ درصد کودکان ایرانی دچار اضطراب؛ کارشناسان هشدار دادند
محدودیت جدید عربستان برای حج آینده
نامزدهای جوایز گلدن گلوب اعلام شد
جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار!
کیفیت عکس کارت ملی زیر ذره‌بین؛ اصلاحات در راه است
آمار شهدای غزه به ۷۰ هزار و ۳۶۵ نفر رسید
چهارمین عملیات بارورسازی ابرها انجام شد
ایران و بلاروس مسیر تازه‌ای در روابط اقتصادی و صنعتی می‌گشایند
پایدارتر شدن شرایط جسمی رضا امیرخانی
حسین تبریزی به سراغ سریال «دیار مادری» رفت
دیدار عراقچی با معاون نخست وزیر جمهوری آذربایجان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top